- 13 Mar 2021
- 6,860
- 21,157
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Aa siz nereye gidiyosunuz @ANKARA RÜYA hanımcım dahaAnkara’da son günlerim sevişelim mi beylerEkli dosyayı görüntüle 79788
Ekli dosyayı görüntüle 79789
Geliyor gelmekte olan hadi bakalım hayırlısı Ankara'dan bir yıldız daha kayıyor İyi keyifler olsun Rüya hanımAnkara’da son günlerim sevişelim mi beylerEkli dosyayı görüntüle 79788
Teşekkürler tatlım benim yA seviliyorsunBi şarkıyla geliyorum sana “dediler ki bu kız neymiş dedim felaket felaket , bu kız bi afet “❤
![]()
İstanbul’a gidiyorum beklerimAa siz nereye gidiyosunuz @ANKARA RÜYA hanımcım dahakesecektik. Ankara olmadı gittiğiniz yerde sevişiriz bizde
![]()
Teşekkürler tatlım benimGeliyor gelmekte olan hadi bakalım hayırlısı Ankara'dan bir yıldız daha kayıyor İyi keyifler olsun Rüya hanım![]()
Rica ederim Rüya hanımTeşekkürler tatlım benim![]()
Geliyorum bekle İstabul beniİstanbul seni bekliyor. Anladın sen![]()
GeliyorumGeliyor Gelmekte olann @ANKARA RÜYA
Anadolu yakası olcak büyük ihtimalçıkarın bayrakları... karşılama merasim takımı hazır olsun.. heyecanla bekliyoruz..
not: umarım anadolu yakası olur yeni mekan![]()
Sizinle daha da güzelleşecekİstanbul güzel şehir![]()
![]()
Ankara’da son günlerim sevişelim mi beylerEkli dosyayı görüntüle 79788
Yolculuk nereye rüya hanımAnkara’da son günlerim sevişelim mi beylerEkli dosyayı görüntüle 79788
Kısmet diyelim canım20 Martta Ankara da olacağım sizi kaçırmış mı oluyorum Rüya hanım?
Yolculuk nereye rüya hanıma Tatlım
İstanbul’a tatlımYolculuk nereye fıstık hanım?
Bu cevabınızı güzel bir niyet sayıp gitmemiş olmanızı umacağım Rüya hanım.Kısmet diyelim canım
Görüşmek dileğiyle diyelimSabırsızlıkla bekliyoruz
Anadolu yakasının yolları hep taştan, Avrupa yakası cillop gibi söyleyim. Gelirsen gül de dökeriz yollarına. Yine de sen bilirsinAnadolu yakası olcak büyük ihtimalbeklerim görüşmek dileğiyle diyelim
![]()
Anadolu yakası tatlımAnadolu yakasının yolları hep taştan, Avrupa yakası cillop gibi söyleyim. Gelirsen gül de dökeriz yollarına. Yine de sen bilirsin![]()
Sen bize gelmezsen biz sana geliriz ne yapalımAnadolu yakası tatlım![]()
Beklerim tatlım görüşmek dileğiyle diyelimSen bize gelmezsen biz sana geliriz ne yapalım![]()
Gel bebeğim bekliyorummmAnkara’da son günlerim sevişelim mi beylerEkli dosyayı görüntüle 79788
BudurAnadolu yakası olcak büyük ihtimalbeklerim görüşmek dileğiyle diyelim
![]()
Düşünmen yeterli bebeğimZamansızlıktan uğurlama partisi yapamadık.İstanbul da hoşgeldin partisi güzel olacaktır... Duyurulur mavişlere ...
![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!