Silavus
Normal Üye
- 19 Haz 2022
- 6
- 36
- 36
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
AŞIK OLDUM.... Evet Cuma akşamı gecelik bir görüşme için buluştuk, öncesinde neredeyse haftanın başında randevulaştık ama Cuma günü gelmek bilmedi diyebilirim. Cuma günü akşamın olmasını ve onun mis kokusunu iliklerime kadar hissetmek için adeta heyecandan yerimde duramadım, vakit geldi cattı ve buluştuk yine güzelliği zarafeti mükemmeliği ile karşımda duruyordu sexiliğini hiç sormayın bile yok başka.
Neyse geceye hazırlamış olduğu ikramları ile başladık, sohbeti ile gülmekten çenem ağrıdı diye bilirim o kadar iyi bir uyum vardıki aramızda zerre sıkılmadım, aksine hiç bitmesin diyebilirsiniz. Bu kız tam bıcır bıcır her konuda sohbet edebilirsin.
Gecelik yatak kısmına...
Bu kısmı için inanın yemin edebilirim yaşamadan karar vermek çok zor, başka bir deneyim diyebiliriz.
Neyse geceye hazırlamış olduğu ikramları ile başladık, sohbeti ile gülmekten çenem ağrıdı diye bilirim o kadar iyi bir uyum vardıki aramızda zerre sıkılmadım, aksine hiç bitmesin diyebilirsiniz. Bu kız tam bıcır bıcır her konuda sohbet edebilirsin.
Gecelik yatak kısmına...
Bu kısmı için inanın yemin edebilirim yaşamadan karar vermek çok zor, başka bir deneyim diyebiliriz.