Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
güzelliğinle parçalıyorsun ortalığı zaten sater eylül hanımAslanım ben bazen kükrer bazen de minik bir kedi olurum bana nasıl yaklaşırsan öyle Ekli dosyayı görüntüle 53810Ekli dosyayı görüntüle 53812
Teşekkür ederimgüzelliğinle parçalıyorsun ortalığı zaten sater eylül hanım
Nasıl yaklaşacağımı biliyorum da yaklaşamıyorum kiAslanım ben bazen kükrer bazen de minik bir kedi olurum bana nasıl yaklaşırsan öyle Ekli dosyayı görüntüle 53810Ekli dosyayı görüntüle 53812
Çok yakışmış. Üstüne giyip te yakışmayan birşey görmedim ki. Muhteşem guzelsinAslanım ben bazen kükrer bazen de minik bir kedi olurum bana nasıl yaklaşırsan öyle Ekli dosyayı görüntüle 53810Ekli dosyayı görüntüle 53812
Aslan terbiyecisi lazım mı?Aslanım ben bazen kükrer bazen de minik bir kedi olurum bana nasıl yaklaşırsan öyle Ekli dosyayı görüntüle 53810Ekli dosyayı görüntüle 53812
Aslanım aslanYine yapmışsınız yapacağınızı Eylül hanım bu nasıl bir tarz bu nasıl bir kedicilik?
Aslanım ben bazen kükrer bazen de minik bir kedi olurum bana nasıl yaklaşırsan öyle Ekli dosyayı görüntüle 53810Ekli dosyayı görüntüle 53812
ikisini de görmek isterim eylülcüm...Aslanım ben bazen kükrer bazen de minik bir kedi olurum bana nasıl yaklaşırsan öyle Ekli dosyayı görüntüle 53810Ekli dosyayı görüntüle 53812
Nasıl yaklaşacağımı biliyorum da yaklaşamıyorum ki![]()
Tesekkur ederimÇok yakışmış. Üstüne giyip te yakışmayan birşey görmedim ki. Muhteşem guzelsin
Hahahha olurAslan terbiyecisi lazım mı?![]()
Cok yakismis hatta cok cok yakismisAslanım ben bazen kükrer bazen de minik bir kedi olurum bana nasıl yaklaşırsan öyle Ekli dosyayı görüntüle 53810Ekli dosyayı görüntüle 53812
GoodYa Aslan erkeği nasıldır eylül hanım![]()
Ortaya karışık diyorsunuz yaniikisini de görmek isterim eylülcüm...
Nefes kesici![]()
Kesinlikle doğruBir atasözü der ki ' aslanın kuyruğunu tutmayacaksın, tuttuysan birakmayacaksin'
Teşekkür ederimSaçlar tamamlamış.şahane
Vallasenin memişler çok güzel bir kısmet olmadı tatmaya
Temkinli olmakta fayda var o halde Avcı iken av olmayayımAslanım ben bazen kükrer bazen de minik bir kedi olurum bana nasıl yaklaşırsan öyle Ekli dosyayı görüntüle 53810Ekli dosyayı görüntüle 53812
Teşekkür ederimCok yakismis hatta cok cok yakismis
Yani boyle cok guzel olmus
Ne biliyim muazzam fln iste ...![]()
Hahahha iyiymiş
bu şarkı geldi aklıma)))
Yırtıcı oldugum hatta biraz fazla saldırgan olduğuma dair duyumlar varYalnız bir şey dikkatimi çekti kıyafetler panter kıyafeti. Gerçi aynı yırtıcı ailesi. Sizde tırmalar mısınız mesela? yanımızda bişi getirmeliyimiz yoksa siz bizi bir lokmada zaten yermisiniz
ben dişi şeytan benzetmesini sana daha uygun buluyorum.LİLİTH bence tam senlik bir isimYırtıcı oldugum hatta biraz fazla saldırgan olduğuma dair duyumlar var![]()
yahu bir lokma adamım acı bana 170 boy 66 kgYırtıcı oldugum hatta biraz fazla saldırgan olduğuma dair duyumlar var![]()
Aslanım ben bazen kükrer bazen de minik bir kedi olurum bana nasıl yaklaşırsan öyle Ekli dosyayı görüntüle 53810Ekli dosyayı görüntüle 53812
sana da miyavSana miyav![]()
Artık eline ilk geçeni kesin parçalarsın bu halinleAslanım ben bazen kükrer bazen de minik bir kedi olurum bana nasıl yaklaşırsan öyle Ekli dosyayı görüntüle 53810Ekli dosyayı görüntüle 53812
Yırtıcı oldugum hatta biraz fazla saldırgan olduğuma dair duyumlar var![]()
Antilop gibi yaklaşsam sizde bir çırpida yakalasanizAslanım ben bazen kükrer bazen de minik bir kedi olurum bana nasıl yaklaşırsan öyle Ekli dosyayı görüntüle 53810Ekli dosyayı görüntüle 53812
Fena yakalarımAntilop gibi yaklaşsam sizde bir çırpida yakalasaniz![]()
[/QUOTE
Geceden geçip,
Sabahlara şiir oluyorsunuz![]()
aslan senin yanında kedi kalır bildiğin en vahşi en yırtıcı muazzam bir Leopar'sın bebeğimAslanım ben bazen kükrer bazen de minik bir kedi olurum bana nasıl yaklaşırsan öyle Ekli dosyayı görüntüle 53810Ekli dosyayı görüntüle 53812
korkmadan yaklaş gerekirse param parça etsin seni değer böyle bir güzelliğeaslanlara her zaman temkinli yaklaşmak lazım. Hele o güzel, çekici, efsane ve hatta star bir dişi aslan ise...
yaşasın aslan burçlarıAslanım ben bazen kükrer bazen de minik bir kedi olurum bana nasıl yaklaşırsan öyle Ekli dosyayı görüntüle 53810Ekli dosyayı görüntüle 53812
Canın Güzel bir şeyler görmek isterse...
............ Aynaya bak!![]()
Ben fenerliyim burcum aslan 6 _0 maçta ordaydımAslan demiyeydin iyiydi. Aklıma hep 6-0 geliyor![]()
![]()
Biliyorum buradan konuşması kolay. Karşısına çıkınca yelkenleri suya indirip Star'a teslim olacağız. Kayıtsız şartsız... çare yokkorkmadan yaklaş gerekirse param parça etsin seni değer böyle bir güzelliğe![]()
korkmadan yaklaş gerekirse param parça etsin seni değer böyle bir güzelliğe![]()
Ben fenerliyim burcum aslan 6 _0 maçta ordaydım
Fenerli olduğunuzu bilmesem yazmazdım zaten. Ama ne yapayım benimde aklıma hep o 6-0 geliyorBen fenerliyim burcum aslan 6 _0 maçta ordaydım
Hahaha teslim olmak iyidirBiliyorum buradan konuşması kolay. Karşısına çıkınca yelkenleri suya indirip Star'a teslim olacağız. Kayıtsız şartsız... çare yok
En yakın zamanda umarımOrta şekerli bir şiir keyif verecek akşamımıza...
............Şarap tadında mısralarla karşılayacağız geceyi.
Yaklaş,
.......... Ateşimde ısıttığım kelimeleri fısıldayacağım kulağına...
Öpmeye meyilli dudaklarla,
......... Islatacağız kavuşmaları Düş'üm,
Hahahah dogruFenerli olduğunuzu bilmesem yazmazdım zaten. Ama ne yapayım benimde aklıma hep o 6-0 geliyor![]()
Hımm guzelMerak kat sayım daha da arttı![]()
Hımm guzel
Elbet denk gelirizBenimde merak kat sayım fazlasıyla arttı ama bir türlü denk getiremiyorum seni. eğer ölmezsem o güne kadae kafaya koydum bir gün görücem seni
Hahaha neden olmasınAn itibariyle parçalanmak istedim![]()
Orta şekerli bir şiir keyif verecek akşamımıza...
............Şarap tadında mısralarla karşılayacağız geceyi.
Yaklaş,
.......... Ateşimde ısıttığım kelimeleri fısıldayacağım kulağına...
Öpmeye meyilli dudaklarla,
......... Islatacağız kavuşmaları Düş'üm,
Yırtıcı leopar gibisinAslanım ben bazen kükrer bazen de minik bir kedi olurum bana nasıl yaklaşırsan öyle Ekli dosyayı görüntüle 53810Ekli dosyayı görüntüle 53812
Aslan a daha yatkın kedi olacak gibi değilAslanım ben bazen kükrer bazen de minik bir kedi olurum bana nasıl yaklaşırsan öyle Ekli dosyayı görüntüle 53810Ekli dosyayı görüntüle 53812
Hahah bazen kedi bazen aslanAslan a daha yatkın kedi olacak gibi değil![]()
Yakismis İyi eğlenceler dilerim Eylül Hanım Limon reis kıskanır sonra sizi aman diyorumAslanım ben bazen kükrer bazen de minik bir kedi olurum bana nasıl yaklaşırsan öyle Ekli dosyayı görüntüle 53810Ekli dosyayı görüntüle 53812
Sen gerçek bir amazon kadınısın starımAslanım ben bazen kükrer bazen de minik bir kedi olurum bana nasıl yaklaşırsan öyle Ekli dosyayı görüntüle 53810Ekli dosyayı görüntüle 53812
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!