Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

( Bağımlılık Yapabiliriz ) 😋😋

akua Çevrimdışı
3 Nis 2011
913
643
Cinsiyetiniz nedir?
BESTE Çevrimdışı

BESTE

ESMERİMM ❤️❤️
13 Mar 2021
6,860
21,157
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bir taraftan @Sudecik diğer taraftan @MİNYON RÜYA sağdan soldan geliyorsunuz, bu nasıl bir acımasızlık tır..Bizde insanız yaaaa beynimiz allak bullak oldu.. Bu işin içinden nasıl çıkacağız, yarım aklımız vardı,onu da aldınız Tebrikler👏👏👏👏👏👏.Adeta 2 bilinmeyenli denklem
Teşekkür ederiz tatlım yorumun için 🙏🙏 biz zaten her zaman mükemmeliz diyeyim o zaman 😂😂💋 sağlı sollu vurur aklını başından alırız böyle 👿👿😂

BESTE Çevrimdışı

BESTE

ESMERİMM ❤️❤️
13 Mar 2021
6,860
21,157
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Araya girmek bir bütün olmak sizinle yaramazlık yapmak durmamak hazları yaşamak istenmez mi hiç böyle bağımlılık seve seve 🥰❤️‍🔥😈💝💐🙈
Yazarken yaşamış kadar oldun sanıyorum 🙈🙈🙈 ama bu hiçbirşey görüntüyle yaşantı bir olamaz tatlım 👿👿

akua Çevrimdışı
3 Nis 2011
913
643
Cinsiyetiniz nedir?
Teşekkür ederiz tatlım yorumun için 🙏🙏 biz zaten her zaman mükemmeliz diyeyim o zaman 😂😂💋 sağlı sollu vurur aklını başından alırız böyle 👿👿😂
İyi güzel hoş da!! kim toparlayacak,nasıl toparlayacak, nasıl ayağa kalkacağım dizlerimin bağı çözülmüş kim ayakata tutacak beni.

BESTE Çevrimdışı

BESTE

ESMERİMM ❤️❤️
13 Mar 2021
6,860
21,157
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
İyi güzel hoş da!! kim toparlayacak,nasıl toparlayacak, nasıl ayağa kalkacağım dizlerimin bağı çözülmüş kim ayakata tutacak beni.
Sen ayağa kalkmak iste yeterki elinden tutan olur tatlım 😂😂 pardon belinden destek veren olur 👿👿👿

ilkerakcay

Normal Üye
18 Şub 2022
21
12
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
mükemmel görünüyorsunuz birlikteliğinizi beni çok heyecanlandırdı :love:

BESTE Çevrimdışı

BESTE

ESMERİMM ❤️❤️
13 Mar 2021
6,860
21,157
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Elbette artık yazmak değil oynamak istiyor bu eller bende oyuna dahil olmalıyım kamera arkası değil önünde olmalıyım seninle sizinle 😈💝💐🥰🔥💋
Her saman davet ve misafir edebiliriz tatlım kamera önüne buyur gel 😂😂

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar