Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme benim modelim ile yemekli bir gece

hhe9379

Normal Üye
4 Tem 2019
25
31
Cinsiyetiniz nedir?
Busecigim ile goruscegimiz gunum bir kac gun oncesinde planlama yaptik Evine vardigimda , direk dudagimdan operek karsiladi beni. Ama buda yetmedi salonda sanirim olaya biraz hizli basladik. Ama hic sorun degildi. Cunku uzun saatler bizimleydi ...
Opusumumuz birbirimiz ile uyum sagladi demekki dudaktan opusup durur olduk :) Onceden konustugmuz gibi , basbasa ve romantik bir yemek yeme planimiz vardi ama , hizimiz kesillmesin diye yemegide eve soyledik Soluklanmak icin ara verdik, yemegi biraz yedik ama dayanamadik devam ettik Ve tekrar ozel anlar aralarinda , birbirimizin ozel hayatlarina degindik , lafladik. Birbirimize icimizi acmamiz , gercek dunyamizi seffafca anlatmamiz cok hosuma gitti. Uzun saatlerin sonuna geldigimizde ise , bir burukluk cokmustu icime , ama guzel bir haber geldi :) evden de beraber cikicaktik. Araba ile yolculugu beraber yaptik , Busemi kiz arkadaslarinin yanina biraktim.

kısacası figürü inanılmaz, yatakta yanında uzanmak bile ayrı bir keyif veriyor. Gerçekten samimi ve keyifli bir geceydi. Ayrıca enerjisi de sexe ayrı bir renk katıyor.
Tekrar goruseceğimiz güne dek😘

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,973
8,115
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,314
10,260
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve samimi paylaşım için teşekkürler...

Faar Çevrimdışı
15 Ağu 2018
2,393
1,552
Cinsiyetiniz nedir?
Geribildirim için teşekkürler sevişmenize sağlık

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,976
4,531
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Busecigim ile goruscegimiz gunum bir kac gun oncesinde planlama yaptik Evine vardigimda , direk dudagimdan operek karsiladi beni. Ama buda yetmedi salonda sanirim olaya biraz hizli basladik. Ama hic sorun degildi. Cunku uzun saatler bizimleydi ...
Opusumumuz birbirimiz ile uyum sagladi demekki dudaktan opusup durur olduk :) Onceden konustugmuz gibi , basbasa ve romantik bir yemek yeme planimiz vardi ama , hizimiz kesillmesin diye yemegide eve soyledik Soluklanmak icin ara verdik, yemegi biraz yedik ama dayanamadik devam ettik Ve tekrar ozel anlar aralarinda , birbirimizin ozel hayatlarina degindik , lafladik. Birbirimize icimizi acmamiz , gercek dunyamizi seffafca anlatmamiz cok hosuma gitti. Uzun saatlerin sonuna geldigimizde ise , bir burukluk cokmustu icime , ama guzel bir haber geldi :) evden de beraber cikicaktik. Araba ile yolculugu beraber yaptik , Busemi kiz arkadaslarinin yanina biraktim.

kısacası figürü inanılmaz, yatakta yanında uzanmak bile ayrı bir keyif veriyor. Gerçekten samimi ve keyifli bir geceydi. Ayrıca enerjisi de sexe ayrı bir renk katıyor.
paylaşim icin teşekkürler

Model Buse Çevrimdışı
24 Ağu 2021
827
3,213
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan

Canim merhaba
Gec mesajim icin kusura bakma❤️
O kadar guzel bir gundu ki seninle , suan yazarken yine gozumde canlandi☺️ Samimiyetin , eski tanidigimmis gibi bana yaklasimin , beni daha yakindan tanimak istemen , benimle uzun uzun sohpetin , basbasa yedigmiz yemek … hersey cok cok guzeldi
Hersey icin tekrar tsk ederim
Cok cok opuyorum ❤️🤗

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar