Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ben bu gecenin sonunda nasıl bir sevişme konfigürasyonu çıkar acaba diye düşünüyordum ama siz bu sefer gece başlamadan organize olmuşsunuz
Ben ve hepsiBen bu gecenin sonunda nasıl bir sevişme konfigürasyonu çıkar acaba diye düşünüyordum ama siz bu sefer gece başlamadan organize olmuşsunuz![]()
Bende seviştim onlarla nolcekki
Benimle noBende seviştim onlarla nolcekki![]()
Tüm platformlardan takip ediyorumYine bir araya geldik bu gece uzun olacak@GECE @HANDE @Cansu kaya @Derin Su
Ekli dosyayı görüntüle 63039
Oovv afiyet bal şeker olsun. Starim , Eylül'ün. Sen on numara kadınsin.Yine bir araya geldik bu gece uzun olacak@GECE @HANDE @Cansu kaya @Derin Su
Teşekkür ederizmuhabbetiniz bol ve güzel olsun güzel pembişler
Bende aranızda olsam beşi nizin aranızdaYine bir araya geldik bu gece uzun olacak@GECE @HANDE @Cansu kaya @Derin Su
Teşekkür ederizkeyfiniz bol olsun...
Afiyet olsunYine bir araya geldik bu gece uzun olacak@GECE @HANDE @Cansu kaya @Derin Su
Yolda geliyordu @HANDEBir dakika! Diyorsunuz ki 5’i bir yerde ama 3 kadeh havada ve 4 tane el var.
Pembe ojeli el @GECE’ nin eli. Onu hemen tanıdım. Diğer üç kişi de şerefe kaldırmış ama 5. yok!!!
@HANDE alkol kullanmıyor, o sırada kadeh kaldırmadıBir dakika! Diyorsunuz ki 5’i bir yerde ama 3 kadeh havada ve 4 tane el var.
Pembe ojeli el @GECE’ nin eli. Onu hemen tanıdım. Diğer üç kişi de şerefe kaldırmış ama 5. yok!!!
Afiyet olsun. Vallahi rakı masalarını özledik.Yine bir araya geldik bu gece uzun olacak@GECE @HANDE @Cansu kaya @Derin Su
Pembe ojeli el--Gece HanımYine bir araya geldik bu gece uzun olacak@GECE @HANDE @Cansu kaya @Derin Su
Açık oje @STAREYLÜL iyi tanırım
Buraya yazıyorum bu beşi bir yerde hanımefendilere altıncı olup RAKI içeceğimYine bir araya geldik bu gece uzun olacak@GECE @HANDE @Cansu kaya @Derin Su
Hahahah 4 hatun ile aynı ortama gireceğim, seni gözüm görür müŞimdi anlaşıldı bugün neden ekildik @GECE HanımMuhabbetiniz bol olsun efendim.
Sen yaparsınBuraya yazıyorum bu beşi bir yerde hanımefendilere altıncı olup RAKI içeceğim![]()
Yaparım bilirsin, şimdiden kafamda farklı farklı planlama yapıyorum İstanbula gelebilmek içinSen yaparsın![]()
Tebrikler hepsi doğruPembe ojeli el--Gece Hanım
Ojesiz el--Cansu Kaya Hanım
Siyah tişörtlü--Star Eylül Hanım
Siyah saatli--Derin Su Hanım
Dipnot:Yukarıda yazmış olduğum hiç bir pembişle tanışıklığımız yoktur.İyi eğlenceler dilerim.Mezeleri dışardan mı söylediniz bilmiyorum ama eğer sizden biri yaptıysa bravo bayaaa bir hamaratmış.![]()
Teşekkürlermuhabbetiniz bol ve güzel olsun güzel pembişler
Çok teşekkürlerGüzel kadınlar meclisi kurulmuş. Sohbetiniz keyifli olsun, afiyetler olsun...
Sen Gaziantepe geleli daha kaç gün oldu ne çabuk unuttun, 40 günde 2 defa geldinAaaa şuan şaşırıyorum, özelden yarın yaz bakayım bana... Nerelerdesin sen![]()
Dur şu an çok sarhoşumSen Gaziantepe geleli daha kaç gün oldu ne çabuk unuttun, 40 günde 2 defa geldinvallahi uslu duruyorum,senden sonra sadece bir kişi davet ettim
![]()
Teşekkür ederizAfiyet olsun
Diyecektim, @Cansu kaya gibi hamarat bir hanımefendi dururken dışarıdan meze mi gelir diye, olsa da yesek, canım çekti şimdi
Keyifli anlar diliyorumDur şu an çok sarhoşumbu kızlar benim aklımı aldı
![]()
Altın kızlar toplanmış desene...Yine bir araya geldik bu gece uzun olacak@GECE @HANDE @Cansu kaya @Derin Su
Güzel kadınlar meclisi kurulmuş. Sohbetiniz keyifli olsun, afiyetler olsun...
Yine bir araya geldik bu gece uzun olacak@GECE @HANDE @Cansu kaya @Derin Su
[/QUOTE
Bilen ler biliyor teşekkür ederimkaçmaz benden, tatlı kız.
rüya gibi ortaaam
Sıra hande ve derin sudaBen bu gecenin sonunda nasıl bir sevişme konfigürasyonu çıkar acaba diye düşünüyordum ama siz bu sefer gece başlamadan organize olmuşsunuz![]()
Duo kadrosu genişliyor anlaşılanSıra hande ve derin suda![]()
Sırayla
Cansu hanım afiyet olsun yorumlarda maharetiniz den bas ediliyor bir gün nasıp olursa bende maharetlerinizden tatmak isterim hep erkeler toplancak değil kadınlar da toplanmalı sizleri tebrik ediyorumBu sefer bende toplandık, ve arkadaşlarıma teşekkür ederim güzel gece icininanılmaz iyi geldi ve yeniledik kendimizi
beyefendilere de guzel yorumları için tsk ederim. Meraklar giderilsin diye söylemek istiyorum mezeler hazır değil, ben sadece Mutfak da vakit geçirmeyi seven birisi olduğum için zevkle hazırladım, afiyetle yedik
![]()
Arkadaşım bizde sana teşekkür ederiz misafir perligin ve bizi ağırladığı için guzel zaman geçirdik hepimiz hepimizede çok iyi geldiBu sefer bende toplandık, ve arkadaşlarıma teşekkür ederim güzel gece icininanılmaz iyi geldi ve yeniledik kendimizi
beyefendilere de guzel yorumları için tsk ederim. Meraklar giderilsin diye söylemek istiyorum mezeler hazır değil, ben sadece Mutfak da vakit geçirmeyi seven birisi olduğum için zevkle hazırladım, afiyetle yedik
![]()
Ne demek canım benimArkadaşım bizde sana teşekkür ederiz misafir perligin ve bizi ağırladığı için guzel zaman geçirdik hepimiz hepimizede çok iyi geldi ❤❤
Teşekkür ederim, tabiki her zaman beklerimCansu hanım afiyet olsun yorumlarda maharetiniz den bas ediliyor bir gün nasıp olursa bende maharetlerinizden tatmak isterim hep erkeler toplancak değil kadınlar da toplanmalı sizleri tebrik ediyorum
Hande yoktuO fotoda olmayan güzeller kim peki gece orada hande orada star da orada derin mı cansu kaya mı yok resimde
Yine bir araya geldik bu gece uzun olacak@GECE @HANDE @Cansu kaya @Derin Su
Robert ve Niro, teşekkür ederizBu kızlar erkeklere5 çeker
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!