- 3 Haz 2021
- 741
- 4,907
- 28
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Uçurumda sallanıken sevişmek
Uçurumdanda aşağıya devami denizdeUçurumda sallanıken sevişmek![]()
Valla benim en son rezidansın tepesinde yapmak vardı aklımda onuda gerçekleştirdim şuan aklımda alışveriş merkezinde yapmak var
Jakuzinin için de anal sex yapmak
Offff çok iyiFanteziden sayılır mı bilemem ama su altı otelde kalıp sevişmek çok hoş olurdu![]()
Belkim rezidans çatıdaValla benim en son rezidansın tepesinde yapmak vardı aklımda onuda gerçekleştirdim şuan aklımda alışveriş merkezinde yapmak var![]()
Bide bol şampuan, anladın senJakuzinin için de anal sex yapmak![]()
Bunu merak ettimTiyatro salonunda 400 seyirci önünde sevişmek.
Bir yerlerde görür, duyarsanız haberimiz olsun lütfen efenimmmm...
Berabermi olurr benim için sorun yokBelkim rezidans çatıda![]()
Motor kullanan bir hatunla giderken heyecanlı olabilir. Fazla abartmiyalim yaz mevsiminde olursa iyi olur. Soğuk sevmiyom da, sonucta fantezi benim, şartları ben belirliyorum dimi yani. Konfordan taviz vermeye gerek yok.
O çatıdan sonunda ya ben atarım kendimi ya senBerabermi olurr benim için sorun yok![]()
Faraon dedemizde kesin canlanırdı
Beraber atlarızO çatıdan sonunda ya ben atarım kendimi ya sen![]()
Bunu denedim anlatılmaz ama yaşanırMotor kullanan bir hatunla giderken heyecanlı olabilir. Fazla abartmiyalim yaz mevsiminde olursa iyi olur. Soğuk sevmiyom da, sonucta fantezi benim, şartları ben belirliyorum dimi yani. Konfordan taviz vermeye gerek yok.
Kesinlikle kuzuDiyorsunki nereye sen oraya ben![]()
Kesinlikle kuzuama bence avmde senle güzel şeyler yaşayabiliriz boşver sen çatıyı onu yaptım zaten
![]()
Yaparız yaparız içindeki fena libodoyu biliyorum ben ol orta değil zaten sakin sessiz bir kuytu köşesindeAvmde o caseret yok bende
,
Denize açılmış bir yat içinde, bir yanda en tanınmış p..Starlarla 3 kadın ve ben....
Tabii starlar kadın. Yanlış anlaşılmasın.Denize açılmış bir yat içinde, bir yanda en tanınmış p..Starlarla 3 kadın ve ben....
Tecrübe var demek ki, motor var mi?Bunu denedim anlatılmaz ama yaşanır![]()
1 Rus 1 Kazak ve 1 Japonla aynı yatağa girmek, deli gibi sevişmek![]()
Var ama burda değilTecrübe var demek ki, motor var mi?
Bakiyorum hayat çok yoruyor seniDenize nazır bir manzara eşliğinde karşılıklı sigara yakıp hayatı sorgulamak![]()
Çok cılgınsınnnnnnKeyifli bir konu..
Öncelikle söylenmesi gereken en önemli şey, bu tür çılgın aktivitelerde bayan partnerin isteği, cesareti ve uyumu en önemli faktör. Bazen bizim altımıza edebileceğimiz durumlarda deli cesaretleri olabiliyor ki zaten adrenalini tavan yaptıran da bu..
Yaptıklarım;
Araba kullanırken oral yaptırdım hem de akşam vakti E-5'de.. Behçelievler civarında patlamıştım.. ( Burda tamamen onun isteği ve girişimiydi mesela ) Bir keresinde de başka bir bayan partnerle Şile yolunda..
Ofiste.. Ofisi darmadağın etmiştik..
Halka açık bir göl kenarında ağaçların arasında..
Otelin saunasında.. Kapı açık ve hareketli bir saatti..
Kışın karlı havada açık hava termal havuzda..
Şimdilerde bir mağazanın soyunma kabininde istiyorum..![]()
Ben de istanbulda degilim zaten. Fantazi iptal.Var ama burda değil![]()
Sen yatakta sırtüstü yatıyor şekilde kafan yatağın dışında duracak yatacaksın orada da yatarken oral nasıl olurdu bende goguslerini yalarken
Senin yormanı isterimBakiyorum hayat çok yoruyor seni![]()
Hahahahahhaha amerikada uçuşlar var 450 000 dolarUzayda seks yapmak![]()
Uzayda seks ama seninleHahahahahhaha amerikada uçuşlar var 450 000 dolar![]()
portföyümde uçak eksik
Kesinlikle paylaşırım...Çok cılgınsınnnnnnen sonuda yapsan paylaşirsin benimle bir şey merak ettim
![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!