Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Ceren & LuckyStrike

LuckyStrike Çevrimdışı

LuckyStrike

Reklam ve işbirliği için DM lütfen 🤪
26 Şub 2015
918
1,402
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Foruma geldiği günden beri görüşmeyi planladığım ama türlü sebepler ile bir türlü görüşme fırsatı bulamadığım iki kadından birisiydi Ceren. Açıkçası mahcup ta oldum sayılır. Sonunda Ceren de bu duruma isyan etmiş olacak ki "Gözüm yollarda kaldı Lucky. Valla geldin geldin, gelmedin küserim görüşmem" tadında bir subliminal mesaj atınca anladım ki zaman gelmiş. :):)

Gün ve saat belirlendikten sonra kapısını çaldım Cerenin. Gayet guleryuzlu ve samimi bir karşılama ile iceri girdim. Hem ikramları hem de sohbeti ile kendimi rahat hissetmem için gereğinden ve hakettigimden fazlasını yaptı desem yalan olmaz.

Fiziksel olarak, latin kıvrımları çok hoşuma gitti, keyif almasını bilene bu kıvrımlar mest edici olabilir. Dogal ve gorsel olarak fazlasıyla hos olan göğüslerini cok begendim. :) Ayrıca son derece temiz ve bakımlı.

Ne zaman kontrolü partnerine bırakıp ne zaman ipleri eline alması gerektiği konusunda zamanlamalari sahane. Dudaklar ise saatlerce öpülesi. Optum de zaten :) ayrıca dişleri ile nereyi nasil isiracagini da iyi dengeliyor. :)

Erkekler arasında kullandığımız "classy girl" tanımı Ceren için cuk oturmuş diyebilirim. Yasam tarzi ve sosyal çevresi de bu yönde zaten.

Saat, süre, sayı hesabi yapan arkadaşlar için üzgünüm çünkü Ceren ile beraberken, nitelik mi nicelik mi diye kendinizi sorgulayabilirsiniz.

Icimden bir ses Cerenin göründüğünün ötesinde cok daha çılgın olduğunu söylüyor ama bilemiyorum. Zamanla farkli yönlerini de keşfedeceğime eminim. :)

Cok opuyorum tatlım, teşekkürler harika ev sahipliğin için.

LuckyStrike

seco3553 Çevrimdışı
9 Ara 2017
1,028
1,268
Cinsiyetiniz nedir?
Sevismenize saglik. Daha once hakkinda yazilan referanslarin birisinde opusmedigi ve kondomsuz oral seks yapmadigi belirtilmisti pandemiden dolayi ,sinirlamalari kaldirdi sanirim Ceren hanim

CEREN BAŞAK Çevrimdışı
4 Haz 2020
2,026
6,754
Sevismenize saglik. Daha once hakkinda yazilan referanslarin birisinde opusmedigi ve kondomsuz oral seks yapmadigi belirtilmisti pandemiden dolayi ,sinirlamalari kaldirdi sanirim Ceren hanim
Öpüşmüyorum yada onu şunu yapmıyorum değil aslında karşımdakinin temiz ve hijyen olması benim için çok önemli açıkcası bu iki taraf içinde geçerli☺️

seco3553 Çevrimdışı
9 Ara 2017
1,028
1,268
Cinsiyetiniz nedir?
Öpüşmüyorum yada onu şunu yapmıyorum değil aslında karşımdakinin temiz ve hijyen olması benim için çok önemli açıkcası bu iki taraf içinde geçerli☺
Tabiki de iki taraf icinde soylemis oldugunuz hususlar cok onemli oncesinde acilan dedigim referansta sizden o sekilde bir aciklama gelmisti ondan dolayi belirttim

LuckyStrike Çevrimdışı

LuckyStrike

26 Şub 2015
918
1,402
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kendi adıma ben bu konularda en küçük bir sorun yaşamadım Ceren ile. Belki de dus alıp gitmemin, stick roll-on ve parfüm kullanmanın, agiz gargarasina önem vermenin meyvesini yemişimdir. :):):)

LuckyStrike Çevrimdışı

LuckyStrike

26 Şub 2015
918
1,402
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,301
2,251
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
yaşayana ve yaşatana teşekkürler
klavyenize sağlık :)

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,973
8,117
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
güzel paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

s_nassen Çevrimdışı
26 Tem 2017
1,035
1,149
Detaylı paylaşım için teşekkürler. Her iki tarafa da tebrikler...

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar