Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Elif Özbek ile tanışmak

Tutunamayanlardan Çevrimdışı

Tutunamayanlardan

Normal Üye
1 Eyl 2019
33
79
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese merhabalar,

Arkadaşlar @elif özbek ile tanışma imkanı buldum. Çok geç kalınmış bir tanışmadır. Söze nerden başlasam bilemiyorum. Bir çok iyi görüşme yaptım ama bu sefer bambaşkaydı.
Kendisinden etkilenmeyecek kimse yoktur herhalde. Çok sevimli, cana yakın, güzel bir kız. İpek gibi saçları ve bakışları insanı heyecanlandırmak için yeterli. Hem güzel hem de spor yapıyor. Bilen vardır; squat yapan hatun candır, gerisi heyecandır :cool:

İkramı bol, evi düzenli ve hijyenik. Araçla gidecek olanlar ise evin yakınlarında otopark imkanı var. 2 saatlik bir misafirlikti benim ziyaretim, her şeyi buraya sığdıramayacağım. Bu misafirliği değerli yapan ise her şeyin samimi ve gerçek olmasıydı. Bir daha gider miyim ? Kesinlikle evet!

ÖZET:

Elif, öyle bir kız ki, çocukluğumun bayram sabahları gibi. İnsanın gözlerine bakıp da etkilenmemesi mümkün değil. Gidin, tanışın derim.

Not: @elif özbek sonra ki görüşmemizde belki o masal kitabını birlikte okuruz ;)

Thata Çevrimdışı
11 Haz 2019
830
548
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese merhabalar,

Arkadaşlar @elif özbek ile tanışma imkanı buldum. Çok geç kalınmış bir tanışmadır. Söze nerden başlasam bilemiyorum. Bir çok iyi görüşme yaptım ama bu sefer bambaşkaydı.
Kendisinden etkilenmeyecek kimse yoktur herhalde. Çok sevimli, cana yakın, güzel bir kız. İpek gibi saçları ve bakışları insanı heyecanlandırmak için yeterli. Hem güzel hem de spor yapıyor. Bilen vardır; squat yapan hatun candır, gerisi heyecandır :cool:

İkramı bol, evi düzenli ve hijyenik. Araçla gidecek olanlar ise evin yakınlarında otopark imkanı var. 2 saatlik bir misafirlikti benim ziyaretim, her şeyi buraya sığdıramayacağım. Bu misafirliği değerli yapan ise her şeyin samimi ve gerçek olmasıydı. Bir daha gider miyim ? Kesinlikle evet!

ÖZET:

Elif, öyle bir kız ki, çocukluğumun bayram sabahları gibi. İnsanın gözlerine bakıp da etkilenmemesi mümkün değil. Gidin, tanışın derim.

Not: @elif özbek sonra ki görüşmemizde belki o masal kitabını birlikte okuruz ;)
Paylaşımına sağlık👍

akua Çevrimdışı
3 Nis 2011
893
628
Cinsiyetiniz nedir?
Herkese merhabalar,

ÖZET:

Masalların sonu güzel biter

Tutunamayanlardan Çevrimdışı

Tutunamayanlardan

Normal Üye
1 Eyl 2019
33
79
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sayın Diver,

Hayattaki bütün şansımı burada kullandım :)
Karşı tarafı iyi anlamak gerek, kendinizi tanıtın, programınızdan bahsedin, forumdan daha önce yapmış olduğunuz görüşmeleri referans gösteriniz, karşınızdakinin bir kadın olduğunu aklınızdan çıkarmadan hareket ederseniz kendisine ulaşmanız çok kolay. Tabi frekansın tutması çok önemli. Şimdiden bol şanslar dilerim.

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
2,090
2,866
53
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Ooo..Masallara mı vurdunuz?😉😅

Iron-man

Normal Üye
15 Ağu 2020
2
0
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler. Umarım @elif özbek ile tanışma fırsatını bir gün ben de yakalarım.

emotionalguy Çevrimdışı
10 Ağu 2020
27
18
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Ben Elif Özbek ile ilk görüşenlerdenim sanırım. Yanlış kalmadıysa aklımda 2016 yılı Mart-Nisan aylarıydı. Ve o zaman incall hizmeti yoktu. Pendik girişinde bir günlük kiralık daire tutup orada görüşmüştüm kendisiyle. Ve memnun kalmıştım, Hatta o gün işe arabam ile gelmediğimden birlikte kartala kadar minibüs ile dönüş yapmıştık. Ancak kendisi hep üzerine koymuş sanırım ve kendinden hayli söz ettiriyor. Ne diyeyim bahtı açık olsun. Buradan kendisine eski günlerden bir selam gönderiyorum........

15 Kas 2009
86
-2,350
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşımı görünce bir pazar çat kapı dayanmıştım kapısına, salonda kucağıma atladı "kaldırabilecekmisin beni bakalım" diye :) yatakta o kadar esnekti ki 2 seansa enerjim kalmamıştı :) tabi yaz günüydü bende hararet yüksek tavana yakın yatak hava sıcak elif sıcak :D Resmen yanardağın içindeydim.... şimdi bu fotoyu görünce aklıma geldi... ne günlerdi be :( istanbulu güzel yapan böyle güzel kadınlar işte...

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar