Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme elif...

throwaway Çevrimdışı
9 Eki 2017
71
14
Cinsiyetiniz nedir?
kelimelerle aram hiçbir zaman çok iyi olmamıştır, ki olsaydı bile elifi hakkıyla anlatmaya kelimelerimin kafi geleceği düşünmüyorum. ama yinede elifi kırmayıp, elimden geleni yapmaya çalışacağım.

dün elifle görüşmek için mesaj attım. saatlerimiz uyuşmadı, neyse artık kaderimizde yokmuş diyerek hüzünlenirken akşam saatlerinde elif kendisini ayarlayıp bana süpriz bir mesaj atınca içimde fırtınalar koptu, evin altındaki markete bile gitmeye üşenen tembel ben, hiç düşünmeden beylikdüzünden şişliye yola koyuldum

uzun ve bitmeyen yolun ödülü elifin duru güzelliğiydi. yazın sıcağında ağzın dilin kuruyup soğuk suyu kana kana içersin ya işte öyle birşey, ama aradaki fark, elife doymak mümkün değil

elifin sayesinde, yüzümde kocaman aptal bir gülümsemeyle eve dönüp bebek gibi uyudum. elife teşekkürlerimi sunuyorum.

Donotalone Çevrimdışı
13 Ocak 2018
276
13
kelimelerle aram hiçbir zaman çok iyi olmamıştır, ki olsaydı bile elifi hakkıyla anlatmaya kelimelerimin kafi geleceği düşünmüyorum. ama yinede elifi kırmayıp, elimden geleni yapmaya çalışacağım.

dün elifle görüşmek için mesaj attım. saatlerimiz uyuşmadı, neyse artık kaderimizde yokmuş diyerek hüzünlenirken akşam saatlerinde elif kendisini ayarlayıp bana süpriz bir mesaj atınca içimde fırtınalar koptu, evin altındaki markete bile gitmeye üşenen tembel ben, hiç düşünmeden beylikdüzünden şişliye yola koyuldum

uzun ve bitmeyen yolun ödülü elifin duru güzelliğiydi. yazın sıcağında ağzın dilin kuruyup soğuk suyu kana kana içersin ya işte öyle birşey, ama aradaki fark, elife doymak mümkün değil

elifin sayesinde, yüzümde kocaman aptal bir gülümsemeyle eve dönüp bebek gibi uyudum. elife teşekkürlerimi sunuyorum.

akışına bırak keyfini çıkar ;) bu güzel paylaşım için teşekkürler

privylife Çevrimdışı
23 Ağu 2013
789
651
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@throwaway Paylaşım için teşekkürler

iyi ki varsın @
elif-ozbek tatili bittiğine göre bir ziyaret etmek şart oldu....

15 Kas 2009
86
-2,350
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Elif denince aklıma hep şu şarkı gelir

[video=youtube;vyXOEGyjQ0Q]https://www.youtube.com/watch?v=vyXOEGyjQ0Q[/video]

Paylaşımınıza sağlık güzel bir paylaşım olmuş yola da değmiş :)

zxcvasdf

Normal Üye
7 Mar 2010
34
1
Cinsiyetiniz nedir?
ah elif ah

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar