Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Elifim Naif Güzelim

Donotalone Çevrimdışı
13 Ocak 2018
276
13
Endamın bir ince gül dalı tebessümün ömrümün baharı
Liseli aşıkların kalbini titreten masum naif güzel
İzlesen saatler günler haftalar bitmesin istersin tekrarı
Fasıl Fasıl, satır satır, hece hece, harf harf okunası bir güzel

Düşün karşında naif ve zarif yüzünde hafif tebessümü ile sevdiği ile ilk defa görüşen ürkek bir ceylan @elif özbek bakmaya doyamaz sevmeye kıyamazsın. İlk defa görüşmemize rağmen sanki uzun zamandır uzaktan uzaktan hayran hayran izlemişimde şimdi karşımda elim ayağıma dolaştı nefesim sıklaştı ihtiyar kalbim delikanlı gibi çarpıp göğüs kafesini zorladı.
@elif özbek dursun karşında tebessüm etsin odanın içinde arz-ı endam edip yürüsün şiir mısralarına dökülen kelimeler beynimde uçuşup kulaklarımda uğuldasın. Evet @elif özbek böyle bir etki yapıyor insanda görüştüğüm pempelerimiz ve beni tanıyan forumdaşlar bilir ki yaşa ve güzelliğe takılmam ruh güzelliği ve gözlerin teması benim için o birlikteliğe ait tüm süreyi sevişme hazzına ulaştıran şeyler.
@elif özbek ile paylaştığım her andan keyif aldım yatak kısmına ait detay vermeyeceğim ancak ziyadesi ile memnun kaldım. Detay öğrenmek isteyen forumdaların mesajlarını seve seve cevaplandırabilirim.

Elifim senin ile geçirdiğim zamanın her zaman tekrarını seve seve isteyeceğim.

Özlenenlerdensin......

Not: @privylife @elif özbek için gösterdiğin çaba ve destek için çok teşekkür ederim. Borçlandım sana ;)

XaNDeR Çevrimdışı
27 Ağu 2016
84
5
Cinsiyetiniz nedir?
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
fazlası var eksiği yok yazdıklarının

Donotalone Çevrimdışı
13 Ocak 2018
276
13
Akşam paylaşım yaparken anladım ki çok özlemişim kahvaltı niyetine elifimle yaramazlık yaptık ☺️ elif özbek çok teşekkürler

elif özbek Çevrimdışı
20 Ocak 2018
711
5,618
Endamın bir ince gül dalı tebessümün ömrümün baharı
Liseli aşıkların kalbini titreten masum naif güzel
İzlesen saatler günler haftalar bitmesin istersin tekrarı
Fasıl Fasıl, satır satır, hece hece, harf harf okunası bir güzel

Düşün karşında naif ve zarif yüzünde hafif tebessümü ile sevdiği ile ilk defa görüşen ürkek bir ceylan @elif özbek bakmaya doyamaz sevmeye kıyamazsın. İlk defa görüşmemize rağmen sanki uzun zamandır uzaktan uzaktan hayran hayran izlemişimde şimdi karşımda elim ayağıma dolaştı nefesim sıklaştı ihtiyar kalbim delikanlı gibi çarpıp göğüs kafesini zorladı.
@elif özbek dursun karşında tebessüm etsin odanın içinde arz-ı endam edip yürüsün şiir mısralarına dökülen kelimeler beynimde uçuşup kulaklarımda uğuldasın. Evet @elif özbek böyle bir etki yapıyor insanda görüştüğüm pempelerimiz ve beni tanıyan forumdaşlar bilir ki yaşa ve güzelliğe takılmam ruh güzelliği ve gözlerin teması benim için o birlikteliğe ait tüm süreyi sevişme hazzına ulaştıran şeyler.
@elif özbek ile paylaştığım her andan keyif aldım yatak kısmına ait detay vermeyeceğim ancak ziyadesi ile memnun kaldım. Detay öğrenmek isteyen forumdaların mesajlarını seve seve cevaplandırabilirim.

Elifim senin ile geçirdiğim zamanın her zaman tekrarını seve seve isteyeceğim.

Özlenenlerdensin......

Not: @privylife @elif özbek için gösterdiğin çaba ve destek için çok teşekkür ederim. Borçlandım sana ;)

Tatilden dönüp, bu paylaşımı yeniden okumak cok hoşuma gitti. Özellikle liseli aşık kısmı.

Cok tesekkur ederim.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar