- 4 Tem 2022
- 114
- 191
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Merhaba sevgili forumdaşlar.. Taptaze bir referans yazıyorum sizlere, fulya hanımla dün akşam üzeri 2 saatlik bir görüşme gerçekleştirdik sağolsun hızlı bir cevap sonrası 1 gün öncesinden randevuyu oluşturmuştuk..Evin konumu kolay bulunabilir bir yerde osmanbey metroya yakın kendisinin net tarifi üzerine eve ulaştım, kapıya geldiğimde gerçek bir esmer güzeli karşıladı beni ve kendisi kadar tatlı bir kedisi var bende bir kedici olduğum için hemen sohbet edicek ortak bir konumuz oldu kedilerden baya konuştuk
Kendisi hem güzel hemde hoş sohbet bir insan ki sohbet edebilmekte benim için çok önemli, ilişki öncesi arası ve sonrasında güzel samimi sohbetlerimizin olması beni ayrıca mutlu etti..Özel anlardan bahsetmeyi pek sevmiyorum ama şunu söyleyebilirim kendisi bu konudada çok iyi ve gerçekten çok keyif aldım ve maalesef vicdansız zamanın yine çok hızlı geçmesi sonucu yanından hiç istemeyerekde olsa mutlu ayrıldım..Benim için harika bir deneyim oldu herkese tavsiye ederim..Umarım fulya hanımda bu görüşmeden keyif almıştır kendisine tekrardan çok teşekkür ederim herşey için ve umarım tekrar görüşürüz ama bu sefer daha sessiz konuşmayı unutmamam lazım değil mi(o beni anladı) 

Moderatör tarafında düzenlendi: