Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Eylül ile Balat

Dilsizseytan Çevrimdışı
13 Eyl 2021
1,026
1,923
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Çok değerli forum üyeleri,

Eylül, bana hep gizemli ve mistik gelmistir. Farklı bir tarzı var. Resimleri, paylaşımları, beni bir anda içine çekti, yakalandim bu havasına ve çıkamadım. Sonunda geçen haftalarda bir gün kendisine açıldım ve çıkma teklif ettim 😁. Kabul etti, "bende sana karşı boş değilim" dedi 😆. Ve bugün için sözleştik. Düştüm Balat yollarına, ne zamandır bu İstanbul un nostaljik ilçesine gitmemiştim, o havası beni cepecevre sardi bir anda ,hatta şunu dusundum "Eylül ile Balat mükemmel bir uyum yakalamışlar"
Neyse Eylül un evine vardım. Kapı açıldı çok şirin, doğal,kivircik saçlı bir kadin karşımda. Gözlerinin içi gülüyor. Şarap ve ikramları eşliğinde birbirimizi tanımaya başladık,muhabbet ettik hemde hiç sıkılmadan, Sonrada öpismeye başladık ateşli atesli 🤭,
inanilmaz bir uyum yakaladik, tenlerimiz ve dudaklarımız hiç ayrılmadı. Müthiş seviştik Eylül ile. Normalde bir seans bana yeterken bu sefer yetmedi 2. seansı yaptık. Çok haz aldım ve bu tek taraflı değildi. Şöyle soyliyim dans eder gibiydik sevisirken.
Birlikte geçen sürenin her anı benim açımdan çok güzeldi. İyiki tansitik ve seviştik seninle @Eylül Umay.
Her şey için çok teşekkür ederim. Kendine çok iyi bak. Birgün bir yerde tekrar gorusmek dileğiyle kocaman opuiyorum seni🥰🥰🥰

Arda Tuna Çevrimdışı
13 Eki 2021
1,778
3,285
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Eylül, bana hep gizemli ve mistik gelmistir. Farklı bir tarzı var. Resimleri, paylaşımları, beni bir anda içine çekti, yakalandim bu havasına ve çıkamadım. Sonunda geçen haftalarda bir gün kendisine açıldım ve çıkma teklif ettim 😁. Kabul etti, "bende sana karşı boş değilim" dedi 😆. Ve bugün için sözleştik. Düştüm Balat yollarına, ne zamandır bu İstanbul un nostaljik ilçesine gitmemiştim, o havası beni cepecevre sardi bir anda ,hatta şunu dusundum "Eylül ile Balat mükemmel bir uyum yakalamışlar"
Neyse Eylül un evine vardım. Kapı açıldı çok şirin, doğal,kivircik saçlı bir kadin karşımda. Gözlerinin içi gülüyor. Şarap ve ikramları eşliğinde birbirimizi tanımaya başladık,muhabbet ettik hemde hiç sıkılmadan, Sonrada öpismeye başladık ateşli atesli 🤭,
inanilmaz bir uyum yakaladik, tenlerimiz ve dudaklarımız hiç ayrılmadı. Müthiş seviştik Eylül ile. Normalde bir seans bana yeterken bu sefer yetmedi 2. seansı yaptık. Çok haz aldım ve bu tek taraflı değildi. Şöyle soyliyim dans eder gibiydik sevisirken.
Birlikte geçen sürenin her anı benim açımdan çok güzeldi. İyiki tansitik ve seviştik seninle @Eylül Umay.
Her şey için çok teşekkür ederim. Kendine çok iyi bak. Birgün bir yerde tekrar gorusmek dileğiyle kocaman opuiyorum seni🥰🥰🥰

Nedir bu kardeşim flörtöz flörtöz referanslar 😂😂😂 Olay kopmuş karşılıklı anladık da bizim canımız can değil mi? Olan var olmayan var giden var gitmeyen var 😂😂😂

Maske Çevrimdışı
29 Haz 2021
1,491
1,988
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
detayli ve güzel paylasim icin tesekkürler:) sevismenize saglik

Avtandil Çevrimdışı
1 Şub 2021
682
930
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Üstat sen harbi lezbiyensin, kadınları sevdiğin belli 😁😁,

@Eylül Umay Hanım banada hatıraları güzel zaman yaşattı,

Sevişmenize nazar değmesin 🧿🧿

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,311
10,258
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım için teşekkürler, gerçekten de "keşke böyle bir sevgilim olsa" diyeceğin bir kadın kendisi ;)

Eylül UMAY Çevrimdışı
5 May 2021
447
711
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bayan

Öyle usul usul yanaştın ki bana buralardan, sonunda dün görüşebildik. İyi de yaptık. Hoş geldin evime. Uzun zamandır yolu Balat' a düşmeyenler burayı görünce keyif alıyor etraftan ve iyi ki geldim diyor. Uzaklığımıza rağmen geldiğine umarım değmiştir. Ben çok keyif aldım bu buluşmadan. Bunu sana iyi hissettirdiģime inanıyorum zaten. 👼

Referansın ve lezzetli şarabın için teşekkürler. Tekrarlamak dileğiyle... 🌿

Dilsizseytan Çevrimdışı
13 Eyl 2021
1,026
1,923
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Öyle usul usul yanaştın ki bana buralardan, sonunda dün görüşebildik. İyi de yaptık. Hoş geldin evime. Uzun zamandır yolu Balat' a düşmeyenler burayı görünce keyif alıyor etraftan ve iyi ki geldim diyor. Uzaklığımıza rağmen geldiğine umarım değmiştir. Ben çok keyif aldım bu buluşmadan. Bunu sana iyi hissettirdiģime inanıyorum zaten. 👼

Referansın ve lezzetli şarabın için teşekkürler. Tekrarlamak dileğiyle... 🌿
Evet bana her anlamda çok iyi hissettirdin kendimi. ☺. Senden çıkınca ufak bir de Balat turu yaptım mutlu mutlu.
Bir dahaki buluşmamızda sarap yine benden.

GÜNEŞ1975 Çevrimdışı

GÜNEŞ1975

İyi Forumlar ...
22 Ağu 2021
2,517
2,698
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Üstad tebrikler..... (y)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar