Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme FRİDA Hanım ile güzel anlar

Bloody

Normal Üye
8 Ocak 2020
6
21
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba, Ahmet ben

Forum da uzun süre üye olmama rağmen ilk deneyimi mi sevgili Frida hanım İle yaşadım.

Hemen masaj, hemde rahatlama olarak memnun kaldım.

Elinden çok lezzetli kahve içtim

Ben bir kahve hayranı değilim ama böyle oldum

Güzel anlar için teşekkürler 😘😘😘

woody Çevrimdışı
12 May 2020
437
1,340
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Tebrikler Ahmet Bey, Frida Hanım' ın mesleki melekelerinin yanında kahvesinin de methini çok duyuyoruz.

Keyifleriniz daim olsun.

Frida Çevrimdışı

Frida

Çok şey yaparım ama her șeyi değil..
15 Ağu 2018
770
2,365
Merhaba, Ahmet ben

Forum da uzun süre üye olmama rağmen ilk deneyimi mi sevgili Frida hanım İle yaşadım.

Hemen masaj, hemde rahatlama olarak memnun kaldım.

Elinden çok lezzetli kahve içtim

Ben bir kahve hayranı değilim ama böyle oldum

Güzel anlar için teşekkürler 😘😘😘
Sevgili @Bloody Forumda bi kac görüşme sonrası Türkçen daha da iyi olacak eminim ben😉 Beyfendi ırak'lı 7 yıldır ülkemiz de yaşıyor. foruma twitter üzerinden ulaşmış üye olmuş forumu daha kaliteli ve güvenilir bulmuş referansı olmadığı için görüşme yapamamış dün tanıştık çok efendi kibar nazik kendisine çok teşekkür ederim. Sevgili @Daisy hanımla görüşmek istediğini söyledi başarısız bi telefon görüşmesi yasanmış beyfendinin izni var sevgili @Daisy hanım size özelden numarasını paylaşacağım gönül rahatlığıyla beyefendiyi misafir edebilirdiniz.
Sevgili Ahmet keyifli forumlar diliyorum tekrar teşekkür ederim görüşmek dileğiyle 🤗😘

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,311
10,258
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kısa ve öz paylaşım için teşekkürler, siz yine de gerçek isim belirtmeyin buralarda derim...

Frida Çevrimdışı

Frida

Çok şey yaparım ama her șeyi değil..
15 Ağu 2018
770
2,365
Hep öyle yapın @Frida Hanımefendi , bazı şeyler orjinal olunca güzel ayrıca bunlar güzel ve hoş alışkanlıklar ...
Kahve yanında çifte kavrulmuş lokum , sade çikolata ve ya minik gevrek kurabiye ...

Ardından vişne likörü 😉
Bi gün vişne likorle gelirseniz çifte kavrulmuş lokumlarla yemen kahvesi ikram edeyim 😉😊😘

Masöz Daisy Çevrimdışı
8 Kas 2018
381
799
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Sevgili @Bloody Forumda bi kac görüşme sonrası Türkçen daha da iyi olacak eminim ben😉 Beyfendi ırak'lı 7 yıldır ülkemiz de yaşıyor. foruma twitter üzerinden ulaşmış üye olmuş forumu daha kaliteli ve güvenilir bulmuş referansı olmadığı için görüşme yapamamış dün tanıştık çok efendi kibar nazik kendisine çok teşekkür ederim. Sevgili @Daisy hanımla görüşmek istediğini söyledi başarısız bi telefon görüşmesi yasanmış beyfendinin izni var sevgili @Daisy hanım size özelden numarasını paylaşacağım gönül rahatlığıyla beyefendiyi misafir edebilirdiniz.
Sevgili Ahmet keyifli forumlar diliyorum tekrar teşekkür ederim görüşmek dileğiyle 🤗😘
İlginize teşekkür ederim Frida hanım, iyi akşamlar....

Muzaffer34 Çevrimdışı
27 Ağu 2019
130
141
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Frida hanım candır. Sohbeti, masajı, insanlığı...

Bloody

Normal Üye
8 Ocak 2020
6
21
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Günaydın @Daisy hanım
Sizinle bir kaç defa görüşmüştüm
çok heyecanlı ve keyifli vakit beraber geçirdiğim
uygun zamanda Sizinle tekrar görüşmek istiyorum

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar