Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Frida ile ilk forum görüşmesi

Celikhanyus Çevrimdışı
14 May 2020
338
641
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba Arkadaşlar
Birkaç aydır foruma üyeyim. Forum konularını dikkatlice okuyup inceledim, ince eledim sık dokudum ve nihayetinde Frida hanım ile görüşmeye karar verdim.
Pazar akşamından bugün için sözleştik, bugün 17 de tekrar teyitleştik ve Frida hanımın Kadıköydeki evine doğru hareket ettim. Doğal olarak köprü trafiğinin ortasına düştüm. Bilenler bilir nasıl bir işkencedir. Saat 19 da Frida hanımın evinin yakınındaki İSPARK a ulaştım. Ev oldukça merkezi bir yerde ve çevrede büyük otoparklar var. Evin girişindeki dik merdivenlerden mi yoksa heyecandan mı bilmem kapısına ulaştığımda nefes nefeseydim. Kendisi oldukça hoş bir kadın. Güleryüzlü ve hoşsohbet. Bir süre sohbet ettikten sonra yatak odasına geçtik. Thailand da yaptırdığım masajlar standartlarımı çok yükselttiği için masaj için mükemmel diyemeyeceğim ama masaj sonrası,
Anlatılmaz yaşanır :). Kendisi ile 1 saatlik kısa bir görüşme planlamıştım. Kapıdan yüzümde mutlu ve aptal bir sırıtış ile çıkarken geri dönüp 1 kaç saat daha kalmak istediğimi farkettim. Keşke daha uzun bir program yapsaydım. İlk fırsatta kendisi ile tekrar görüşmeyi ümit ediyor ve tüm forumdaşlara tavsiye ediyorum.

andac Çevrimdışı
25 Mar 2017
629
1,278
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Ozendirici ve keyifli paylaşım icin teşekkürler her iki tarafa da :)

Basaktan Çevrimdışı
20 Mar 2015
600
846
@Frida candır, derde deva, hastaya şifadır, nar tanesidir, nur tanesidir, belki iyi masöz değildir ama çok iyi dosttur, hiç eksik olmasın dediklerimizdendir

Frida Çevrimdışı

Frida

Çok şey yaparım ama her șeyi değil..
15 Ağu 2018
770
2,365
Merhaba Arkadaşlar
Birkaç aydır foruma üyeyim. Forum konularını dikkatlice okuyup inceledim, ince eledim sık dokudum ve nihayetinde Frida hanım ile görüşmeye karar verdim.
Pazar akşamından bugün için sözleştik, bugün 17 de tekrar teyitleştik ve Frida hanımın Kadıköydeki evine doğru hareket ettim. Doğal olarak köprü trafiğinin ortasına düştüm. Bilenler bilir nasıl bir işkencedir. Saat 19 da Frida hanımın evinin yakınındaki İSPARK a ulaştım. Ev oldukça merkezi bir yerde ve çevrede büyük otoparklar var. Evin girişindeki dik merdivenlerden mi yoksa heyecandan mı bilmem kapısına ulaştığımda nefes nefeseydim. Kendisi oldukça hoş bir kadın. Güleryüzlü ve hoşsohbet. Bir süre sohbet ettikten sonra yatak odasına geçtik. Thailand da yaptırdığım masajlar standartlarımı çok yükselttiği için masaj için mükemmel diyemeyeceğim ama masaj sonrası,
Anlatılmaz yaşanır :). Kendisi ile 1 saatlik kısa bir görüşme planlamıştım. Kapıdan yüzümde mutlu ve aptal bir sırıtış ile çıkarken geri dönüp 1 kaç saat daha kalmak istediğimi farkettim. Keşke daha uzun bir program yapsaydım. İlk fırsatta kendisi ile tekrar görüşmeyi ümit ediyor ve tüm forumdaşlara tavsiye ediyorum.

Sevgili @Celikhanyus Thailand'da yaptırdığın masajla kral gibi hissedip çelik gibi çıkmışsın :) Bilenler bilir masajda iddam yok ilk dokundugum da bilirim kişinin ne istediğini 😉 ilk görüşmenin keyifli geçtiğine sevindim😚 tekrar görüşmek dileğiyle 😘🤗

andac Çevrimdışı
25 Mar 2017
629
1,278
Masözlügüme laf ettirmem orda bir dur tontisim😊
Seksi (salt) teknik bir sey değil ki.
Masaj da...
Eğer aranılan özel bir kadinin sihirli dokunuşlari değil de teknik bir şey ya da ne bileyim fizik tedavi falan ise :) bunu tellaklar da yapıyor ortopedistler de...

Celikhanyus Çevrimdışı
14 May 2020
338
641
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevgili @Celikhanyus Thailand'da yaptırdığın masajla kral gibi hissedip çelik gibi çıkmışsın :) Bilenler bilir masajda iddam yok ilk dokundugum da bilirim kişinin ne istediğini 😉 ilk görüşmenin keyifli geçtiğine sevindim😚 tekrar görüşmek dileğiyle 😘🤗
En kısa sürede bir plan yapacağımdan emin olabilirsiniz hanımefendi. Masaj öncelikli gelip Frida öncelikli olarak yanınızdan ayrılırken en büyük pişmanlığımdı kısa programı tercih etmiş olmak. 🥰

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar