Qwertyfoxdog
Normal Üye
- 22 Nis 2021
- 13
- 40
- 40
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
I hadn't realized how crazy Istanbul traffic can be during rush hour! I gave myself plenty of time and was still a few minutes late via taxi due to some bumper to bumper traffic. Although she couldn't speak English, and I couldn't speak Turkish except for a couple phrases, we were able to use our phones back and forth to communicate. I was worried about the security guard and being able to convey... anything, but when I told him where I was going he let me through. Incilay was super friendly and personable and I have to admit the costume changes were very hot. Before I knew it, our time was up and I left with a smile on my face.
Yoğun saatlerde İstanbul trafiğinin ne kadar çılgın olabileceğini fark etmemiştim! Kendime bolca zaman tanıdım ve durmayan trafik nedeniyle hala birkaç dakika geciktim. Bana evi hatırlatıyor. Birbirimizin ana dilini konuşmasak da iletişim kurmak için telefonlarımızı kullanabiliyorduk. Güvenlik görevlisi ve iletişim kurabilme konusunda endişeliydim ama nereye gittiğimi söylediğimde geçmeme izin verdi. İncilay süper cana yakın ve cana yakındı ve itiraf etmeliyim ki kostüm değişiklikleri çok sıcaktı. Bilmeden önce zaman geçti ve yüzümde bir gülümseme ile ayrıldım.
Yoğun saatlerde İstanbul trafiğinin ne kadar çılgın olabileceğini fark etmemiştim! Kendime bolca zaman tanıdım ve durmayan trafik nedeniyle hala birkaç dakika geciktim. Bana evi hatırlatıyor. Birbirimizin ana dilini konuşmasak da iletişim kurmak için telefonlarımızı kullanabiliyorduk. Güvenlik görevlisi ve iletişim kurabilme konusunda endişeliydim ama nereye gittiğimi söylediğimde geçmeme izin verdi. İncilay süper cana yakın ve cana yakındı ve itiraf etmeliyim ki kostüm değişiklikleri çok sıcaktı. Bilmeden önce zaman geçti ve yüzümde bir gülümseme ile ayrıldım.