Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bi yemece olduğu kesin deGrup mu eda mi tabikiataköy yada ataşehir isteyen olursa bize yazsın @EDA Ekli dosyayı görüntüle 58209Ekli dosyayı görüntüle 58210
Eda bu yenirAfiyet olsun ehehe.![]()
Nerden yazalımGrup mu eda mi tabikiataköy yada ataşehir isteyen olursa bize yazsın @EDA Ekli dosyayı görüntüle 58209Ekli dosyayı görüntüle 58210
Ay kalbimSeni de yerim![]()
Seni beğeniyorum radarımdasınAy kalbimlaf atmaya da gelmiyo panter gibiler maşallah
![]()
Yeni başlıyoruzgüzel düşünce tebrikler![]()
Bence degüzel bir ikili
![]()
Bence deMuhteşem ikili
Açık büfe gibi insan ne alacağını şaşırır hepsini tabağına doldurmaya çalışırGerçek duo oral sex ve hepsi
Grup mu eda mi tabikiataköy yada ataşehir isteyen olursa bize yazsın @EDA Ekli dosyayı görüntüle 58209Ekli dosyayı görüntüle 58210
Pembislere yürüme isi sadece erkeklerde saniyordumNerden yazalım![]()
Yes truegreat,hope you enjoyed eating EDA and all the rest,lucky man who was with you in such a nice duo.good job my dear![]()
Tabular yıkılıyor galibaPembislere yürüme isi sadece erkeklerde saniyordum![]()
Grup mu eda mi tabikiataköy yada ataşehir isteyen olursa bize yazsın @EDA Ekli dosyayı görüntüle 58209Ekli dosyayı görüntüle 58210
Vayyy hanımlar Ortak Girişim Grubu kurmuş.Grup mu eda mi tabikiataköy yada ataşehir isteyen olursa bize yazsın @EDA Ekli dosyayı görüntüle 58209Ekli dosyayı görüntüle 58210
Ben edayi yedimBi yemece olduğu kesin deKim kimi yedi,o bilinmez
![]()
Valla kaçırmak ayipsağlam bir ikili olmuş. Konfigürasyon kaydedildi.
Tabular yıkılıyor galiba![]()
Ben kadın severimValla öyle bir sağlam yürüdü ki sana, ofiste ayağa kalkıp önümü ilikleyerek saygı duruşuna geçtim![]()
![]()
Sen önce beni ye deBize de bıraksaydın birazcık Eda dan bizim de yemekliğimiz olsun. Atıştırırdık
ya aradan ikinizi mi çıkarsam acaba . Min kaç saatlik görüşme için ataşehire geliyorsun sen bakiimSen önce beni ye de![]()
3ya aradan ikinizi mi çıkarsam acaba . Min kaç saatlik görüşme için ataşehire geliyorsun sen bakiim
Hahahah doğruBütün tuşlara basarak bölüm geçmek gibi omg![]()
Elim ayağım titriyor şuan @STAREYLÜLGrup mu eda mi tabikiataköy yada ataşehir isteyen olursa bize yazsın @EDA Ekli dosyayı görüntüle 58209Ekli dosyayı görüntüle 58210
aranızda olmak muhteşem olurGrup mu eda mi tabikiataköy yada ataşehir isteyen olursa bize yazsın @EDA Ekli dosyayı görüntüle 58209Ekli dosyayı görüntüle 58210
@EDA tam yenilecek kadın ama @STAREYLÜL de hakkını vermiştirGrup mu eda mi tabikiataköy yada ataşehir isteyen olursa bize yazsın @EDA Ekli dosyayı görüntüle 58209Ekli dosyayı görüntüle 58210
great,hope you enjoyed eating EDA and all the rest,lucky man who was with you in such a nice duo.good job my dear![]()
Yok ben yedımBi yemece olduğu kesin deKim kimi yedi,o bilinmez
![]()
Teşekkürlergüzel bir ikili
![]()
Yes,but group sex is not for me as you know![]()
TeşekkürlerMuhteşem ikili
Ya sen Türkçe öğreneceksin ya da ben ingilizcegreat,hope you enjoyed eating EDA and all the rest,lucky man who was with you in such a nice duo.good job my dear![]()
İkinizde harikasınız ev edanın evi çok deger verdiğim sevgili edacıgımGrup mu eda mi tabikiataköy yada ataşehir isteyen olursa bize yazsın @EDA Ekli dosyayı görüntüle 58209Ekli dosyayı görüntüle 58210
Ya sen Türkçe öğreneceksin ya da ben ingilizcebu böyle olmuyor beyefendiciğim
![]()
Hahaha benım ayaklarım ondan kucuk 35Eylul hanım umarım eda hanımın o minnos ayaklarını da yemissinizdir en güzel ayaklar kendisinin![]()
Önceden verilmiş bir sözdüDün sizi tercih edip, beni ekti Eda hanım. Ne yalan söyleyeyim böyle bir güzelliğe, ben de olsam ekerdim.![]()
Sana da yeterim benBize de bıraksaydın birazcık Eda dan bizim de yemekliğimiz olsun. Atıştırırdık
O zaman parti zamanıO zaman acil bir program bu güzellikler kaçmaz![]()
TeşekkürlerMuhteşem bir ikili olmuşsunuz, insan seçenekler arasında kararsız kalır valla![]()
Komple yemeseydin kizGrup mu eda mi tabikiataköy yada ataşehir isteyen olursa bize yazsın @EDA Ekli dosyayı görüntüle 58209Ekli dosyayı görüntüle 58210
Hayallerde öyle bir cümle olmuşsunuz ki;
Nokta koyacak yer yok![]()
Starlar buluşması dev buluşma olmuşGrup mu eda mi tabikiataköy yada ataşehir isteyen olursa bize yazsın @EDA Ekli dosyayı görüntüle 58209Ekli dosyayı görüntüle 58210
Eda hanım ile görüşme fırsatım oldu kendisi bir başka gerçekten. Umarım sizinle de görüşebiliriz muazzam görünüyorsunuzGrup mu eda mi tabikiataköy yada ataşehir isteyen olursa bize yazsın @EDA Ekli dosyayı görüntüle 58209Ekli dosyayı görüntüle 58210
Açık büfe gibi insan ne alacağını şaşırır hepsini tabağına doldurmaya çalışır![]()
Sonra 3 gün baş ağrısı çektim dimi12 saat dayandım ben sana![]()
Saman alevi gibidir kızgınlığım. Asla kus kalamam ki ! Severim seni bilirsin
Bilirim o güzel kalbiniSaman alevi gibidir kızgınlığım. Asla kus kalamam ki ! Severim seni bilirsin![]()
HahahVayyy hanımlar Ortak Girişim Grubu kurmuş.![]()
Yemeniz Umarım güzel geçmiştir. Eylül Hanım Gece hanımGrup mu eda mi tabikiataköy yada ataşehir isteyen olursa bize yazsın @EDA Ekli dosyayı görüntüle 58209Ekli dosyayı görüntüle 58210
Küresel ısınmanın ilk nedenisinizGrup mu eda mi tabikiataköy yada ataşehir isteyen olursa bize yazsın @EDA Ekli dosyayı görüntüle 58209Ekli dosyayı görüntüle 58210
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!