Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Şahane❤Binbir gece masalları gibi anlatsam sana dinlesen beni hiç bitmese bu gecelerEkli dosyayı görüntüle 47046
Yüce tanrım... Benim bildiğim en son bin bir gece de 150000 $ verilmişti.)))))))))))))
Uzanırdı soyadı gibi belki.)))))))))) Ama tarih böyle bir teklif görmemişti.. Halen olayın gerçek olup bak evlendi birde çocuk yaptılar diteni duymuştum...
)))))))))))
Neyse sevgili star yine enfes bir renk olmuş... Öyle rengarenk görmek güzel ama renkleri birleştirmek kötü))))))) gazoz gibisiniz on yüz milyon baloncuk puffffff
))))))))
büyük ve heyecan dolu bir zevkle dinlerim gecenin starı nı
bu gün mü bu
Yok milattan önce
Vurdu gol olduGöğsüyle düzeltip sert bir vuruşla ağları sarstı![]()
Günaydın olsun güzel kadın
Çok güzelsinizBinbir gece masalları gibi anlatsam sana dinlesen beni hiç bitmese bu gecelerEkli dosyayı görüntüle 47046
Teşekkür ederimÇok güzelsiniz
Geceler geceler hain geceler miydi şarkı çok popülerdi bir arahain gecelerdiye bir şarkıyı hatırladım hakan altun muydu ?
siyahın asaleti zerafetinizle buluşmuş diyelim
Daha ne renkler var bendeBaska bir konuda gok kusaginin renkleri muhabbeti gecmisti, ben kirmizi pembe ve turkuaz demistim, sen siyahi eklemistin bunlarin arasina..dedigin kadar varmis...
Büyük bir keyif ile dinlerdim , umarım dinleme fırsatım olur sizi siyah çok hoş olmuş![]()
Hepsini ama hepsiniii gormek istiyorumDaha ne renkler var bende
Aşkolsun rengarenk kadınım ben pembeye sığmamDürüst ol sevgili star rengini belli et.))))))) biz pembiş olarak biliyoruz seni
))))))))))
Ben gül kurusu seviyorum elegantPembe diyip geçme onun da tonları var. Pembe pespembe açık pembe çingene pembesi saymakla bitmez))))))))))))
Göğüs arasiBiz eskiden kitap arasında defter arasında gülü kuruturduk. Açıkcası siz nerede kurutuyorsunuz merak ediyorum.)))))))))))))
Bak ya ben her gün krem sürüyorumTam tahmin ettiğim yer oraya beni koysan ben bile kururum. Arada vücüda nemlendirici sür yumuşak kurusunlar.)))))))))))))))))))
Ne yani ben de her gün kremliyorum. Krem şart kuru kuru olmuyor. Tahriş oluyor.))))))))))))))))
Yok kremledikten sonra ben bakmıyorum.)))))))))))))))))))))
Çilek olayDirek krem kullanan varsa o zaman bakarım. Çok sakat bir nokta. Biliyorsun kimlerin kremlediğini.. Ama geçenlerde anal çalışmalı eserimizde çilekli bir krem vardı. Tadıda güzel di)))))))))))))))))))))))
Sürdükden sonrada çok kolay)))))))
Yakar yakarNane li değil de mentollü çok fena sürtünme kat sayısını fazlalaştırıyor.))))))))
Bak öğlen arası bakırköy e gittim kilise yolun da miss gibi arabasız yürüdüm. Görüşüp geldim. Soran bile olmadı))))))))))))))))))))))))))
Bence deDemek ki ilk önce günah çıkartmak lazım. Sonra sı ikimize kalmış)))))))))))
KiralaArabam yok benim anlamıyonmuuu))))))))))))))))))
Otel kirala araba kirala ecort bayan kirala en sonunda kiracı kaldık))))))))))))
Baska bir konuda gok kusaginin renkleri muhabbeti gecmisti, ben kirmizi pembe ve turkuaz demistim, sen siyahi eklemistin bunlarin arasina..dedigin kadar varmis...
Seninle geçen zaman zaten masal gibidir. Bin bir gece masalları gibiBinbir gece masalları gibi anlatsam sana dinlesen beni hiç bitmese bu gecelerEkli dosyayı görüntüle 47046
Teşekkür ederim canımSeninle geçen zaman zaten masal gibidir. Bin bir gece masalları gibi
Çok güzel sendeBende de var![]()
Binbir gece masalları gibi anlatsam sana dinlesen beni hiç bitmese bu gecelerEkli dosyayı görüntüle 47046
Teşekkür ederim siyah benım en sevdiğim renktirEn pastel renkleri bile ısıtıyorsunuz...
Anlatıcı sen olduktan sonra nasıl dinlemeyeyim ki geceler uzasınBinbir gece masalları gibi anlatsam sana dinlesen beni hiç bitmese bu gecelerEkli dosyayı görüntüle 47046
Teşekkür ederimSiyah asil bir renktir ve Star ile buluşunca oluşan mükemmel sonuç budur.
Binbir gece masalları gibi anlatsam sana dinlesen beni hiç bitmese bu gecelerEkli dosyayı görüntüle 47046
Sabırsız olmak iyidirGecenin koynuna girmek isteyen gündüz gibi.....
............................ Sabırsızım![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!