- 24 Ağu 2014
- 66
- 17
- Cinsiyetiniz nedir?
8 Kasım’da bir pazar günü görüşmek kısmet olmuştu Elif’le. İki saat için yazışmıştık bir saat kalabildim zaman sıkıntısından ama çok keyifli bir saatti. Güzel kız Elif, spor yapıyor fiziği düzgün. İkramları güzel sıcak/soğuk içecekler, kuruyemiş, alkollü / alkolsüz içecekler(diyet yaptığım için başta tereddüt etsem de bi birasını içtim
) misafirperverliği güzel. Evin yakınında otopark olması da iyiydi.
Elif'e gelince Türkçesi gayet iyi, fiziği de yüzü de güzel, misafiriyle ilgili ve çok nazik. Evi de ayrıca hoşuma gitti, Zeki Demirkubuz filmlerindeymiş gibi hissediyorsunuz. Bir de Deniz manzarası olsa talip bile olurdum eve
. Neyse konuya dönersek Elif değerli bi hanım ve misafirini de değerli issettiriyor. Foruma girmeye ancak fırsat bulduğum için kendisine gecikmiş bir teşekkür etmek istiyorum. (aslında 4 aralıkta girebilmişim foruma ama mesajı buraya değil yanlışlıkla Elif'e mesaj olarak atmışım
)
Elif'e gelince Türkçesi gayet iyi, fiziği de yüzü de güzel, misafiriyle ilgili ve çok nazik. Evi de ayrıca hoşuma gitti, Zeki Demirkubuz filmlerindeymiş gibi hissediyorsunuz. Bir de Deniz manzarası olsa talip bile olurdum eve