Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Nötr Görüşme GFE Hayali Kuran hiç bulaşmasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onr1453 Çevrimdışı
15 Ağu 2018
93
161
Cinsiyetiniz nedir?
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Kendisiyle daha önce görüştüm aynı şey ikinci defa olunca sinirimi bozdu.Bu konuyu bu yüzden açıyorum.Öncelikle kendisiyle daha önce görüştüm.Yakın zamanda görüşmek istedim yazdım anlaştık vs.İlanda belirtilen fiyat belli zaten sorma gereği duymadım.Daha sonra kendisi fazla ücretinin olduğu bir başka ilan attı forumdanım dedim yanlışlık oldu güncellemeyi unuttum yakın zamanda güncelleme yapıcam dedi.Baktım diğer sitede de bana attığı fiyat bilgisiyle alakalı bir bilgi yok.Ayrıca değiştiricem dedi değiştirmemiş açıkçası bu tarz şeyler hiç hoşlanmadığım konular.Ayrıca kendisi öpüşme falanda yapmadı.3 gün doktorum öpüşme yok dedi kendisi bunu gelmeden önce söyleyebilirdi.Kısacası gfe arıyorsanız tavsiye etmiyorum.

8 Kas 2020
267
470
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Forumda 5 pembiş ile görüşme yaptım sadece Sinem ile 2 saat görüştüm diğerleri hep 1 saatlikti. Sinem hakkında sayısız olumlu referansları ve kendi yaptığı paylaşımları görünce bu kadına 2 saatte anca doyulur diye düşündüm. Yaptığım görüşmenin de referans konusu mevcut ben genel anlamda memnun olarak ayrılmıştım. Ne ücret konusunda ne de başka bi konuda sıkıntı yaşamamıştım. Sinem hanımdan mutlaka bi açıklama gelecektir diye düşünüyorum. Sizin adınıza da üzüldüm geçmiş olsun.

Onr1453 Çevrimdışı
15 Ağu 2018
93
161
Cinsiyetiniz nedir?
Forumda 5 pembiş ile görüşme yaptım sadece Sinem ile 2 saat görüştüm diğerleri hep 1 saatlikti. Sinem hakkında sayısız olumlu referansları ve kendi yaptığı paylaşımları görünce bu kadına 2 saatte anca doyulur diye düşündüm. Yaptığım görüşmenin de referans konusu mevcut ben genel anlamda memnun olarak ayrılmıştım. Ne ücret konusunda ne de başka bi konuda sıkıntı yaşamamıştım. Sinem hanımdan mutlaka bi açıklama gelecektir diye düşünüyorum. Sizin adınıza da üzüldüm geçmiş olsun.
ben bilgilendirme amacıyla açtım bu konuyu kendisinin gfeyle alakalı olduğunu düşünmüyorum.Açıklanıcak bir durum yok zaten her şey ortada gitmek isteyen gider yine onda sorun yok

guesswho Çevrimdışı
9 Şub 2022
73
117
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Notr bir gorusme yasadigin icin uzuldum hocam. Bahsettigin ucret durumu keyif kacirici olmus seni anlayabiliyorum, keske bastan bilgi verilseymis bunlar yasanmasaymis hem sizin hem hanimefendi icin.
gfe konusunda doktor durumu onceden bildirilebilirmis, bana bir hanimefendi ramdevu almak icin iletisime gectigimde dudagimda ucuk cikti bilginiz olsun demisti bende tesekkur ederek gorusmeyi ertelemistim.
Insanlik hali, hastalik veya hassasiyet gereken durumlar olabiliyor bilgi verilirse herkes anlayisla karsilayip ona gore plan gerceklestirir diye dusunuyorum.
Umarim daha guzel gorusmeleriniz olur

18 Nis 2019
72
90
Cinsiyetiniz nedir?
Belki günlük yaşamın yoğunluğuna bağlı olarak güncelleme unutulmuş olabilir insanlık halidir, öpüşme konusunda ön bilgilendirme yapılmış olsa hoş olurmuş uygun açıklama mutlaka yapılacaktır,herkese keyifli görüşmeler 🖐

Arda Tuna Çevrimdışı
13 Eki 2021
1,778
3,285
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sinem ile devamlı görüştüğüm için olumlu ya da olumsuz hiçbir referansına yorum yapmam. Ama birkaç konu var birincisi GFE hayali kuran hiç bulaşmasın demişsiniz sonrasında da konu onunla alakalı değil diye iki kere yazmışsınız. Çevremde de oldukça fazla görüşen tanıdığım insan var ki konu GFE ise çok tartışmaya açık değil karşılaması sohbeti tavrı her şeyiyle çok özel bir kadındır. Konu fazla para peşinde olması ise şartlar sunulmuş ve bir yerde anlaşılmış daha fazla ister ya da daha az ister forumdışına fazla söyler forum içine az söyler bunu ödeyip ödemeyeye görüşecek kişi karar verir. Sizden görüşme esnasında anlaştığınız rakamdan daha fazla bir ücret talep etmediyse fazla para koparma peşinde demek ne demek??? Burada kadınlar vakitleri ve bedenleri karşılığı istedikleri ücreti telafuz edebilirler kime ne? Şimdi tekrar altını çizerek söylüyorum Sinem konusunda tarafım ancak itiraz ettiğim konuların taraf olmakla bir alakası yok. Birincide memnun kalmadıysanız neden ikinciye gittiniz bu da ayrı bir konu. Ez cümle yukarıdakileri özetlemem gerekirse:
1. GFE arayan gitmesin deyip konu GFE ile ilgili değil ifadesinin anlaşılır bir tarafı yok
2. Para peşinde ifadesinin bir geçerliliği yok
3. İlk görüşmeden bir insan memnun değilse sonra neden ikinci görüşmeye gider?

Onr1453 Çevrimdışı
15 Ağu 2018
93
161
Cinsiyetiniz nedir?
Notr bir gorusme yasadigin icin uzuldum hocam. Bahsettigin ucret durumu keyif kacirici olmus seni anlayabiliyorum, keske bastan bilgi verilseymis bunlar yasanmasaymis hem sizin hem hanimefendi icin.
gfe konusunda doktor durumu onceden bildirilebilirmis, bana bir hanimefendi ramdevu almak icin iletisime gectigimde dudagimda ucuk cikti bilginiz olsun demisti bende tesekkur ederek gorusmeyi ertelemistim.
Insanlik hali, hastalik veya hassasiyet gereken durumlar olabiliyor bilgi verilirse herkes anlayisla karsilayip ona gore plan gerceklestirir diye dusunuyorum.
Umarim daha guzel gorusmeleriniz olur
aynen hocam muhtemelen ben sitede olan fiyat bilgisini kendisine gösterdiğimde bilerek böyle bir şey dedi görüşmeye gittiğimde art niyetli olmayan insan baştan belirtir.o fiyat bilgisini bir de yolun yarısına gelmişken atıyor ilk gittiğimde de maltepe cevizlideydi forumdanım dedim bana yine farklı attı fiyat sonra ben twitterdan zannettim dedi ben de yanlışlık olabilir diye düşündüm ikinci kez aynı şey olunca rahatsız oldum. ben ücretin azın çogunda değilim daha fazla ücret ödemişliğim var açıkçası ben sevmiyorum böyle işleri madem forumdayız her şey şeffaf olmalı ben de olanı yazıyorum buraya

Eyt_li Çevrimdışı
30 Ara 2022
163
345
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hocam ücret konusunu size bildirmiş zaten,
Eğer ücreti fazla bulduysaniz neden görüştünüz.
Size ücreti bildirmemis olup,
Görüşme için gittiğinizde söylese tamam diyeceğim ama size bildirmiş.
Görüşme ye gittiginizde,
Orada söylemiş olsa da seans ücretim arttı,sitede güncelleme yapamadım diye,oraya gittiğinizde bile söylemiş olsa da,gene de görüşme yapmama hakkınız var.
Bence siz verdiğiniz ücretin karşılığını alamadiginizi düşünüyorsunuz.
Madem ki para veriyorum,her şey mükemmel olsun istiyorsunuz.
Bence de ten uyumu gerçekleşmemiş dusuncesindeyim..
Yoksa Sinem hanımın verdiği hizmet standart.
Sevişirken yılan gibi bakan gözleri, aklımdan çıkmıyor.
Tam bir Şahmeran kendisi...
Çok fazla kafaya takmayın.
Verdiğiniz ücreti unutun.
Hayattan zevk almaya ve önünüzde ki maçlara bakın.
Geçmişe takılıp yaşanmaz bu hayat.
Hayırlı forumlar dilerim....

Onr1453 Çevrimdışı
15 Ağu 2018
93
161
Cinsiyetiniz nedir?
Sinem ile devamlı görüştüğüm için olumlu ya da olumsuz hiçbir referansına yorum yapmam. Ama birkaç konu var birincisi GFE hayali kuran hiç bulaşmasın demişsiniz sonrasında da konu onunla alakalı değil diye iki kere yazmışsınız. Çevremde de oldukça fazla görüşen tanıdığım insan var ki konu GFE ise çok tartışmaya açık değil karşılaması sohbeti tavrı her şeyiyle çok özel bir kadındır. Konu fazla para peşinde olması ise şartlar sunulmuş ve bir yerde anlaşılmış daha fazla ister ya da daha az ister forumdışına fazla söyler forum içine az söyler bunu ödeyip ödemeyeye görüşecek kişi karar verir. Sizden görüşme esnasında anlaştığınız rakamdan daha fazla bir ücret talep etmediyse fazla para koparma peşinde demek ne demek??? Burada kadınlar vakitleri ve bedenleri karşılığı istedikleri ücreti telafuz edebilirler kime ne? Şimdi tekrar altını çizerek söylüyorum Sinem konusunda tarafım ancak itiraz ettiğim konuların taraf olmakla bir alakası yok. Birincide memnun kalmadıysanız neden ikinciye gittiniz bu da ayrı bir konu. Ez cümle yukarıdakileri özetlemem gerekirse:
1. GFE arayan gitmesin deyip konu GFE ile ilgili değil ifadesinin anlaşılır bir tarafı yok
2. Para peşinde ifadesinin bir geçerliliği yok
3. İlk görüşmeden bir insan memnun değilse sonra neden ikinci görüşmeye gider?
hocam ben ilk görüşmeden olumsuzum demedim işin içine para girdiği zaman gfe olayının anlamı kalmıyor her şey zaten burda ortada ilan var görüp bakıp gidiyorsun yolun ortasına gelmişken farklı bir fiyat bilgisinin anlamı ne ? performans konusunda öpüşmedi dedim ayrıca ya görmediniz ya kaçırdınız ve bunu baştan belirtmedi ayrıca ilk görüşme hakkında yorum yapmadım burda daha önce birçok partnerle görüştüm buradan hiç böyle bir şey yaşamadım fiyat konusunda

Onr1453 Çevrimdışı
15 Ağu 2018
93
161
Cinsiyetiniz nedir?
Hocam ücret konusunu size bildirmiş zaten,
Eğer ücreti fazla bulduysaniz neden görüştünüz.
Size ücreti bildirmemis olup,
Görüşme için gittiğinizde söylese tamam diyeceğim ama size bildirmiş.
Görüşme ye gittiginizde,
Orada söylemiş olsa da seans ücretim arttı,sitede güncelleme yapamadım diye,oraya gittiğinizde bile söylemiş olsa da,gene de görüşme yapmama hakkınız var.
Bence siz verdiğiniz ücretin karşılığını alamadiginizi düşünüyorsunuz.
Madem ki para veriyorum,her şey mükemmel olsun istiyorsunuz.
Bence de ten uyumu gerçekleşmemiş dusuncesindeyim..
Yoksa Sinem hanımın verdiği hizmet standart.
Sevişirken yılan gibi bakan gözleri, aklımdan çıkmıyor.
Tam bir Şahmeran kendisi...
Çok fazla kafaya takmayın.
Verdiğiniz ücreti unutun.
Hayattan zevk almaya ve önünüzde ki maçlara bakın.
Geçmişe takılıp yaşanmaz bu hayat.
Hayırlı forumlar dilerim....
hocam yolu yarılamadım zaten sonra ben burdakini attım böyleydi ilanınız diye he tamam güncellemeyi unuttum diğer sitede böyleydi dedi diğer sitede de böyle bir fiyat bilgisi yok ayrıca güncelleme olayı da yok yalan konuşuyor ya ben anlatamıyorum ya yazamıyorum yukarda da yazdım daha yüksek bedeller ödedim diye ben ücrete takılan biri değilim sadece benim hoşlanmadıgım şeyler bunlar yaşadıgım şeyi yazdım buraya

Eyt_li Çevrimdışı
30 Ara 2022
163
345
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
hocam yolu yarılamadım zaten sonra ben burdakini attım böyleydi ilanınız diye he tamam güncellemeyi unuttum diğer sitede böyleydi dedi diğer sitede de böyle bir fiyat bilgisi yok ayrıca güncelleme olayı da yok yalan konuşuyor ya ben anlatamıyorum ya yazamıyorum yukarda da yazdım daha yüksek bedeller ödedim diye ben ücrete takılan biri değilim sadece benim hoşlanmadıgım şeyler bunlar yaşadıgım şeyi yazdım buraya
Hocam,
Ayni noktaya geliyoruz.
Böyle şeylerden hoslanmiyorsaniz,
Neden gorusuyorsunuz.
Neden tutarlı bir davranış gösterip,
Kusura bakmayın benim prensiplerim var,
Bu konuda bana yalan konuşan biriyle görüşmem demediniz.
Sizi zorla alımı tuttu.
Gorusmeyin o zaman efenim.
Ücret söz konusu değil deyip,
Burada ücret meselesinden dem vurmanız,
Zaten kararlarinizda tutarsız biri olduğunuzu gösteriyor.

Onr1453 Çevrimdışı
15 Ağu 2018
93
161
Cinsiyetiniz nedir?
Hocam,
Ayni noktaya geliyoruz.
Böyle şeylerden hoslanmiyorsaniz,
Neden gorusuyorsunuz.
Neden tutarlı bir davranış gösterip,
Kusura bakmayın benim prensiplerim var,
Bu konuda bana yalan konuşan biriyle görüşmem demediniz.
Sizi zorla alımı tuttu.
Gorusmeyin o zaman efenim.
Ücret söz konusu değil deyip,
Burada ücret meselesinden dem vurmanız,
Zaten kararlarinizda tutarsız biri olduğunuzu gösteriyor.
ya kardeş yalan söylediğini nasıl anlıcam o an ya sen anlamak istemiyorsun ya da fanısın güncelleme yapıcam dedi bu fiyattan görüşen son kişi sensin dedi yaptıgı tek güncelleme 1 saate güncelleme getirmiş 2 saat fiyatı yine aynı bunu anladın umarım dimi bak Türkçe yazdım her şeyi

Onr1453 Çevrimdışı
15 Ağu 2018
93
161
Cinsiyetiniz nedir?
ya kardeş yalan söylediğini nasıl anlıcam o an ya sen anlamak istemiyorsun ya da fanısın güncelleme yapıcam dedi bu fiyattan görüşen son kişi sensin dedi yaptıgı tek güncelleme 1 saate güncelleme getirmiş 2 saat fiyatı yine aynı bunu anladın umarım dimi bak Türkçe yazdım her şeyi
aradan 2-3 gün geçti ortada bir güncelleme durumu falan yok yani anlamışsındır daha net anlatamam bundan

Arda Tuna Çevrimdışı
13 Eki 2021
1,778
3,285
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kendisiyle daha önce görüştüm aynı şey olunca sinirim bozuldu ucu açık bir ifade.

Para konusunda da görüşüm sabit çünkü forum dışı farklı ücret uygulanabiliyor. Ücrette anlaşıp üstelik ikinci kez gidiyorsun doğru mu? Gfe ile bunun ne ilgisi var madem ilgisi var o zaman neden gidiyorsun madem her şeyi kabul edip gidiyorsun bunu niye yazıyorsun aslında yorumum çok net

Eyt_li Çevrimdışı
30 Ara 2022
163
345
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Fanı demek ne demek ya.
Bu ne kadar ayıp bir şey.
Ben sizi,
Siz galiba Sinem hanımı karalamak adına yapıyorsunuz bunu,
Siz dusmanisiniz galiba desem olur mu?
Neyse ya banene.
Memnun kalmadiysan kalmadın.
Ben memnun kalmıştım.
Bunu belirtip geçeyim sadece....

yakamoz_911 Çevrimdışı
2 Nis 2019
50
113
Cinsiyetiniz nedir?
Gerçekten anlamıyorum. Arkadaş gayet açık referans yazmış. Kırmadan dökmeden. Yani görüşmeyi kesmiş olması veya olmaması neyi değiştirir. Size biri vurduğunda şikayetçi olmadınız diye bu vurduğu gerçeğini değiştirmiyor. Ben şahsen burada ki olumlu yorumların %50 si kadar yazılmayan olumsuz referans olacağını düşünüyorum. Mümkün ya bir hizmet sağlayıcının herkesi mutlu edebilmesi yada hiç hata yapmaması. Zaten bu referansların altına bence muhataplarından başkası yorum yapamamalı. Olay referans yapmaktan çok çekişmeye dönüşüyor.

Onr1453 Çevrimdışı
15 Ağu 2018
93
161
Cinsiyetiniz nedir?
Gerçekten anlamıyorum. Arkadaş gayet açık referans yazmış. Kırmadan dökmeden. Yani görüşmeyi kesmiş olması veya olmaması neyi değiştirir. Size biri vurduğunda şikayetçi olmadınız diye bu vurduğu gerçeğini değiştirmiyor. Ben şahsen burada ki olumlu yorumların %50 si kadar yazılmayan olumsuz referans olacağını düşünüyorum. Mümkün ya bir hizmet sağlayıcının herkesi mutlu edebilmesi yada hiç hata yapmaması. Zaten bu referansların altına bence muhataplarından başkası yorum yapamamalı. Olay referans yapmaktan çok çekişmeye dönüşüyor.
hocam herkes anlamak istediği yerden anlıyor ben olanı yazdım bana göre gfe ayarında bir görüşme değil beklentisi olanın olmaması yönünde bir konu açtım he sen gider görüşürsün hoşuna gider onu anlarım adam karalama diyor ben görüşen görüşsün diyorum bu benim kişisel yorumum herkesi ikna etme zorunluluğum yok yaşadıgım tecrübeyi aktarıyorum daha önce nasıl diğer partnerlere olumlu açtıysam buraya da böyle yazma gereği duydum çok basit

Bayer Çevrimdışı

Bayer

İlaç markası ile alakam yoktur. 🙂
14 May 2020
1,235
2,642
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Konunun çözümü basit forumdan olduğumu söyledim ama forumda yazan ücretin üstünde bir ücret söyledi diye iddia ettiğin yazışmaları yönetime yollamak. Bildiğim kadarı ile partnerler istediği ücreti söyleyebilir ancak forum üyelerine forumda yazan ücretin üstünü söyleyemez.(yanlış bilgi olabilir).Tabi güncelleme yapabilir bazı partnerler forum kullanımına hakim olmadığı için yönetimden rica ediyor yöneticiler müsait olmamıştır vs. Yani böyle bir durumda ya anlayış gösterilir ya da program iptal edilir. Ama gidip 2 saat görüşüp sonra buna itiraz etmek benim mantığıma uymuyor.🤷

Kawa Çevrimdışı
8 Kas 2022
83
67
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sinem hanım ile daha önce görüşmedim tek taraflı yargılama adil olmaz fakat söylediğiniz konular doğru ise haklılık payınız olduğunu düşünüyorum, her türlü ayrıntılardan forum kullanıcıları detay detay bilgilendirilmeli, forum kullanıcısı olarak herseyin açık açık konuşulması gerektiğini düşünüyorum, görüşme öncesinde verilen bilgiler kavramından keza daha önce büyük bir saygısızlık ile bende karşılaşmıştım kısacası hoş olmamış. Yaptığınız paylaşım için teşekkürler.

Bayer Çevrimdışı

Bayer

14 May 2020
1,235
2,642
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
3 gun doktorum opusmek yok dedi bunun bilincinde olan bayan sizce program yapmali mi? Yapılan program sağlıklı olur mu?
Böyle bir doktor önerisi varsa yapmaması veya karşı tarafı bilgilendirmesi gerekli doğru ancak bazen kişisel bakım yönünden karşı tarafdan rahatsız olan partnerler rencide edici olmamak için böyle geçiştirebiliyorlar. İki kişi arasında yaşananları bilemiyoruz sinem hanım açıklama yapacaktır illa ki öğreniriz.

22 Eki 2022
87
64
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
En başında fiyat bilgisinde sorun olduysa gitmemeyi seçebilirdin. Buna rağmen gittin, güncellenmiş ücreti ödedin, 2 saati doldurdun ve nötr görüşme mi açıyorsun? Öpüşme olmadı diyorsun, peki dişlerini fırçaladın mı? Belki başka bir sorun oldu ve partner bunu sana belirtmedi.İlk seferde sorun yaşadıysan ikinciye gitmen hata, 2 saati doldurman hata. Buraya nötr açman hata. Bu kadar hatadan doğru bir sonuç çıkmasını mı bekliyorsun? Tabi ki burada herkes paranın peşinde ya neyin peşinde olacaklardı? Amaç belli sonuç belli.

deniz4 Çevrimdışı
24 Eki 2021
99
150
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Böyle bir doktor önerisi varsa yapmaması veya karşı tarafı bilgilendirmesi gerekli doğru ancak bazen kişisel bakım yönünden karşı tarafdan rahatsız olan partnerler rencide edici olmamak için böyle geçiştirebiliyorlar. İki kişi arasında yaşananları bilemiyoruz sinem hanım açıklama yapacaktır illa ki öğreniriz.
karşı taraftan rahatsız olan partnerler tatli bir dille görüşmeyi sonlandırmali diye düşünüyorum sevgiler...

lualua Çevrimdışı
27 Ağu 2013
93
40
Cinsiyetiniz nedir?
Burada bir üye deneyimini paylaşmış neden başkaları idda edilen kişi yerine savunma yapıyor ? Forumun amacı bilgiye ulaşmak arada köprü kurmak değil mi arkadaşlar, olumlu şeyler kadar can sıkan şeylerde paylaşılmalı, bu yaklaşımı doğru bulmuyorum.

guesswho Çevrimdışı
9 Şub 2022
73
117
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hocam bu yorumu Sinem hanimdan baskasinin yapmasi cok rahatsiz edici bir durum olur, referansi acan arkadasi da tohmet altinda birakir.

Eyt_li Çevrimdışı
30 Ara 2022
163
345
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kötü deneyimi olan,
Deneyimini haklı gerekçelere dayandirmali.
Her ne kadar olumsuz deneyim yaşayan bunu anlatabilmeliyse de,
Burada ki kadınlar geçimlerini verdiği hizmet ile karşılıyor.
Hiç kimse dükkanına birisinin gelip haksız gerekçelerle pislemesini istemez değil mi.
O dükkandan memnun değilsen başka dükkana gidersin.
Hem o dükkandan memnun değilsin hem de o dükkanın seni kazikladigini düşünüyorsun,defaetle tekrar aynı esnafa gidip birde c.i.mere şikayette bulunuyorsan,kusura bakma da hırsızın hiç mi suçu yok derler adama.
Sonuçta burası kadınların ön planda olduğu bir platform.
Onun şurası böyle, şunun burası
Böyle diye şikayette bulunursam esnafları kusturursem,
Bir daha ekmek alacak bir dükkan bulamam.
Kadınları korumaya çalışmam ve pozitif ayrımcılık yapmam bundan dolayı.
Yaşadığımız ülke de çok fazla seçenek varda sanki elimizde ki kalan Zambak'lari solduruyoruz.

guesswho Çevrimdışı
9 Şub 2022
73
117
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
En başında fiyat bilgisinde sorun olduysa gitmemeyi seçebilirdin. Buna rağmen gittin, güncellenmiş ücreti ödedin, 2 saati doldurdun ve nötr görüşme mi açıyorsun? Öpüşme olmadı diyorsun, peki dişlerini fırçaladın mı? Belki başka bir sorun oldu ve partner bunu sana belirtmedi.İlk seferde sorun yaşadıysan ikinciye gitmen hata, 2 saati doldurman hata. Buraya nötr açman hata. Bu kadar hatadan doğru bir sonuç çıkmasını mı bekliyorsun? Tabi ki burada herkes paranın peşinde ya neyin peşinde olacaklardı? Amaç belli sonuç belli.
Bu tarz saldirilardan dolayi olumsuz/notr referanslar malesef azalarak yok olacak. Bundan en cok etkilenen de biz forum kullanicilari olacagiz.
Bence forum icerisinde baska bir bolum acilsin, oraya sadece siirler, ask sarkilari, partnerlerin ne kadar mukemmel ve %100 herseyin cok iyi oldugu yazilsin. Biz de kurtulalim siz de kurtulun.

Onr1453 Çevrimdışı
15 Ağu 2018
93
161
Cinsiyetiniz nedir?
kardeş sen okudugunu anlamıyon sana ne cevap veriyim ben ki

guesswho Çevrimdışı
9 Şub 2022
73
117
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kötü deneyimi olan,
Deneyimini haklı gerekçelere dayandirmali.
Her ne kadar olumsuz deneyim yaşayan bunu anlatabilmeliyse de,
Burada ki kadınlar geçimlerini verdiği hizmet ile karşılıyor.
Hiç kimse dükkanına birisinin gelip haksız gerekçelerle pislemesini istemez değil mi.
O dükkandan memnun değilsen başka dükkana gidersin.
Hem o dükkandan memnun değilsin hem de o dükkanın seni kazikladigini düşünüyorsun,defaetle tekrar aynı esnafa gidip birde c.i.mere şikayette bulunuyorsan,kusura bakma da hırsızın hiç mi suçu yok derler adama.
Sonuçta burası kadınların ön planda olduğu bir platform.
Onun şurası böyle, şunun burası
Böyle diye şikayette bulunursam esnafları kusturursem,
Bir daha ekmek alacak bir dükkan bulamam.
Kadınları korumaya çalışmam ve pozitif ayrımcılık yapmam bundan dolayı.
Yaşadığımız ülke de çok fazla seçenek varda sanki elimizde ki kalan Zambak'lari solduruyoruz.
Pozitif ayrimcilik yaptiginizi kabul ettiginiz icin tesekkur ederim, keske herkes sizin gibi hatasini kabul edebilse.. saka bi yana bence bu tutumunuzu sadece hanimefendilerle birebir iliskilerinizde gosterin. Ben bu referanslari dogru bilgi olarak gormek ona gore degerlendirip iletisime gecmek ve gorusmek istiyorum. Acikcasi forumdan tek beklentim bu benim. Yoksa yasadigimiz ulkede degil sadece Istanbul Avrupa yakasinda omrumuzun sonuna kadar istesek bile gorusemiycegimiz kadar secenek var.
Ben olumsuz/notr referans kisminda referans sahibinin surekli surekli kendini savunup aciklama yapmasini gormek istemiyorum.

Bayer Çevrimdışı

Bayer

14 May 2020
1,235
2,642
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hocam bu yorumu Sinem hanimdan baskasinin yapmasi cok rahatsiz edici bir durum olur, referansi acan arkadasi da tohmet altinda birakir.
Ben zaten genel olarak söyledim kişilerden bağımsız daha öncede yaşanan olaylar. İki kişi arasında olanları kimse bilemez zaten kaldı ki 2 saat görüşme yapıldıysa üye açısından böyle bir durum yok. Yani zan altında kalması mümkün değil.

Onr1453 Çevrimdışı
15 Ağu 2018
93
161
Cinsiyetiniz nedir?
Konunun çözümü basit forumdan olduğumu söyledim ama forumda yazan ücretin üstünde bir ücret söyledi diye iddia ettiğin yazışmaları yönetime yollamak. Bildiğim kadarı ile partnerler istediği ücreti söyleyebilir ancak forum üyelerine forumda yazan ücretin üstünü söyleyemez.(yanlış bilgi olabilir).Tabi güncelleme yapabilir bazı partnerler forum kullanımına hakim olmadığı için yönetimden rica ediyor yöneticiler müsait olmamıştır vs. Yani böyle bir durumda ya anlayış gösterilir ya da program iptal edilir. Ama gidip 2 saat görüşüp sonra buna itiraz etmek benim mantığıma uymuyor.🤷
hocam bak bunu açmamın sebebi yalan konuşması evet 2 saat görüştüm ben ondan bahsetmiyorum bak anlatamıyorum bir türlü ben ödediğim ücretten bahsetmiyorm olay farklı burda anlayanlar oldu anlamak istemeyenler oldu bak bana fazla ücret ilanını attıktan sonra yanlışlık oldu diğer sitede öyleydi dedi güncelleme yapıcam forumdaki yani burdaki bu fiyattan görüşme yapan son kişi ben olduğumu söyledi ben de tamam dedim ilerde değiştirir dedim herhalde böyle söylediğine göre aradan 2-3 gün geçti baktım ücrette değişiklik falan yok sadece 1 saaiti arttırmış 2 saat yine aynı ayrıca diğer forumda böyle dediği ilanda burdakinin aynısı şimdi anladın mı mesajarı her şeyi yönetim görebilir ben konuşmayı siliyorum görüşme sonrası kendisinde mevcutsa ya da geri getirebileceğim program varsa yönetim isterse görür daha nasıl anlatıcam bilmiyorum hala öyle olduysa görüşmeseydin diyen var bunu hangi akılla yazıyorlar çözemedim ben yalan söyleyip söylemediğini nasıl anlıcam güncelleme yapmadan yaptıgı güncelleme ortada yaşanılan durumda ortada çok basit olay hala anlamamakta ısrar eden var

Eyt_li Çevrimdışı
30 Ara 2022
163
345
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Pozitif ayrimcilik yaptiginizi kabul ettiginiz icin tesekkur ederim, keske herkes sizin gibi hatasini kabul edebilse.. saka bi yana bence bu tutumunuzu sadece hanimefendilerle birebir iliskilerinizde gosterin. Ben bu referanslari dogru bilgi olarak gormek ona gore degerlendirip iletisime gecmek ve gorusmek istiyorum. Acikcasi forumdan tek beklentim bu benim. Yoksa yasadigimiz ulkede degil sadece Istanbul Avrupa yakasinda omrumuzun sonuna kadar istesek bile gorusemiycegimiz kadar secenek var.
Ben olumsuz/notr referans kisminda referans sahibinin surekli surekli kendini savunup aciklama yapmasini gormek istemiyorum.
Pozitif ayrımcılık ile hata kabul etme olayını nasıl bagdastirdiniz anlayamadım.
Pozitif ayrımcılık demek,
Erkek egemen bir dünyada özellikle bizim gibi kadınları anlama konusunda kıt olan bir ülkede,
Kadınlara her türlü hakta önceliği verme nezaketinde bulunurak durumu eşit hale getirmek demektir.
Dışarıda sayısız nimetlere olan referansları forumda yazanları görüyoruz.
Nasıl kandirildiklari,
Nasıl dolandirildiklari hakkinda şikayetleri görüyoruz.
Forumda ise bu şikayetler yok denecek kadar azınlıkta,
Çünkü burada adminler işlerini hakkıyla yapıyorlar ve çürük elmaları ayikliyorlar.
Ve fakat burada ki kalitesini referansları ile onaylanmış az sayıda ki partneride kusturursek,
Elimizde ki bu nimetden de olursak.
Ben sana şiirler okur,edebiyat yaparım,
Sende bana hayatın gerçeklerinden,paradan,zamandan ve maddecilikten bahsedersin.

Bayer Çevrimdışı

Bayer

14 May 2020
1,235
2,642
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
hocam bak bunu açmamın sebebi yalan konuşması evet 2 saat görüştüm ben ondan bahsetmiyorum bak anlatamıyorum bir türlü ben ödediğim ücretten bahsetmiyorm olay farklı burda anlayanlar oldu anlamak istemeyenler oldu bak bana fazla ücret ilanını attıktan sonra yanlışlık oldu diğer sitede öyleydi dedi güncelleme yapıcam forumdaki yani burdaki bu fiyattan görüşme yapan son kişi ben olduğumu söyledi ben de tamam dedim ilerde değiştirir dedim herhalde böyle söylediğine göre aradan 2-3 gün geçti baktım ücrette değişiklik falan yok sadece 1 saaiti arttırmış 2 saat yine aynı ayrıca diğer forumda böyle dediği ilanda burdakinin aynısı şimdi anladın mı mesajarı her şeyi yönetim görebilir ben konuşmayı siliyorum görüşme sonrası kendisinde mevcutsa ya da geri getirebileceğim program varsa yönetim isterse görür daha nasıl anlatıcam bilmiyorum hala öyle olduysa görüşmeseydin diyen var bunu hangi akılla yazıyorlar çözemedim ben yalan söyleyip söylemediğini nasıl anlıcam güncelleme yapmadan yaptıgı güncelleme ortada yaşanılan durumda ortada çok basit olay hala anlamamakta ısrar eden var
Ücret konusunu kabul edip görüşmüşsün burası tamam zaten kendi tercihin. Ama sen diyosun ki yalan söylüyor bizde bunu en azından yönetime ispatla ki bilelim diyoruz ama mesajları silmişsin. Şöyle düşün bir partner gelip onr1453 2 saat görüştü ama 1 saat ücreti ödedi diye yazarsa ve bir ispatı yoksa o kişiyede aynı yorumlar yapılır. Yani problem sen veya x bir üye değil ispatı olmayan bir iddia atıyosun ortaya bahsi geçen kişide uzun süredir forumda olan ve böyle bir konuda olumsuzluğu olmayan biri olduğu için herkesin kafasında doğru mu değil mi diye soru işareti oluşuyor. Seni suçlamak veya karşı tarafı korumak amaçlı değil. Emin olmak adına.

Onr1453 Çevrimdışı
15 Ağu 2018
93
161
Cinsiyetiniz nedir?
Ücret konusunu kabul edip görüşmüşsün burası tamam zaten kendi tercihin. Ama sen diyosun ki yalan söylüyor bizde bunu en azından yönetime ispatla ki bilelim diyoruz ama mesajları silmişsin. Şöyle düşün bir partner gelip onr1453 2 saat görüştü ama 1 saat ücreti ödedi diye yazarsa ve bir ispatı yoksa o kişiyede aynı yorumlar yapılır. Yani problem sen veya x bir üye değil ispatı olmayan bir iddia atıyosun ortaya bahsi geçen kişide uzun süredir forumda olan ve böyle bir konuda olumsuzluğu olmayan biri olduğu için herkesin kafasında doğru mu değil mi diye soru işareti oluşuyor. Seni suçlamak veya karşı tarafı korumak amaçlı değil. Emin olmak adına.
anladım hocam ben mesajları sildim ama anlattığım herhangi bir noktada yanlışlık ya da yalan varsa sinem hanım ortaya çıkarır mesajlar onda kayıtlı duruyorsa buraya ya da yönetime iletir eğer ben karalama yaptıysam yönetim beni siteden atabilir buna razıyım ben baktım konuşma geçmisine ulaşamıyorum sildiğim için konuşmayı

Onr1453 Çevrimdışı
15 Ağu 2018
93
161
Cinsiyetiniz nedir?
zaten ben kendisine yazdım hakkında olumsuz açıcam diye sonra bana ee naptım fazla paranı mı aldım yazdı sonra engelledim kendisini yalan hiç sevmediğim bir şey kimse de zaten bana attığı yüksek fiyat listesini siteye buraya yüklese ben onu görür ona göre giderdim böyle kaçak göçek işlere gerek yok ben bunu anlatmaya çalışıyorum

guesswho Çevrimdışı
9 Şub 2022
73
117
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Pozitif ayrımcılık ile hata kabul etme olayını nasıl bagdastirdiniz anlayamadım.
Pozitif ayrımcılık demek,
Erkek egemen bir dünyada özellikle bizim gibi kadınları anlama konusunda kıt olan bir ülkede,
Kadınlara her türlü hakta önceliği verme nezaketinde bulunurak durumu eşit hale getirmek demektir.
Dışarıda sayısız nimetlere olan referansları forumda yazanları görüyoruz.
Nasıl kandirildiklari,
Nasıl dolandirildiklari hakkinda şikayetleri görüyoruz.
Forumda ise bu şikayetler yok denecek kadar azınlıkta,
Çünkü burada adminler işlerini hakkıyla yapıyorlar ve çürük elmaları ayikliyorlar.
Ve fakat burada ki kalitesini referansları ile onaylanmış az sayıda ki partneride kusturursek,
Elimizde ki bu nimetden de olursak.
Ben sana şiirler okur,edebiyat yaparım,
Sende bana hayatın gerçeklerinden,paradan,zamandan ve maddecilikten bahsedersin.
Pozitif ayrimciligi bana aciklamaya calismissiniz fakat yine kendinize gore ‘pozitif ayrimcilik’ yaparak aciklamissiniz. Pozitif ayrimcilik sadece kadinlara yapilan bir sey degildir :)
bu sekilde olumsuz/notr referanslara saldirarak yaklasirsaniz elimizdeki nimet olan bu forumu kaybedecegiz haberiniz olsun.. cunku bu forumu degerli kilan partnerlere yazilan siirler degil, partnerler ile alakali bilgilerin dogrulugudur.
siz soyle yapin bence, bir partnerle iletisime gecip gecelik kac siir okusam gorusebiliriz bilgiler kisminda yer almiyor diyin, bende ‘maddecilikten’ bahsederek iletisime geceyim bakalim neler oluyor :)
Demem o ki hayatin gerceklerinden bu kadar uzaklasmamak lazim

Bcm100

Normal Üye
1 Ağu 2020
17
22
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Siz avukat mısınız arkadaşlar neden olumsuz yorum açan her kişinin başlığının altı gönüllü avukatlarla doluyor, insanların her türlü fikrini belirtme hakkı var, bir yanlışlık varsa hanımefendi çıkıp savunur kendini, bu görüşmelerde ciddi paralar veriliyor kusura bakmayın bir falso varsa bilmek hakkı gidecek kişilerin sonuçta biz bu hanımlara güzel bir deneyim için gidiyoruz ama bu yaptığınız olumsuz yorum yapacak kişilerin fikrinden vazgeçmesini sağlar bunu yapmayın.

Eyt_li Çevrimdışı
30 Ara 2022
163
345
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Pozitif ayrımcılık sadece kadınlara yapılan bir şey değildir demek,
Kadınlara yaptığım bir ayrımcılık olduğu anlamını değiştirmez.
Ayrıca nötr veya olumsuz referanslara yaptığım eleştirisel yaklaşımı saldırı olarak değerlendirmeniz ve manipüle etmeniz manidar.
Bu sizin zihin yapınızı mı gösteriyor acaba?
Gerçek hayatta,yada alt benliginizde saldırgan bir yapidamisiniz?
Beni ayna olarak mı kullanıyorsunuz?
Zevk almak, eğlenmek hayatın debdebesinden uzaklaşmak istediğim partner görüşmelerinde tabi ki şiir okuyacağım,
Tabi ki şarkı söyleyip, oynayacağım ve anın tadını çıkaracağım.
Fıstık gibi bir hatun yanimdayken,
Onunla iş hayatindan,maddiyattan,paradan bahsetmek ahmaklık olmaz mı?
Yorumu size bırakıyorum....

Krdnzz Çevrimdışı
17 Ocak 2022
244
375
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Dostum sildiysen whatsapp konusmlarini telefonunda yedegi duruyor olabilir. Oralari bi kontrol et istersen. Varsa ispat ortaya koy, yoksa sadece yazdigin kalacak bu referans.

yedisekiz Çevrimdışı
30 Haz 2010
89
82
Cinsiyetiniz nedir?
Şimdi ben dahil burda en az yüz kişi, çok çok haklı olsanız ayrıca Sinem sizi dövse, mağdur olsanız , kızlar kendisi hakkında ileri geri laf söylese, yine de Sinem derim.
Bazı kimselerin kalbinde dokunulmazlığı vardır.

Ying Yang Çevrimdışı
3 Kas 2022
90
152
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu ulkenin basina ne geliyosa billah vede tillah bu fanatizmden geliyo. Yeter konu kilit. Herkes herkesi begenicek diye bi kural yok. Adi gecen pembemiz degerlidir iyidir hostir yahşidir amma bi salın insanları yav burasi bi forum. Forum kurallari dahilinde herkes yazıttırıp çizittirebilir. Pembemiz ne zaman cevap yazmak isterse konu acilmak sartiyla kilitlenmistir baylar.

Ying Yang Çevrimdışı
3 Kas 2022
90
152
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Üye silindi 55882

Kendisiyle daha önce görüştüm aynı şey ikinci defa olunca sinirimi bozdu.Bu konuyu bu yüzden açıyorum.Öncelikle kendisiyle daha önce görüştüm.Yakın zamanda görüşmek istedim yazdım anlaştık vs.İlanda belirtilen fiyat belli zaten sorma gereği duymadım.Daha sonra kendisi fazla ücretinin olduğu bir başka ilan attı forumdanım dedim yanlışlık oldu güncellemeyi unuttum yakın zamanda güncelleme yapıcam dedi.Baktım diğer sitede de bana attığı fiyat bilgisiyle alakalı bir bilgi yok.Ayrıca değiştiricem dedi değiştirmemiş açıkçası bu tarz şeyler hiç hoşlanmadığım konular.Ayrıca kendisi öpüşme falanda yapmadı.3 gün doktorum öpüşme yok dedi kendisi bunu gelmeden önce söyleyebilirdi.Kısacası gfe arıyorsanız tavsiye etmiyorum.
Şimdi yazismalari ekran görüntüleri ile attim. Ben sana diğer forumdaki ücretimi attim burada güncellememişim. Sen buradan olduğunu söyleyince tamam dedim sende gülücükler atarak en son ben yararlaniyorum dedin. Gülücükler ata ata geldin birde bira ikram ediyonmu diye sordun. Güzel güzel muhabbet ettik giy dediğin şeyleri giydim giderken güle oynaya gittin. Sonra bana yalanci diye mesaj attın. Bana fazla para vermedın bu forumda yazani değiştirmediğim için kabul ettim. Sana insanlık yaptım ağzın leş gibi kokuyordu kırmamak için dudağımda dolgu var dedim öpüşmedim. Sen nasıl bir yalancisin mesajlara bakan görür. Bundan sonra herkeste bilip bilmeden atlamaz avukatlık yapmaz. Eşya değilz biz. Adam yerine koyup istediğin kıyafeylere kadar giyip güle oynaya görüşme yapıyoruz herşey güzel gülücükler muhabbetler sonra 3 gün sonra watsaptan tehdit mesajı atıyor. Ben cevap verince tek kelime yazmadan engelliyor. Bir derdin varsa direk bana yazar çözersin koşa koşa yazmazsın. Senin niyetin ne nereden gaza geldin bana gelip kızların dedikodusunu yapip sonra birileri seni gazamı getirmiş olabilir anlamadim. Bir kere geldin ikinciye geldin fazla ücret aldı diye yazmışsın ispatı yazışmalar kim yalanci görsün herkes.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20230122-210822_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20230122-210822_WhatsApp.jpg
    74.4 KB · Görüntüleme: 332
  • Screenshot_20230122-210845_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20230122-210845_WhatsApp.jpg
    70.4 KB · Görüntüleme: 332
  • Screenshot_20230122-210934_WhatsApp.jpg
    Screenshot_20230122-210934_WhatsApp.jpg
    85.7 KB · Görüntüleme: 332
Arda Tuna Çevrimdışı
13 Eki 2021
1,778
3,285
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Siz avukat mısınız arkadaşlar neden olumsuz yorum açan her kişinin başlığının altı gönüllü avukatlarla doluyor, insanların her türlü fikrini belirtme hakkı var, bir yanlışlık varsa hanımefendi çıkıp savunur kendini, bu görüşmelerde ciddi paralar veriliyor kusura bakmayın bir falso varsa bilmek hakkı gidecek kişilerin sonuçta biz bu hanımlara güzel bir deneyim için gidiyoruz ama bu yaptığınız olumsuz yorum yapacak kişilerin fikrinden vazgeçmesini sağlar bunu yapmayın.
Kimse size savcı mısınız demediğine göre avukat mısınız sorusu abesle iştigal. Bu avukat mısınız konusu artık bayağı bayatladı forumda. İsteyen istediği şekilde yazar ama arkasında sağlam donelerle. yazmalı boşa sallayarak değil. Yazılan referans belli boşlukta kalan konular belli gelen cevap belli.

cemyrdm Çevrimdışı
30 Tem 2011
913
718
Cinsiyetiniz nedir?
Şimdi yazismalari ekran görüntüleri ile attim. Ben sana diğer forumdaki ücretimi attim burada güncellememişim. Sen buradan olduğunu söyleyince tamam dedim sende gülücükler atarak en son ben yararlaniyorum dedin. Gülücükler ata ata geldin birde bira ikram ediyonmu diye sordun. Güzel güzel muhabbet ettik giy dediğin şeyleri giydim giderken güle oynaya gittin. Sonra bana yalanci diye mesaj attın. Bana fazla para vermedın bu forumda yazani değiştirmediğim için kabul ettim. Sana insanlık yaptım ağzın leş gibi kokuyordu kırmamak için dudağımda dolgu var dedim öpüşmedim. Sen nasıl bir yalancisin mesajlara bakan görür. Bundan sonra herkeste bilip bilmeden atlamaz avukatlık yapmaz. Eşya değilz biz. Adam yerine koyup istediğin kıyafeylere kadar giyip güle oynaya görüşme yapıyoruz herşey güzel gülücükler muhabbetler sonra 3 gün sonra watsaptan tehdit mesajı atıyor. Ben cevap verince tek kelime yazmadan engelliyor. Bir derdin varsa direk bana yazar çözersin koşa koşa yazmazsın. Senin niyetin ne nereden gaza geldin bana gelip kızların dedikodusunu yapip sonra birileri seni gazamı getirmiş olabilir anlamadim. Bir kere geldin ikinciye geldin fazla ücret aldı diye yazmışsın ispatı yazışmalar kim yalanci görsün herkes.
Bu cevap her şeyi açıkça anlatmaktadır... Yoruma bile gerek kalmamıştır. Zaten Sinem, bugüne kadar kimseyi kandırmamış,nadide Pembişlerimizdendir...(y)

Mesutt Çevrimdışı
1 Ocak 2023
17
8
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Olaya objektif bakıyorum ama Sinem hanım görüşme öncesi wp den ücret bilgisini atmış o ücreti kabul edip gitmişsiniz görüşmüşsünüz sorun edilicek bir durum yok ortada

Onr1453 Çevrimdışı
15 Ağu 2018
93
161
Cinsiyetiniz nedir?
Olaya objektif bakıyorum ama Sinem hanım görüşme öncesi wp den ücret bilgisini atmış o ücreti kabul edip gitmişsiniz görüşmüşsünüz sorun edilicek bir durum yok ortada
kardeş sen hala anlamıyon bak şimdi tekrar anlatıyım beyinler almayınca tekrar tekrrar anlatmak zorunda kalıyorsun ben ödediğim ücretden vs bahsetmiyorum benden fazlada ücret aldı diyor muyum demiyorum dimi bunları söylemiyorum ben yalan konuşmasından bahsediyorum konuşmadaki fotografa bak burdaki ilanına bak farklı dimi ben burdaki ilanından fazla miktarda para koparmaya çalıştığını anlatmaya bu tuzağa düşmeyin diye sizleri bilgilendiyorum sizlere insanlık yaramıyor ayrıca yalan konuşuyor ama hala anlamamakta ısrar ediyorsunuz akıl alır gibi değil fazla para alamadığını anlayınca da kendince yalan uydurdu dudak dolgusu falan şimdide ağız kokusu diyor bu zamana kadar forumda birçok görüşme yaptım refler mevcut yazmadıklarımda mevcut daha bir kere olsun bu durumla karşılaşmadım ama olumsuz olsa yazmamak gerekiyor demekki sizlere insanlık yaramıyor isteyen istediğiyle görüşsün kendiniz bilirsiniz.İnsanı salak yerine koyuyor hala anlamakta ısrar ediyorsunuz.

Onr1453 Çevrimdışı
15 Ağu 2018
93
161
Cinsiyetiniz nedir?
kardeş sen hala anlamıyon bak şimdi tekrar anlatıyım beyinler almayınca tekrar tekrrar anlatmak zorunda kalıyorsun ben ödediğim ücretden vs bahsetmiyorum benden fazlada ücret aldı diyor muyum demiyorum dimi bunları söylemiyorum ben yalan konuşmasından bahsediyorum konuşmadaki fotografa bak burdaki ilanına bak farklı dimi ben burdaki ilanından fazla miktarda para koparmaya çalıştığını anlatmaya bu tuzağa düşmeyin diye sizleri bilgilendiyorum sizlere insanlık yaramıyor ayrıca yalan konuşuyor ama hala anlamamakta ısrar ediyorsunuz akıl alır gibi değil fazla para alamadığını anlayınca da kendince yalan uydurdu dudak dolgusu falan şimdide ağız kokusu diyor bu zamana kadar forumda birçok görüşme yaptım refler mevcut yazmadıklarımda mevcut daha bir kere olsun bu durumla karşılaşmadım ama olumsuz olsa yazmamak gerekiyor demekki sizlere insanlık yaramıyor isteyen istediğiyle görüşsün kendiniz bilirsiniz.İnsanı salak yerine koyuyor hala anlamakta ısrar ediyorsunuz.
kendisi ayrıca madem doğru sorun bende konuşmalar zaten ortada bu ücretten görüşen son kişi ben miyim diyorum evet diyor şimdi profiline bakıyorsun aradan 2-3 gün geçti halaa aynı sadece 1 saati güncellemiş ben bundan bahsediyorum adamlar hala diyor kabul edip gitmişsin diyor inanılır gibi değil

Onr1453 Çevrimdışı
15 Ağu 2018
93
161
Cinsiyetiniz nedir?
Bu saatten sonrada kimseye cevap vermicem bilginiz olsun isteyen istediğini yazsın zaten belirli fanlar var adam referans olarak yaşar kemal den ağrı dağı efsanesi tarzında kitap yazmış ben onlar okusun diye ya da onlarla polemiğe girme amaçlı açmadım bunu bu forumun amacı bilgi alışverişinde bulunmak insanları bilgilendirmekse bende bunu yerine getirdim.Herkese iyi akşamlar.

Mesutt Çevrimdışı
1 Ocak 2023
17
8
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sinem sana ücret bilgisini atmış sen forumda farklı fiyat demişsin o da sana zam yaptım demiş diyorsun ki ben ücret bilgisinden bahsetmiyorum ikinci cevabında bu ücretten son görüşen ben miyim diyorsun yani kendinle çelişiyorsun ücret konusunda kız haklı ilanı değiştirmeyebilir sana atmış bilgileri bu forumda ücret bilgisini ilana yazmayanlar var onlara ne diceksin
ha ama gfe hizmetini alamamışsın orda haklısın onuda görüşme esnasında yüzüne söyleyip isteklerini yerine getirmiyorsa çıkıp gitmen lazım bu böyle olmalı ama sen gfe hizmetini yerine getirmediği halde görümeyi yapmışsın bitirmişsin şimdi doğru anlamış mıyım

1 Tem 2021
89
62
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu sorum aslinda adminlere:

Bir uye, bir gorusmeden sonra "ben X adli partnerle gorustum, partnerin servisini (veya fizigini) kendi kriterlerime gore yeterli seviyede bulmadim. O sebeple benim icin olumsuz gorusme oldu. Tekrar gorusmeyi de dusunmuyorum" diye yazip biraksa bir problem olur mu? İlla ki detay verip verdigi detayi ispat etmek zorunda mi?

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar