- 26 May 2020
- 8,015
- 21,310
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Sevgili forum ahalisi yine bir konu ile karşınızdayım
şimdi hepinizi çok iyi anlıyorum gelirken heyecan yapıyorsunuz ama lütfen bu heyecanınız bizi gerecek duzeyde olmasın daha kapıdan girer girmez güler yüz ile karşılamaya çalışıyorum sizden de o andan itibaren rahatlık beklerim . Benim evimde kıyafetiniz için ayrı aski yeri var benim parfumum makyajım size geçmez (evli beyler için) o yüzden rahat olun evde ki minik aslan limon size sevdirmek için gelecek rahatsızlik varsa lütfen daha randevu alırken yazın çünkü kedimle ilgili bir problem beni geriyor .. ikincisi lütfen evimde kahve ve içecek istemekten çekinmeyin siz ne kadar rahat ederseniz ben daha rahat olurum ayakta durmayin , dolanmayin oturun
gelelim sigara meselesine ben tanıtımim da da yazdığım gibi sigara içiyorum pat diye bana içme demeyin beni çok geren ikinci durumda bu ağız jeli dış macunu vs herşey var ben zaten sizi opmeden önce bunları kullanmak için izin istiyorum .. lütfen hareketleriniz rahat olsun yoksa gergin ortamda sevişmek istemiyorum ... Kısacası rahat rahat sevişelim lütfen germeyin beni 

Son düzenleme: