Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Happy times with Yaren 😍

man034 Çevrimdışı
19 Ara 2009
78
75
Cinsiyetiniz nedir?
Bu hafta Yaren ile randevu oluşturduk ve belirtmiş olduğu lokasyonda görüştük. Ulaşım olarak kolay bir yerde, giriş- çıkış problemsiz ve evi de gayet derli-toplu ve temiz. Kapıdan içeri girdiğim andan itibaren sıcak bir karşılama gördüm ve ağırlaması da gayet güzeldi. Evinde, belirttiği gibi uslu minik, sevimli bir dostumuz var.
Kısa bir sohbet sonrası banyoya ve ardından yatak odasına geçtik. Yaren gerçekten çok güzel, ve orantılı vücut hatları olan bir kadın. Öpüşmesi, sevişmesi, oralı harikulade ve bunu uzun uzun yapan biri.;bitsin istemiyorsunuz ama maalesef her güzel şeyin de elbette bir sonu var.
Yaptığım görüşmeden mutlu ve tatmin olmuş bir şekilde ayrıldım. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum 😘.

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,956
4,512
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu hafta Yaren ile randevu oluşturduk ve belirtmiş olduğu lokasyonda görüştük. Ulaşım olarak kolay bir yerde, giriş- çıkış problemsiz ve evi de gayet derli-toplu ve temiz. Kapıdan içeri girdiğim andan itibaren sıcak bir karşılama gördüm ve ağırlaması da gayet güzeldi. Evinde, belirttiği gibi uslu minik, sevimli bir dostumuz var.
Kısa bir sohbet sonrası banyoya ve ardından yatak odasına geçtik. Yaren gerçekten çok güzel, ve orantılı vücut hatları olan bir kadın. Öpüşmesi, sevişmesi, oralı harikulade ve bunu uzun uzun yapan biri.;bitsin istemiyorsunuz ama maalesef her güzel şeyin de elbette bir sonu var.
Yaptığım görüşmeden mutlu ve tatmin olmuş bir şekilde ayrıldım. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum
sewişmenize sağlık

Üye silindi 81111

Yaptığım görüşmeden mutlu ve tatmin olmuş bir şekilde ayrıldım. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum 😘.
İlk referansım sizden geldi , eminimki uğurlu gelicek. Güzel cümlelerin için teşekkür ederim. Çok naziksin. sizi tanıdığıma çok memnum oldum. Her zaman görüşmek dileğiyle sevgili @man034 🌸🌸🌸 mucksss

ViniciusJr Çevrimdışı
2 Haz 2022
42
30
24
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için teşekkürler. Nice görüşmelere.😉

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,903
8,070
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler sevişmenize sağlık ikinizede tebrikler

alex1010 Çevrimdışı
3 Ocak 2022
1,821
1,545
51
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler sevişmenize sağlık

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar