- 19 Ara 2009
- 78
- 75
- Cinsiyetiniz nedir?
Bu hafta Yaren ile randevu oluşturduk ve belirtmiş olduğu lokasyonda görüştük. Ulaşım olarak kolay bir yerde, giriş- çıkış problemsiz ve evi de gayet derli-toplu ve temiz. Kapıdan içeri girdiğim andan itibaren sıcak bir karşılama gördüm ve ağırlaması da gayet güzeldi. Evinde, belirttiği gibi uslu minik, sevimli bir dostumuz var.
Kısa bir sohbet sonrası banyoya ve ardından yatak odasına geçtik. Yaren gerçekten çok güzel, ve orantılı vücut hatları olan bir kadın. Öpüşmesi, sevişmesi, oralı harikulade ve bunu uzun uzun yapan biri.;bitsin istemiyorsunuz ama maalesef her güzel şeyin de elbette bir sonu var.
Yaptığım görüşmeden mutlu ve tatmin olmuş bir şekilde ayrıldım. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum
.
Kısa bir sohbet sonrası banyoya ve ardından yatak odasına geçtik. Yaren gerçekten çok güzel, ve orantılı vücut hatları olan bir kadın. Öpüşmesi, sevişmesi, oralı harikulade ve bunu uzun uzun yapan biri.;bitsin istemiyorsunuz ama maalesef her güzel şeyin de elbette bir sonu var.
Yaptığım görüşmeden mutlu ve tatmin olmuş bir şekilde ayrıldım. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum