Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Hem sexy hem güzel

Platonikkinim Çevrimdışı

Platonikkinim

Normal Üye
28 Şub 2019
27
93
Merhabalar,

Sinem tahminimden çook daha güzel bir pembiş beyler. Dışarıda görseniz içine düşersiniz.. Kendisi dışarıda ona kesileni görünce hayırdır yapıyormuş ama bu güzellik bana yapsa ben bakmaya devam edebilirim 😂

İlk seferde golü yiyip yenik başladık maça.. Güzellik karşısında çok uzun süre dayanamadım göğüsler ve kalçalar çok iyi.

İkincide doydum hala salyam akıyor düşününce birde güzel giyindi ki jartiyer iç çamaşır seti ile aklımı başımdan aldı..

Geri kalan zamanlarda dedikodunun belini kırdık biraz. sohpeti çok hoş esprili ve komik biri, çok eğlendim. Herşey için teşekkür ederim sinem güzelliğin, sexyliğin ve hoş sohpetinle aklımdan kolay kolay çıkmayacaksın görüşmek dileğiyle.

Luomas

Normal Üye
25 Mar 2022
36
29
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar,

Sinem tahminimden çook daha güzel bir pembiş beyler. Dışarıda görseniz içine düşersiniz.. Kendisi dışarıda ona kesileni görünce hayırdır yapıyormuş ama bu güzellik bana yapsa ben bakmaya devam edebilirim 😂

İlk seferde golü yiyip yenik başladık maça.. Güzellik karşısında çok uzun süre dayanamadım göğüsler ve kalçalar çok iyi.

İkincide doydum hala salyam akıyor düşününce birde güzel giyindi ki jartiyer iç çamaşır seti ile aklımı başımdan aldı..

Geri kalan zamanlarda dedikodunun belini kırdık biraz. sohpeti çok hoş esprili ve komik biri, çok eğlendim. Herşey için teşekkür ederim sinem güzelliğin, sexyliğin ve hoş sohpetinle aklımdan kolay kolay çıkmayacaksın görüşmek dileğiyle.
Detaylı paylaşım için teşekkürler

Üye silindi 55882

Merhabalar,

Yaa çok teşekkür ederim guzel dusuncelerin için 🤩❤ seni tanimak guzeldi 🥰 guzel vakit geçirdik. Memnun kalmanıza sevindim tatlim yine beklerim çok optum🥰💋

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar