Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Hükümet Gibi Kadın

İstanblue_

Normal Üye
19 Eki 2021
5
20
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sunam Hanım ile tamamen benim hatamdan kaynaklı fırtınalı bir tanışma sürecimiz olmasına rağmen beni çok cana yakın şekilde karşıladı. Sohbeti muhabbeti o kadar güzel ki ağzının içine düşüyorsunuz adeta o denli sıcak kanlı bir kadın. Kendisiyle ilk görüşmemiz olması vesilesiyle 2 saatlik bir otel programı yaptık ve zamanın nasıl geçtiğini anlamadım bile. Detaya girmeye hiç gerek yok ancak sadece şunu bilmenizi isterim ki hem sosyal, hem kültürel hem de cinsel anlamda sizi en üst seviyede tatmin edecek donanıma sahip komple bir kadındır kendisi. Küçük bir tiyo olarak da en sevdiği şarabın görselini eke bırakıyorum, gerisi size kalmış. 😉
Dolu dolu yaşattığın o unutulmaz 2 saat için sonsuz teşekkürler Karakedi 🐈‍⬛ ❤️
diren-mahlep.jpg

Sunam Karaca Çevrimdışı
27 Mar 2019
1,039
2,271
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Sunam Hanım ile tamamen benim hatamdan kaynaklı fırtınalı bir tanışma sürecimiz olmasına rağmen beni çok cana yakın şekilde karşıladı. Sohbeti muhabbeti o kadar güzel ki ağzının içine düşüyorsunuz adeta o denli sıcak kanlı bir kadın. Kendisiyle ilk görüşmemiz olması vesilesiyle 2 saatlik bir otel programı yaptık ve zamanın nasıl geçtiğini anlamadım bile. Detaya girmeye hiç gerek yok ancak sadece şunu bilmenizi isterim ki hem sosyal, hem kültürel hem de cinsel anlamda sizi en üst seviyede tatmin edecek donanıma sahip komple bir kadındır kendisi. Küçük bir tiyo olarak da en sevdiği şarabın görselini eke bırakıyorum, gerisi size kalmış. 😉
Dolu dolu yaşattığın o unutulmaz 2 saat için sonsuz teşekkürler Karakedi 🐈‍⬛ ❤️
diren-mahlep.jpg
Herşey için ben teşekkür ederim, görüşmemiz çok gec oldu ama bence değdi, şanal iletisim bazen yanlış anlasilmalara sebep olabiliyor, bazen önyargı ile olumsuz tutum sergileyebiliyoruz,seni bu kadar uğraştirdigim icin umarim beni affetmissindir😊 bu ara da mahlep candır,sen de o can dan daha candan🤗😘

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,311
10,258
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım için teşekkürler...

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar