Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

👉👉👉İncall kurallari 3;💯💯💯

serhat7575 Çevrimdışı
6 Şub 2021
253
148
57
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Evet yine kurallar kurallar çünkü bazen bunları yazmak lazım hoş yazsak da okuyan az ama neyse .. 1 görüşme günü suresi lütfen kesin olsun çoğu zaman bir saat olsun yok belki 2 saat olur gibi "muallak" sözler kullanıyor lütfen kesin olun ki bizde ona göre kendimizi ayarlayalım ... . 2 - Birde son dönemde anlaşılan saat dışında erken kalkma durumunda mesela o an gelen bir telefon toplantı veya rahatsizlanma durumu olabiliyor ve bazı beyler başta verdiği ücreti geri isteyebiliyor şimdi bu konu tartışma yaratabilir ama sizler sinemaya, tiyatroya gittiğiniz de ( bu da zevk için yapılan bir aktivite ) yarısında kalkınca ücretinizi gişeden alabiliyor musunuz .. hayır kısacası sizden kaynaklanan bir durum da ücret geri istemek bana etik gelmiyor.. Yineliyorum sizden kaynaklanan diyorum bizler ile alakalı ise tabiki hakkınız var .. . . 3- başka bir konu lütfen görüşmelere erken (1 saat yarım saat) geç -yada erken gelmeyin çünkü hazırlanmamizi o ana kadar yapıyor sizlere hoş görünmek için acele etmek yada beklemek istemiyoruz .. vaktinde gelin . Kısacası yazdım ama anlayana ekleme ve katılım kız arkadaşlardan​
okudum anlaşıldı billgi için teşk ederim

STAR Çevrimdışı

STAR

Forum Destekçisi
26 May 2020
8,015
21,310
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Boşa yazıyoruz 😔 okuyan anlayan çok az

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar