Coastguard1
Normal Üye
- 12 Şub 2022
- 5
- 1
- 28
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
İzmitte kaliteli güvenilir görüşme yapan hanımefendi var mıdır acaba önerisi olan var mı??
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ni... Kimdir acaba?Bu iki kız için İstanbul'dan İzmit'e gidenler var. Def.. ve Ni..
Araştırın bulun.
Seans bilgisi yazabilirmisin?Defne iyidir. Gayet güzel saatler geçirmenizi sağlar( tecrubeyle sabit) Nisa tanısmadım ama bazı geri bildirimler sıkıntılı
Seans almıyorSeans bilgisi yazabilirmisin?
Defnevip ten bahsediyorsunuz değil mi?Acaba sizce görüşülmeye değer mi?Seans almıyor
Min 2 saat görüşüyor
Yeni bir güncelleme yaptımı bilmiyorum en son 2000 civarıydı
Ben mümkün mertebe düzenli görüşmeye çalışıyorumDefnevip ten bahsediyorsunuz değil mi?Acaba sizce görüşülmeye değer mi?
Ben de görüşmeyi düşünüyorum kendisi ile.acaba yatağı çok mu iyi oralı sevişmesi vs?Ben mümkün mertebe düzenli görüşmeye çalışıyorum![]()
Oral efsaneBen de görüşmeyi düşünüyorum kendisi ile.acaba yatağı çok mu iyi oralı sevişmesi vs?
Çok teşekkür ederimOral efsane![]()
Defneyi bulamadımDefne iyidir. Gayet güzel saatler geçirmenizi sağlar( tecrubeyle sabit) Nisa tanısmadım ama bazı geri bildirimler sıkıntılı
Hesabı kapatmış kuşlu sitede maalesefDefneyi bulamadım
Kapatmamış var hala hesabıHesabı kapatmış kuşlu sitede maalesef
Walla ben en son geçen gün baktığımda kapalıydıKapatmamış var hala hesabı
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!