Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ben ooo kaçagı war yaaaaDışarda kalmışlar![]()
Bir el atıp yakalayalımDışarda kalmışlar![]()
İsyankarlarDışarda kalmışlar![]()
ahahahahahEh şimdi biz bu kaçakları opsek koklasak, kaçak kullanim bedeli mi vereceğiz ?
Vergi almıycam söz senden sadece kullanım bedelini ödiyceksinEh şimdi biz bu kaçakları opsek koklasak, kaçak kullanim bedeli mi vereceğiz ?
ahahahahahyok sevabına
Deniz in meme sebili o gelen geçen öpsün sevsin diye açmış
![]()
Bence heykeli olsun memelerden de su fışkırsın Ankara da biliyorsun fışkıyeler meşhurducanlı olarak mı kalmalı yoksa heykelini mi yaptırayım yada hayratını yaptırıp su bağlamalıyız diye düşünüyorum sen ne diyorsun @Deadpool
bu seferde vergi alırlar diye korkuyorum
![]()
Bence heykeli olsun memelerden de su fışkırsın Ankara da biliyorsun fışkıyeler meşhurduVergi memurları gelince de heykelin orijinaline bakarlar gördükten sonra vergi istemezler diye düşünüyorum
![]()
Kaçakları yakalamayı severim aşırı el koyarım duruma çok seksi aşırı seksi Özlem gidermek lazımDışarda kalmışlar![]()
Kaçırmak bizim işimizAman kacsinlar kimse bişey demiyor.![]()
Bilmem öyle mi düşünüyorsun GerçektenNe mutlu bu kaçak ikizleri yakalayıp elinde tutana![]()
Hmmm beklerim tatlımKaçakları yakalamayı severim aşırı el koyarım duruma çok seksi aşırı seksi Özlem gidermek lazım![]()
Yakalayabilene süprizim var mı desemNe güzel ne tatlı kaçaklar![]()
Deniz hanım pazarlık değil haşa huzurdan , bedelini, hatta fazlasını ödemeye razıyım da devlet vergi almasın yeterVergi almıycam söz senden sadece kullanım bedelini ödiyceksinpazarlığında bu kadarı olmaz ki amaaa
![]()
Tut bebeğimSıkı tutalım kaçmasınlar bizim de aklımızı kaçırtmasınlar![]()
Ama bunlar cezayı haketmişler sanki dur ben ufak ufak ısırayım onları kaçmasınlar birdahaDışarda kalmışlar![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!