Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Kalite tesadüf değildir!

NightFox

Normal Üye
10 Ara 2020
28
24
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kalite tesadüf değildir!

İlk referansımı yazıyorum. Ev-iş döngüsü içinde geçen monoton hayatıma renk katmak adına yaşadığım ilk deneyimdi. ve bu ilki Fulya Hn. gibi
güzel, kaprissiz, egosuz olmasının yanında kendini geliştirmiş oturup saatlerce her konuda sohbet edebileceğiniz kaliteli bir kadın ile yaşamak şansım oldu.
benim gibi konuşmayı pek sevmeyen birine bile sabırla katlandığı ve gerçek bir GFE deneyimi yaşattığı için kendisine teşekkür ederim :)

cuma günü öğle arası 2 saatlik program ayarlayabildim ve kendisi de sağolsun kabul etti. odadan girince güzelliğine hayran kaldım, resimde görünenden daha güzel. tanışma faslından sonra benim ricamı kırmayıp getirdiği college girl kostümü ile karşıma gelince odayı ateş bastı. öncelikle şunu belirteyim çok güzel öpüşüyor, vücudu çok seksi ve herşey en doğalından 😋
yatakta farklı pozisyonlarda bana yaşattığı zevki saklı tutarak harika bir oral deneyimi yaşadığımı belirtmek isterim ve Fulya Hn. ı doggy pozisyonunda görmenizi tavsiye ederim 😍😍
Yatakta rol yapmayan oldukça istekli harika bir vücuda sahip ilgisini hep üzerinizde hissedeceğiniz çok çekici bir kadın.

kendisine ayırdığı vakit ve ilgisi için teşekkür ederim tekrar görüşmek ümidiyle 😍;)

Fulya Ekici Çevrimdışı
8 Ocak 2020
828
5,031
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Kalite tesadüf değildir!

İlk referansımı yazıyorum. Ev-iş döngüsü içinde geçen monoton hayatıma renk katmak adına yaşadığım ilk deneyimdi. ve bu ilki Fulya Hn. gibi
güzel, kaprissiz, egosuz olmasının yanında kendini geliştirmiş oturup saatlerce her konuda sohbet edebileceğiniz kaliteli bir kadın ile yaşamak şansım oldu.
benim gibi konuşmayı pek sevmeyen birine bile sabırla katlandığı ve gerçek bir GFE deneyimi yaşattığı için kendisine teşekkür ederim :)

cuma günü öğle arası 2 saatlik program ayarlayabildim ve kendisi de sağolsun kabul etti. odadan girince güzelliğine hayran kaldım, resimde görünenden daha güzel. tanışma faslından sonra benim ricamı kırmayıp getirdiği college girl kostümü ile karşıma gelince odayı ateş bastı. öncelikle şunu belirteyim çok güzel öpüşüyor, vücudu çok seksi ve herşey en doğalından 😋
yatakta farklı pozisyonlarda bana yaşattığı zevki saklı tutarak harika bir oral deneyimi yaşadığımı belirtmek isterim ve Fulya Hn. ı doggy pozisyonunda görmenizi tavsiye ederim 😍😍
Yatakta rol yapmayan oldukça istekli harika bir vücuda sahip ilgisini hep üzerinizde hissedeceğiniz çok çekici bir kadın.

kendisine ayırdığı vakit ve ilgisi için teşekkür ederim tekrar görüşmek ümidiyle 😍;)
güzel yorumun için çok tesekkur ederim canım seni tanıdığım çok memnun oldum ,tekrar görüşmek dileğiyle 💋💋

birincizabit Çevrimdışı

birincizabit

BORN to SAIL ⛵️ FORCED to WORK
9 Kas 2020
320
450
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Detaylı ve güzel paylaşım emeği geçen her iki tarafında keyfine sağlık.

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,916
8,080
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

Sabria Çevrimdışı
5 Eyl 2021
215
477
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kadar güzel bir vücut... Beni hep korkutmuştur. Kaprisli, burnu havada olur gibi bir önyargım vardı. Ama okuduğum olumlu referanslar benim önyargımı kırıyor yavaş yavaş. Muhtemelen @Fulya Ekici Hanımefendi ye doğru yol alıyorum (tabi ki kendisi de beni kabul ederse). Paylaşımın için teşekkür ederim.

Fulya Ekici Çevrimdışı
8 Ocak 2020
828
5,031
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bu kadar güzel bir vücut... Beni hep korkutmuştur. Kaprisli, burnu havada olur gibi bir önyargım vardı. Ama okuduğum olumlu referanslar benim önyargımı kırıyor yavaş yavaş. Muhtemelen @Fulya Ekici Hanımefendi ye doğru yol alıyorum (tabi ki kendisi de beni kabul ederse). Paylaşımın için teşekkür ederim.
memnuniyetle canım tanışmaktan memun olurum görüşmek dileğiyle 💋💋

tuncayetin

Normal Üye
14 Eyl 2021
35
18
52
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kalite tesadüf değildir!

Yorumunuz süper teşekkürler. Kendisi avrupa yakası mı anadolu yakası mı tercih ediyor, bilgi verirseniz sevinirim.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar