Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
İyi de resimlere göre kadın teslimiyet bayrağını çekmiş zaten??teslim olurum direk hanım efendi kendimi sizin insiyatifinize bırakırım
Neler yapılmaz ki
Cok sey yaparimmmm
teslim olurum direk hanım efendi kendimi sizin insiyatifinize bırakırım
İnme inebilirim kalp krizi krizebilirim rüyadayım diye kendimi tokatlayabilirim
önce bir şok yaşar donar kalırım sonrası ama
direkt hucummmmmmm![]()
İyi de resimlere göre kadın teslimiyet bayrağını çekmiş zaten??
Sizi böyle görünce yapılacak o kadar çok şey varki
doğru olanı yaparım
Neler yapılmaz ki![]()
Cok sey yaparimmmm
Yapma yanarız
Yorumlarınızı bekliyorum beylerEkli dosyayı görüntüle 77196Ekli dosyayı görüntüle 77197
Fenalık geçiriyorum![]()
Ver yansın doggy
Sanma sanma herşey gerçekRüya da sanırım kendimi![]()
Vereyim de yanmasın ama tatlım neden yansın DoggyVer yansın doggy![]()
Teslim olan hanımefendiye teslim olmak da, ne biliim?aklıma tülü türlü şeyler geliyor yaa
bayrak direğine göre değişir mi demek istiyorsun tatlım
![]()
Saatlerce yanları hemde nasıl
Senle doggy kaçınılmaz doyumsuz ve tatlıVereyim de yanmasın ama tatlım neden yansın Doggy![]()
Teslim olan hanımefendiye teslim olmak da, ne biliim?Yani direğe göre aksiyon almak gerek Rüya
![]()
Saatlerce yanları hemde nasıl![]()
Pancar sökmüyorsun tatlım tak tak tak yerineValla napardim? Pancar Motoru diyorum. Tak tak tak tak tak
Neler yapmam ki...
Söz uygulamalı merakınızı gidereceğim...Hmmmdüşündürdü bir an
![]()
Hmm.Söz uygulamalı merakınızı gidereceğim...![]()
![]()
![]()
Teşekkür ederim... En kısa zamanda ...Hmm.beklerim tatlım
görüşmek dileğiyle diyorum o zaman şimdilik
![]()
Ankara planım 29 Ocak tarihinde 1 hafta.aksiyon almayalım yaşayalım bence artık tatlım
![]()
Beklerim tatlım görüşmek dileğiyleAnkara planım 29 Ocak tarihinde 1 hafta.![]()
Ya oral yaparım ya da şey
Kalp war ama böylede olmaz ki
Bize pek secim sansi tanimamissiniz ruya hanimcigim
Seçim yapılacaksa seçme şansın bendeyken çok olabilir tatlımBize pek secim sansi tanimamissiniz ruya hanimcigim![]()
gerekeni yaparım)
Ankara ya gelmeyi çok çok heyecanla ve sabırsızlıkla bekliyorum. Biran önce programımı Ankara için planlamak ve sizin ile görüşme organize etmek istiyor, Rüya'lara dalmak istiyorum
Bu kadar heyecan yapma tatlım yavaş yavaş heyecan ve stres iyi gelmiyor vücuda sakin ol lütfenAnkara ya gelmeyi çok çok heyecanla ve sabırsızlıkla bekliyorum. Biran önce programımı Ankara için planlamak ve sizin ile görüşme organize etmek istiyor, Rüya'lara dalmak istiyorumSevgiler
![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!