Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu arada ozeldende yazdim size![]()
Küçük aslan BenimkiKediciği azdır sonra kedin mi var derdin mi var dee)))))))))) Sevgili star benim cabbar bu halde görse kesin şevkat arar kafasını sokacak sıcak bir yuva
))))))))))))))))))
YaparGüzel yaramazlık yapmış kedi![]()
![]()
DenerizBen daha güzel yırtardım![]()
sapik o yahuErkek kedim beni kıskandı yırttı çorabı Ekli dosyayı görüntüle 47311
Sen aslanı tanımıyorsunBenimki seninkini götürür.))))))))))))))))))))))))
Küçük aslanAğır tahrik var ama. Küçük aslan ne yapsın.
![]()
Teşekkür ederimsana yakın olan herkesin kıskanması gerekli bence taş gibisin
Kediye hak vermek lazim,haksiz sayilmaz haniErkek kedim beni kıskandı yırttı çorabı Ekli dosyayı görüntüle 47311
Kediiiiii canErkek kediler çok yaramaz oluyor. Benim Ulvi de öyle bir Star görmesin hiç rahat durmuyor![]()
YapBende tam olarak o şekil yapardım kedi haklı
Neyse ki üstlere tırmanıp oradan da pay almaya kalkmamış yaramaz![]()
Küçük aslan benKedi mi? Aslan parçası desek?
Erkek kediler çok yaramaz oluyor. Benim Ulvi de öyle bir Star görmesin hiç rahat durmuyor![]()
Kedi kadar olamadıkErkek kedim beni kıskandı yırttı çorabı Ekli dosyayı görüntüle 47311
Aaaa Çok ayipKedi kadar olamadık![]()
Kedi canını yerimAaaa Çok ayip
Kedi mi? Aslan parçası desek?
[/QUOT aslan![]()
Hazineye giden yolu çizmişErkek kedim beni kıskandı yırttı çorabı Ekli dosyayı görüntüle 47311
DoğruKüçük aslan![]()
Ama çok akıllı bir aslan eğitimini almışKüçük aslan![]()
Ama çok akıllı bir aslan eğitimini almış![]()
Karede kedibir ben mi aradım erkek gözüyle bakamadım sanırım
![]()
Yok sadece yırttıKarede kedibir ben mi aradım erkek gözüyle bakamadım sanırım
![]()
Yetenekli keretaBir sanat eseri üzerinde etkileyici bir çalışma yapmış.![]()
Haksızlık etmek istemiyorum ama böyle bir esere dokunsan bile sanat olur yine de hakkını teslim edelimYetenekli kereta
Haksızlık etmek istemiyorum ama böyle bir esere dokunsan bile sanat olur yine de hakkını teslim edelim
ÇookkYetenekli kereta
En çok da annesi yani benBir kedinin gözünde her şey ona aittir.
En çok da annesi yani ben![]()
Kedi aşktırHerkesin kendi kedisi sahibine benim insanim diye bakar.Size gore annesi bana gore babasi fark etmiyor onlar icin.
![]()
Kız yok bebek onlar minik aslanBende sahiplenmek istedim üstüme atlar korkusu![]()
Asık annesineBak sana atlamış kıskanmış belli birde seni öyle görünce akıl gitmiştir![]()
Bravo@STAREYLÜL benim evde kedim yok ama dışarıdaki dostlarımızı ihmal etmiyorum onlara elimden geldiğince yardım ediyorum![]()
❤❤@STAREYLÜL dün gece karşı apartmanda gece yarısı yavru kedi epey bi miyavlıyordu bende buldum yavrucağızı karnını doyurdum![]()
Harika@STAREYLÜL bir çuval mama alıyoruz internetten arada kampanya oldukça sokaktaki kedileri arada besliyoruz sokağa çıkma yasağı olduğu günlerde geceleri çıkıp çöp teneklerinin yanlarına bıraktık yesinler diye komşumuz köyde kedi besliyor du yirmi kedi olmuş onlarada yolladık bir çuval hayrımız dokunsun..
Hayvan seven insandan zarar gelmez. Merhametli dogmustur. Hayvan sevmeyini de zaten gozum gormez. Bu arada umarim pahali bir corap degildi , malum kediler pek aldiris etmez etiket fiyatinaKedi aşktır
Hayvan seven insandan zarar gelmez. Merhametli dogmustur. Hayvan sevmeyini de zaten gozum gormez. Bu arada umarim pahali bir corap degildi , malum kediler pek aldiris etmez etiket fiyatina![]()
Erkek kedim beni kıskandı yırttı çorabı Ekli dosyayı görüntüle 47311
Tahriklere dayanamamıştır son derede haklıErkek kedim beni kıskandı yırttı çorabı Ekli dosyayı görüntüle 47311
Limon kuzusu o dünyamHayatın Matematiği Limon Bey
0 dan başlarsın yaşamaya,
1 bakmışsın girivermiş hayatına,
2 de bir özlersin,
3 günlük ayrılık, ölüm gibi gelir,
4 gözle beklersin O'na kavuşmayı
5 dakika yıl gibi gelir; görmek istersin illa...
6 Üstü diğerleri gibi görünür halbuki başkalarına,
7 Kat göklerde hissettirir seni,
8 Köşesindir mutluluktan,
9 doğurursun beklemekten.....
................. Çünkü,
10 u Çok Seviyorsundur...![]()
Limon Bey'in mi?
Sizin mi?
Espri bir tarafa bu tarz da size çok yakışıyor![]()
Limon kuzusu o dünyamtabi saclar sarı burda özledim ya sarıyı
Benimde limonun da
Limon Bey'in mi?
Sizin mi?
Espri bir tarafa bu tarz da size çok yakışıyor![]()
Erkek kedim beni kıskandı yırttı çorabı Ekli dosyayı görüntüle 47311
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!