- 29 Nis 2014
- 9,311
- 10,258
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
En son Kasım başında görüşmüştük ex-komşum @sinem ile Avrasya Halk Koşusu'nun hemen ardından bonus olarak
Sonra araya aylar girdi ve son 2 aydır da malum nedenlerden ötürü herhangi bir partnere görüşme talebinde bulunmadım. 11 Mayıs'ta berberler, kuaförler, güzellik salonları ve tabii hepsinden önemlisi memleketimizin gözbebeği avmlerimiz açılınca, ben de ufaktan görüşmelere başlayayım dedim; kazara nasıl sevişildiğini falan unutmadan yani
Her zamanki gibi kısa bir yazışmanın ardından, planlı bir şekilde bir gün sonraya randevu alıp, bir de evinin konumunu aldıktan sonra görüşme saatini beklemeye başladım; uzun bir aradan sonra maça çıkacak futbolcunun dayanılmaz heyecanı ile
Neyse, vakit geldi çattı ve konumu oldukça kolay olan evinin kapısına, elimde sponsorum migros yerine bir giyim markasının torbası ile dayandım (yeni normalimde artık kendi poşetimle gidiyorum markete, hatta eve gelince aldığım herşeyin bebek gibi poposunu da yıkıyoyorum; tv de fazla sağlık üzerine açık oturum izlemenin kaçınılmaz yan etkileri
)
Neyse, ex-komşumun evine hayırlı olsun diyerek adımımı attım ve sıkı bir el yüz yıkama seansından sonra hemen aşağıdaki fotoda görülen sofranın başına kuruldum
Komşucum sağolsun, üşenmemiş; etlisinden sütlüsüne kendi eliyle hazırlamış; şişko komşum şimdi işten karnı aç gelmiştir; aç aç votka içilmez, biraz midesini bastırsın demiş. Düşünceli insanın hali başka oluyor. 
Bi güzel yedik içtik; arada @sinem derin dekoltelerine azgın bakışlar attım; aradan epey bir zaman geçince, sahi biz görüşmede bişiler daha yapıyorduk galiba diye bir ışık çaktı kafada
ve hemen ılık duş altına girip çıktım; arkasından da aynalı ve yatak altı ledli mutluluk odasına, ayakta sarmaş dolaş bir şekilde geçtik 
O nasıl bir oraldır; o nasıl iştahlı bir ön sevişmedir; o nasıl bir pozisyon zenginliğidir; kah üstte kah altta, kah sağda kah solda, patenti bizde olan "katlanmış bavul"
pozisyonunu bile denedikten sonra 45 dakikalık maçımızın bitiş düdüğü çaldı nihayet (telefona not ile kaydedeceklere, yeni lakabımız: 45 dakika, sakın alma
)
Neyse, ılık bir duştan sonra votkanın kalanını da güzel bir gıybet eşliğinde iç ettik
Komşumun kendine has Türkçesi ile yaptığı muhabbete de, yataktaki istekli sevişmesine de doyum olmaz ama, malum bu aralar şehiriçi ulaşımdaki sıkıntıları da göz önüne alarak, vakit fazla geç olmadan izin isteyip, yüzümde uzun süre sonra rahatlamanın getirdiği aptal gülümseme ile düştüm bir kez daha kentin karanlık sokaklarının koynuna...

Her zamanki gibi kısa bir yazışmanın ardından, planlı bir şekilde bir gün sonraya randevu alıp, bir de evinin konumunu aldıktan sonra görüşme saatini beklemeye başladım; uzun bir aradan sonra maça çıkacak futbolcunun dayanılmaz heyecanı ile
Neyse, ex-komşumun evine hayırlı olsun diyerek adımımı attım ve sıkı bir el yüz yıkama seansından sonra hemen aşağıdaki fotoda görülen sofranın başına kuruldum
Bi güzel yedik içtik; arada @sinem derin dekoltelerine azgın bakışlar attım; aradan epey bir zaman geçince, sahi biz görüşmede bişiler daha yapıyorduk galiba diye bir ışık çaktı kafada

Neyse, ılık bir duştan sonra votkanın kalanını da güzel bir gıybet eşliğinde iç ettik