Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Çok teşekkür ederimYa bu limon ne kadar tatlıSiz de çok şık ve hoş olmuşsunuz bu kıyafetle.
Çok sever misafiriLimon beyın bakışları misafir bekler gibi ama şuda bir gerçek limon bey misafir perver
Bekleriz ama limon mama rüşveti isterBayramlaşmak için sabırsızlanıyorum.![]()
Sadede bayramlaşma ile bitmez ama demedi demeLimon ile ben bayram için hazırızEkli dosyayı görüntüle 68058
Çok teşekkür ederim iyi bayramlarÇok hoş ve samimi bir poz olmuş Eylül Hanım , TeşekkürlerBayramda olamasada sonraki dönemde kısmet ise mutlaka iletişime geçilecekler listesinde en üstte. Şimdiden iyi bayramlar diliyorum.
.
MemnuniyetleLimon ile ben bayram için hazırızEkli dosyayı görüntüle 68058
İyi bayramlarİyi bayramlar![]()
BitmesinSadede bayramlaşma ile bitmez ama demedi deme![]()
Çok teşekkür ederim limon küçük aslanLimon maşallah aslan gibi duruyorSizi de unuttum sanmayın bacakları görünce sizinle temel iç güdü filminin o meşhur sahnesini çekesim geldi
![]()
Olur erken saatte olabilir miLimon ile ben bayram için hazırızEkli dosyayı görüntüle 68058
Kral kral ver o mübarek elini öpeyimLimon ile ben bayram için hazırızEkli dosyayı görüntüle 68058
Önceden bilgi vermeniz şartı ile tabikiOlur erken saatte olabilir mi
Tm aksam ben size watshptan yazarım nurdan bilgi olmasınÖnceden bilgi vermeniz şartı ile tabiki
Küçük aslan limonKral kral ver o mübarek elini öpeyim![]()
Teyzem bana mama alıyordu annem hiç vermiyor diyor limonGeliyoruz![]()
Teyzem bana mama alıyordu annem hiç vermiyor diyor limon![]()
Tm aksam ben size watshptan yazarım nurdan bilgi olmasın
Oda benim aşkım![]()
Çok teşekkür ederimHem sizin hem de limonun bayramı kutlu olsun Eylül hanım
Acaba neden engelledimEylül Hanım bizim sizinle bayramlaşmamız için telefon numaramdaki engeli kaldırmanız gerek
Merhaba nasılsınız? Buluşabilir miyiz? Diye yazdığım için engel yedimAcaba neden engelledim![]()
Limon gözüne bir şeyiLimon ile ben bayram için hazırızEkli dosyayı görüntüle 68058
Limon sanki diyete alınmış. Eğer öyleyse risk alınmış.Limon ile ben bayram için hazırızEkli dosyayı görüntüle 68058
Bayramı bekleyemeyeceğim, özlemin kapıdaLimon ile ben bayram için hazırızEkli dosyayı görüntüle 68058
Çok nazik bakıyorLimon ile benEkli dosyayı görüntüle 68058
Böyle evlat olduğu sürece Annesinin sırtı yere gelmez.İzindeyiz reisLimon ile benEkli dosyayı görüntüle 68058
Ah bazen nazik bazen canavarÇok nazik bakıyor![]()
Limon da seni optüBayramı bekleyemeyeceğim, özlemin kapıdaLimon'a da minnoş öpücükler
![]()
İnsanın kedi olası geliyor![]()
Küçük aslanAslan hatunu koruyor![]()
Bekçilikmi yapıyor size almasınlar starımı diye anlamadımki. Otelede geliyormu sizinleLimon ile benEkli dosyayı görüntüle 68058
Aslan parçası oBekçilikmi yapıyor size almasınlar starımı diye anlamadımki. Otelede geliyormu sizinle![]()
Kışkırtıcı bir poz olmuşLimon ile benEkli dosyayı görüntüle 68058
Keyfiniz bol olsun Star Eylül limonLimon ile benEkli dosyayı görüntüle 68058
Çok sinirliKeyfiniz bol olsun Star Eylül limonreis yine okkalı bir bakış atmış
![]()
Çok teşekkür ederimKışkırtıcı bir poz olmuş
Vay pençe atar aman yaklaşmamak lazımÇok sinirli![]()
Yook ya ev aslanı oVay pençe atar aman yaklaşmamak lazım![]()
Bende de var bir tane ismi Asi yeni yeni uysallasti arada oda kükrüyorAynen.Kükrer
Ah canım ne güzelBende de var bir tane ismi Asi yeni yeni uysallasti arada oda kükrüyor![]()
Evet canım güzel mamasını veriyorum kıtlıktan çıkmış gibi saldırıyor yiyor.Ah canım ne güzel![]()
Aman aşıları unutma önemliEvet canım güzel mamasını veriyorum kıtlıktan çıkmış gibi saldırıyor yiyor.![]()
Bakımları yerinde evet önemli bazen kizisma dönemine giriyor , benim gibi zamparaliği tutuyor yakalıyorum uygunsuz vaziyette Eylül canımAman aşıları unutma önemli
Bakımları yerinde evet önemli bazen kizisma dönemine giriyor , benim gibi zamparaliği tutuyor yakalıyorum uygunsuz vaziyette Eylül canım![]()
Evet ama kendi haline bırakıyorum yoksa bana saracak o penceler ile Eylül canımAahaha kıyamam ama kısırlaştırma da şart
İkiside mükemmelLimon ile benEkli dosyayı görüntüle 68058
Valla yaparlarEvet ama kendi haline bırakıyorum yoksa bana saracak o penceler ile Eylül canım![]()
Evet yaparlarValla yaparlar![]()
Ama çok tatlılarEvet yaparlar![]()
Cok aman dikkat etEvet tatlılar![]()
Ederim sende dikkat etCok aman dikkat et
Hayırlı evlat senin gibi bir hanımefendi ile olduğu için çok şanslı limon reisEtmez miyim evlat o![]()
Senin kedin de şanslı canım yaHayırlı evlat senin gibi bir hanımefendi ile olduğu için çok şanslı limon reis![]()
Evet şanslı canımSenin kedin de şanslı canım ya![]()
Can bakmak çok önemliEvet şanslı canım![]()
Evet önemli canım çocukluğumdan beri bakarımCan bakmak çok önemli![]()
Ne güzel valla bravoEvet önemli canım çocukluğumdan beri bakarım![]()
Rica ederimEvet güzel canım teşekkürler![]()
Benim dikkatimi limon değil, portakallar çektiLimon ile benEkli dosyayı görüntüle 68058
Uslu çocuk oEvet ama kendi haline bırakıyorum yoksa bana saracak o penceler ile Eylül canım![]()
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!