- 9 Şub 2019
- 1,668
- 2,461
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Uzun bir yolculuğun sonunda , şeytanın dürtmesiyle ve su kaynatmak üzereyken, sinem hanımla hızlıca diyaloğa girdik. Kısaca görüştükten sonr, yerine intikal edeceğim konusunda mutabakata vardık. Kapıda böyle bir güzelliği beklemediğim için kendime gelmem ve konuşabilmem epey zaman aldı. Kalkık kaşlar, çekik gözler (zaafımdır, visceroid'e selam yollayalım
), kalkık burun, kalemle çizilmiş gibi kıvrımlı dudaklar (burası çokomelli, dikkat yüz güzelliği!).(bkz: Olivia Wilde)
Hafif aksanlı ama akıcı Türkçesi ile büyülendiğimi hissettim. Maşa çizgi film karakteri gibi, tatlı, biraz yaramaz, iyi niyetli ama yerinde duramayan bir güzellik. Öpüşme
puss: konusunda , diğer forumdaşlara katılıyorum, öpmeye ve öpülmeye doyamıyorsunuz (burası da çokomelli, dikkat öbüşme!). Yataktaki aktifliği konusunda ise, diyebileceğim hiçbir şey yok (o gece kırılmadıysa, bu joystick hiç kırılmaz !(bilen bilir aztek joystick) ). Ama yastık muhebbetinde de aradığım tadı bulduğumu belirtmeliyim (sarıl , sarmala, tapirlerden bahset, öp öp
)
Bunca zaman "kibar insan", "iyi adam, nazik insan" olarak tanımlandığım şu bünyenin, sinem tarafından "Ayı" olarak yeniden kategorize edilmesi, bende ayrı bir mutluluk sebebi oldu
(hakettim, sonuç olarak Vampirella'nın isim babasıyım) :eliop:
Geçirdiğimiz, eğlenceli, ekşınlı (aksaklıklar için tekrar özür dilerim), öpüşmeli, sohbetli , şehvetli zaman için kendisine çoook teşekkür ederim.
Bir daha ki sefere vodka ile geleceğim, beraber kaşa yaparız Maşiçka
Poka Sinem...
Not: Siz istemediğiniz takdirde ısırmıyor! Isırıldıysanız, siz kaşınmış ve haketmişsinizdir
İtiraf edeyim , "popadan" dayanamayıp ufak bir ısırık alıp tadına bakacaktım az daha...
Hafif aksanlı ama akıcı Türkçesi ile büyülendiğimi hissettim. Maşa çizgi film karakteri gibi, tatlı, biraz yaramaz, iyi niyetli ama yerinde duramayan bir güzellik. Öpüşme
Bunca zaman "kibar insan", "iyi adam, nazik insan" olarak tanımlandığım şu bünyenin, sinem tarafından "Ayı" olarak yeniden kategorize edilmesi, bende ayrı bir mutluluk sebebi oldu
Geçirdiğimiz, eğlenceli, ekşınlı (aksaklıklar için tekrar özür dilerim), öpüşmeli, sohbetli , şehvetli zaman için kendisine çoook teşekkür ederim.
Bir daha ki sefere vodka ile geleceğim, beraber kaşa yaparız Maşiçka
Poka Sinem...
Not: Siz istemediğiniz takdirde ısırmıyor! Isırıldıysanız, siz kaşınmış ve haketmişsinizdir