Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Masha ve Mishka (Koca Ayı(cık))

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

Lanet olsun atom fiziğine, bundan sonra itlik
9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Uzun bir yolculuğun sonunda , şeytanın dürtmesiyle ve su kaynatmak üzereyken, sinem hanımla hızlıca diyaloğa girdik. Kısaca görüştükten sonr, yerine intikal edeceğim konusunda mutabakata vardık. Kapıda böyle bir güzelliği beklemediğim için kendime gelmem ve konuşabilmem epey zaman aldı. Kalkık kaşlar, çekik gözler (zaafımdır, visceroid'e selam yollayalım :) ), kalkık burun, kalemle çizilmiş gibi kıvrımlı dudaklar (burası çokomelli, dikkat yüz güzelliği!).(bkz: Olivia Wilde)
Hafif aksanlı ama akıcı Türkçesi ile büyülendiğimi hissettim. Maşa çizgi film karakteri gibi, tatlı, biraz yaramaz, iyi niyetli ama yerinde duramayan bir güzellik. Öpüşme
:eek:puss: konusunda , diğer forumdaşlara katılıyorum, öpmeye ve öpülmeye doyamıyorsunuz (burası da çokomelli, dikkat öbüşme!). Yataktaki aktifliği konusunda ise, diyebileceğim hiçbir şey yok (o gece kırılmadıysa, bu joystick hiç kırılmaz !(bilen bilir aztek joystick) ). Ama yastık muhebbetinde de aradığım tadı bulduğumu belirtmeliyim (sarıl , sarmala, tapirlerden bahset, öp öp :) )
Bunca zaman "kibar insan", "iyi adam, nazik insan" olarak tanımlandığım şu bünyenin, sinem tarafından "Ayı" olarak yeniden kategorize edilmesi, bende ayrı bir mutluluk sebebi oldu :D (hakettim, sonuç olarak Vampirella'nın isim babasıyım) :eliop:
Geçirdiğimiz, eğlenceli, ekşınlı (aksaklıklar için tekrar özür dilerim), öpüşmeli, sohbetli , şehvetli zaman için kendisine çoook teşekkür ederim.
Bir daha ki sefere vodka ile geleceğim, beraber kaşa yaparız Maşiçka :)
Poka Sinem...

Not: Siz istemediğiniz takdirde ısırmıyor! Isırıldıysanız, siz kaşınmış ve haketmişsinizdir :) İtiraf edeyim , "popadan" dayanamayıp ufak bir ısırık alıp tadına bakacaktım az daha...

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İlk msjı yazayım bari sevgili @Dreadnaught ; ooo bol öpüşmeler, yastık muhabettleri, şehvetli zamanlar :) hadi yine iyisinnn , joystiğide kırmamışsınnn:D amannn dikkat ett:) güzel sevişilmiş belli “ayı “ lakabıda alındığına göre :D sevişen yerlerinize sağlık, mutluluk hep sizi bulsunn güzel insanlar:)

Teşekkürler Moria.:) Joystick , yangında ilk kurtarılacak, demirbaşımız ! Öpüşmeyi severler cemiyeti mi kursak acaba ? :D

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selamı aldım, keyifli bir paylaşım olmuş. Bu aralar Sinem hanım ve dişleme senaryoları revaçta. Sevişmelere sağlık diyelim :)

Genel izleyici: bu paylaşım ısırma ve dişleme içermemektedir :D

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,311
10,258
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Komşum sinem ile tanışıp kaynaşmışsınız nihayet Dreadnaught (clap) melis komşumu da katıp geniş bir buluşma yapalım o zaman ilerleyen vakitlerde :eek: Bol "çokomelli" paylaşım için de ayrıca teşekkürler :)

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,311
10,258
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Komşum sinem ile tanışıp kaynaşmışsınız nihayet Dreadnaught (clap) melis komşumu da katıp geniş bir buluşma yapalım o zaman ilerleyen vakitlerde :eek: Bol "çokomelli" paylaşım için de ayrıca teşekkürler :)

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Ne güzel komşularınız var :) İnsanın kapısını çalıp, bir fincan şeker isteyesi geliyor... Kahve içmeye mi davet ediliyorum? Her zaman gelirim :D

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tabiki de joystick çok önemli :) en önemli demirbaş ,mutluluk velinimetimiz :D üstad cemiyet ,fan club v.s. :) yook ben yokum ben garip bir derwsihim yaa :) uğraşamaaamm :D

Milleti gaza getirin, ondan sonra bek yokum , klüp, cemiyet deyin. Nasreddin Hoca, Timurlenk hikayesine döndü :D

[video=youtube_share;gq5WgsJ_tSk]https://youtu.be/gq5WgsJ_tSk[/video]

Kronos1 Çevrimdışı
11 Mar 2019
923
654
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Joystick deyince aklıma commodore 64lü yıllar geldi.Hey yavrum hey :D Demekki bazı şeyler kural tanımıyormuş.Sen onu gayet iyi anladın Dreadnaught :D Sinem de wild things havası var ama istemeyene gayette masum olabiliyor.Ben vücudumda bir kaç çizikle atlatmıştım.Yalnız benzetmeler de iyi olmuş :) Görüşen uzuvlarınıza sağlık diliyorum :D

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Joystick deyince aklıma commodore 64lü yıllar geldi.Hey yavrum hey :D Demekki bazı şeyler kural tanımıyormuş.Sen onu gayet iyi anladın Dreadnaught :D Sinem de wild things havası var ama istemeyene gayette masum olabiliyor.Ben vücudumda bir kaç çizikle atlatmıştım.Yalnız benzetmeler de iyi olmuş :) Görüşen uzuvlarınıza sağlık diliyorum :D

C64 Efsanedir. Şu joysticklere örnek verelim:

Aztek/Astek Joystick:
Bildiğiniz kalas, tam tur atabilene aşkolsun, iki düğmesi çok basınca takılır ama candır. Kırabilene aşkolsun

images (2).jpeg

Python Joystick:
İri , kavraması güzel , shootem up'ların vaz geçilmezi. Ancak bir sorun var; bir süre sonra üstü elinizde kalır

images (3).jpeg

Şimdi şu kırlmaz Aztek joystick vardı ya :D

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
:D:D:D yahuu sevgili Dread ben kimi gaza getirdim ben dedim siz klübü kurun ben , üye , çaycı gerekirse kapıcı olurum :) şimdi şarkıdaki köylüler ben oluyorum herhalde :) Yook üstadım lafımızın arkasındayız hadi kulübü kurun ama ; bide başımıza cemiyet çıkarmayın üstadım:) ben yaşlı başlı bir derwishim yetişemem iki yere :D bide her hafta tek kale halı saha maçlarım var İnan enerjim kalmazzzz:D

Anladım :D Tamam, tüzük , kurultay, yönerge olmasın istiyorsunuz... Biz de "öpüş klubü" kurarız, yeraltında gizliden öpüşme turnuvaları düzenleriz. İlk kural "öpüş klubü" diye birşey yoktur :eek:
İkinci kural; "öpüşmede kural olmaz" :*
Neymiş, yaş baş almışmış, kimi kandırıyorsunuz? Konu öpüşme olunca Usain Bolt'u geçersiniz :D

Üye silindi 55882

Uzun bir yolculuğun sonunda , şeytanın dürtmesiyle ve su kaynatmak üzereyken, sinem hanımla hızlıca diyaloğa girdik. Kısaca görüştükten sonr, yerine intikal edeceğim konusunda mutabakata vardık. Kapıda böyle bir güzelliği beklemediğim için kendime gelmem ve konuşabilmem epey zaman aldı. Kalkık kaşlar, çekik gözler (zaafımdır, visceroid'e selam yollayalım :) ), kalkık burun, kalemle çizilmiş gibi kıvrımlı dudaklar (burası çokomelli, dikkat yüz güzelliği!).(bkz: Olivia Wilde)
Hafif aksanlı ama akıcı Türkçesi ile büyülendiğimi hissettim. Maşa çizgi film karakteri gibi, tatlı, biraz yaramaz, iyi niyetli ama yerinde duramayan bir güzellik. Öpüşme
:eek:puss: konusunda , diğer forumdaşlara katılıyorum, öpmeye ve öpülmeye doyamıyorsunuz (burası da çokomelli, dikkat öbüşme!). Yataktaki aktifliği konusunda ise, diyebileceğim hiçbir şey yok (o gece kırılmadıysa, bu joystick hiç kırılmaz !(bilen bilir aztek joystick) ). Ama yastık muhebbetinde de aradığım tadı bulduğumu belirtmeliyim (sarıl , sarmala, tapirlerden bahset, öp öp :) )
Bunca zaman "kibar insan", "iyi adam, nazik insan" olarak tanımlandığım şu bünyenin, sinem tarafından "Ayı" olarak yeniden kategorize edilmesi, bende ayrı bir mutluluk sebebi oldu :D (hakettim, sonuç olarak Vampirella'nın isim babasıyım) :eliop:
Geçirdiğimiz, eğlenceli, ekşınlı (aksaklıklar için tekrar özür dilerim), öpüşmeli, sohbetli , şehvetli zaman için kendisine çoook teşekkür ederim.
Bir daha ki sefere vodka ile geleceğim, beraber kaşa yaparız Maşiçka :)
Poka Sinem...

Not: Siz istemediğiniz takdirde ısırmıyor! Isırıldıysanız, siz kaşınmış ve haketmişsinizdir :) İtiraf edeyim , "popadan" dayanamayıp ufak bir ısırık alıp tadına bakacaktım az daha...

Başlığı görünce gülmekten koptum :DMaşa yesin senin mişkani:yerim: yaa harika bir insansın :* iyikide korkularını yenip geldin vampirellaya:D okadar mutlu oldumki seninle taniştigima anlatamam (türkçe az )opulmeye,sevişmeye doyulmaz bir insansın :D yastik muhabbetine bayıldım sarıl sarmaşık güzeldi:) sendemi Olivia benzettinmi o kadına çok benzetyorlar:)Ayı dememe gelince neden dedim biliyorsun:D en sevdiğim hayvanlardan biri. Mişkam sen votkayi al gel kaşada, 8 yapariz (giggle)bu arada rusçada fena değil :D popayi ufak ısrıp bilirdin yoksa korktunmu benide ısrar diye:D bidaha geldiğinde tadına bakarsın güzel adam.geldigin için güzel yorumun için çok teşekkür ederim :yerimseni: yine beklerim her zaman kapim açık sana Mişkam:*poka

Üye silindi 55882

İlk msjı yazayım bari sevgili @Dreadnaught ; ooo bol öpüşmeler, yastık muhabettleri, şehvetli zamanlar :) hadi yine iyisinnn , joystiğide kırmamışsınnn:D amannn dikkat ett:) güzel sevişilmiş belli “ayı “ lakabıda alındığına göre :D sevişen yerlerinize sağlık, mutluluk hep sizi bulsunn güzel insanlar:)
Teşekkürler Moriacim:* evet Dream "ayi" lakabı aldı sende "horoz ":D

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Başlığı görünce gülmekten koptum :DMaşa yesin senin mişkani:yerim: yaa harika bir insansın :* iyikide korkularını yenip geldin vampirellaya:D okadar mutlu oldumki seninle taniştigima anlatamam (türkçe az )opulmeye,sevişmeye doyulmaz bir insansın :D yastik muhabbetine bayıldım sarıl sarmaşık güzeldi:) sendemi Olivia benzettinmi o kadına çok benzetyorlar:)Ayı dememe gelince neden dedim biliyorsun:D en sevdiğim hayvanlardan biri. Mişkam sen votkayi al gel kaşada, 8 yapariz (giggle)bu arada rusçada fena değil :D popayi ufak ısrıp bilirdin yoksa korktunmu benide ısrar diye:D bidaha geldiğinde tadına bakarsın güzel adam.geldigin için güzel yorumun için çok teşekkür ederim :yerimseni: yine beklerim her zaman kapim açık sana Mişkam:*poka

İnsan bu kadar mı güzel ve zevkli vakit geçirebilir? Rooarr (yani asıl ben teşekkür ederim :) ) Eh geç olsun da güç olmasın...
Bu arada Türkçeniz oldukça iyi ve kelime hazneniz de oldukça geniş. Ama benim Rusça'ya daha çok çalışmam lazım, bu konuda sizden sıkça destek isteyeceğim :D
En yakın zamanda tekrar (vodkalı) görüşme ümidiyle :*

SIRADAN Çevrimdışı
18 Eki 2018
131
19
Masha' lı , Ayı'lı , Horoz'lu ...
Güzel sohbet olmuş..
Dreadnaught güzel.yazmışsin ustadım..
Moria da horoz olmuş..
Moria gagana saglık..

Geleyim SİNEM'e...
Her zamanki gibi güzelliginle, ateşli sevişmenle can yakmaya devam ediyorsun Sinemçik...
Seni tanımak çok hoş gene ateşli sevişmek ve öpüşmek isterim...

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel sohbet olmuş..
Moria da horoz olmuş..
Moria gagana saglık..

Geleyim SİNEM'e...
Her zamanki gibi güzelliginle, ateşli sevişmenle can yakmaya devam ediyorsun Sinemçik...

Teşekkürler Sıradan Adam, Moria 'ya gagana sağlık demenize bayıldım :D

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel sohbet olmuş..
Moria da horoz olmuş..
Moria gagana saglık..

Geleyim SİNEM'e...

Teşekkürler Sıradan Adam, Moria 'ya gagana sağlık demenize bayıldım :D

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Dostum Moria..
Gagası'da , kalemi'de , belide sağlamdır..

Bu hususların hiçbirinden şüphem yok :) Sağolsun ilk iki konuyu bizzat görebiliyorum ,son konuda ise , bir pembiş tarafından kendisine konu açılmış bir kişidir...

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Evet komşum tanıştık sonunda:) tabiki neden olmasın buyurun çok mutlu olurum.o zaman votkayi hep beraber içelim:D

Güzel bir organizasyon olur :) Bira, vodka ve cheesecake içerikli bir okazyon olsun :D

Üye silindi 55882

Kronos tırnakları iyice uzattım çizyorsa tam çıksın diye:D

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Üye silindi 55882

İnsan bu kadar mı güzel ve zevkli vakit geçirebilir? Rooarr (yani asıl ben teşekkür ederim :) ) Eh geç olsun da güç olmasın...
Bu arada Türkçeniz oldukça iyi ve kelime hazneniz de oldukça geniş. Ama benim Rusça'ya daha çok çalışmam lazım, bu konuda sizden sıkça destek isteyeceğim :D
En yakın zamanda tekrar (vodkalı) görüşme ümidiyle :*

Sayenizde öğreniyorum turkçeyi:) kolay değilmiş. Rusçani votkayla güzel öğretirim:D

Üye silindi 55882

Güzel sohbet olmuş..
Moria da horoz olmuş..
Moria gagana saglık..

Geleyim SİNEM'e...

Evet Sradançik Maşa horoz ayı karişti:D. Teşekkür Sradançik her zaman beklerim ateşli sevişmek için:p

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Anaaam yine korkuttunnn:D düşensene sen dişi kaplann , ben çilli horozzz , boynuma ısırık atarsaan hayatımm söndü :) ben seni güzel güzel gagalıycaktım :) nerden çıktı bu ısrıııııkkkk:)korkarım ben vampirella filan , fıstıkkk :D

Korkunun sevişmeye faydası yok :) iğne gibi düşünün, gözünüzü kapatın acımayacak...

privylife Çevrimdışı
23 Ağu 2013
789
651
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevişmenize sağlık güzel bir sex olmuş doğrusu

Üye silindi 55882

Anaaam yine korkuttunnn:D düşensene sen dişi kaplann , ben çilli horozzz , boynuma ısırık atarsaan hayatımm söndü :) ben seni güzel güzel gagalıycaktım :) nerden çıktı bu ısrıııııkkkk:)korkarım ben vampirella filan , fıstıkkk :D

Aaaa güzel güzel gagalıycaksan ısırmam cnm güzel güzel öperim :*

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Şimdi merak ettim ne için çalcan(geggle)

Tatlı dil, güler yüz için , başka ne olacak :p
Çizgi filmler ve hayvanlar alemi ile ilgili sohbet etmek, biraz da Rusça öğrenmek için. Fırsat bulursak suni teneffüs yapabilirsin bana, karşılığında ben de bademcik kontrolü yaparım :D

24 Mar 2019
50
2
Cinsiyetiniz nedir?
dreadnaught üstat forumun rengisin maşallah. sevişmenize sağlık inşallah:hello:

Üye silindi 55882

Tatlı dil, güler yüz için , başka ne olacak :p
Çizgi filmler ve hayvanlar alemi ile ilgili sohbet etmek, biraz da Rusça öğrenmek için. Fırsat bulursak suni teneffüs yapabilirsin bana, karşılığında ben de bademcik kontrolü yaparım :D

İstediğin zaman gel canım benim. her şeyde yaparız rusçada ogreterim:p bu arada dondurma yedim bademcikler ağrıyor biraz:p

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İstediğin zaman gel canım benim. her şeyde yaparız rusçada ogreterim:p bu arada dondurma yedim bademcikler ağrıyor biraz:p

Rusça öğrenmeye hevesliyim (öğretmenim bu kadar güzel olunca). Bademcik ağrısı için laporoskopik müdahale yöntememiz var, hiç ağrı hissetemeyeceksiniz :D

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Acısız ve uyuşturmadan, böyle muck muck diye, tatlı tatlı...

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar