Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Masum Güzel Elif

hohner Çevrimdışı

hohner

Goes to eleven.
26 Nis 2019
100
593
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese merhabalar,

Elif ile önceki hafta görüştük. Beni nescafe muhabbetinden hatırlar sanırım. Evi Şişli'de. Çatı katı ama asma katlı olduğu için tavan yüksek, ev gayet ferah. Elif resimlerinde nasıl görünüyorsa o şekilde muazzam, pürüzsüz bir vücuda sahip. Ten ve saç rengi de çok hoş. Makul hiçbir isteği de geri çevirmeyen uyumlu bir partner. Beraber geçirdiğimiz hoş vakit için kendisine teşekkür ederim.

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,311
10,258
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kısa ve öz paylaşım için teşekkürler...

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
2,090
2,866
53
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
👏👏👏’lı Yorum...☺️

elif özbek Çevrimdışı
20 Ocak 2018
711
5,618
Herkese merhabalar,

Elif ile önceki hafta görüştük. Beni nescafe muhabbetinden hatırlar sanırım. Evi Şişli'de. Çatı katı ama asma katlı olduğu için tavan yüksek, ev gayet ferah. Elif resimlerinde nasıl görünüyorsa o şekilde muazzam, pürüzsüz bir vücuda sahip. Ten ve saç rengi de çok hoş. Makul hiçbir isteği de geri çevirmeyen uyumlu bir partner. Beraber geçirdiğimiz hoş vakit için kendisine teşekkür ederim.

Aradan 1 aydan fazla gecmiş, yazını yeni görmek çok utandırdı beni. Yinede çok tesekkur ederim. Seni tanıdıgıma cok memnun oldum. Yazdan kalma bir resim koyayım. İçimiz ısınır belki.

IMG-20200304-WA0049.jpg

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar