- 13 Eki 2021
- 1,778
- 3,285
- 44
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Öncelikle ikisi bir arada bir hikaye anlatacağım. Bu yüzden bilet ücretlerini de iki film birden tarifesinden isterim ona göre
Sanırım 15-16 gün önceydi belki de biraz daha fazla artık tam hatırlayamıyorum. @SineMelez 'i aradım dedim hadi gel müsaitsen akşam yemeği yiyelim. Şanslıydım ki müsait bir ana denk geldi
Atladım atıma

vurdum kırbacı vardım evinin önüne.
Sonra attım atıma Sinem’i, yakınlarda bir yerde oturduk yiyip içmeye. Bir de sürpriz konuğumuz çıkageldi @Dilsizseytan ve düşman kardeşler o akşam ilk kez buluştular.

Konu konuyu açtı, muhabbet kahkahalara karıştı. Öyle ki artık bizi mekandan zorla kovdular kapatıyoruz kardeşim diye
Sinem’i bırakıp dönecektim aslında ama evdeki hesap çarşıya uymadı, tamam itiraf ediyorum zaten uymaya da niyeti yoktu 

Böyle olunca da bir anda kendimi onun odasında buluverdim. Yine tutkular arşa erdi ve tam da her zaman söylediğim gibi “bir kez sevişirsin bir ömre bedeldir” şeklinde bir gece yaşadık beraber 
Sabah çok erken yola koyulmamız gerektiği için vakitlice uyumalıydık ki bu vakitlice dediğim saat de biz uykuya daldığımızda 04:00 falan olmuştu bu arada
Sabahın köründe atımla Sinem’i kuaföre
bırakırken ben de gözleri yaşlı bir şekilde ofisin yolunu tuttum
İşte bu hikayenin üzerinden 9-10 gün geçti ya da geçmedi. Benim Sinem özlemim depreşti, akşamdan aradım, dedim ben sabahtan geleyim saaa gireyim koynuna. Dedi gel baaa, atladım atıma 

sabahın 06:00’sında, vurdum kırbacı, fonda yüksek volume’de çalan David Guetta ile 

havaya girmiş bir şekilde aldım soluğu yine o uzak diyarlarda. Gider gitmez hemen yanına kıvrılıp biraz uyuduktan sonra dedim ben kalkayım azıcık pencereden bakayım. Bir de ne göreyim bir çekici benim atı kaldırmış götürüyor yanlış yere park ettiğimden dolayı
(park yeri sorunu var: olumsuz referans). Don atlet fırladım daireden, asansörde geçirdim ayakkabıyla kotumu üzerime, attım 500 metre depar

, yakaladım çekiciyi, zorla aldım atımı geri. Eve döndüğümde neremden soluduğumu anlatamayacağım size, zaten neremden soluduğumu 

çok net anladınız. Sinem de uyanmıştı. Herhalde gitti adam demiş, dedim yok sevişmeden nereye gider Arda 

Gözüm dönmüş olsa gerek ki kendimi bir anda Sinem’in dudaklarında buluverdim 

Sonrası malum da buradan çıkaracağınız kıssadan hisse: 500 metre depar attıktan sonra nefesinizi düzene sokmadan yani oranızdan solurken sevişmeyin 

Görevi başarıyla tamamlasanız da ölme riskiniz çok yüksek
Nefes nefese sevişmenin ardından dedik azıcık soluklanalım, gittik kahvaltıya

bizim mekana. Yedik içtik muhabbet vesaire derken yine geri döndük. Ama ne dönüş işte oradan sonra yine iş çığırından çıktı, oda alev aldı, perdeler tutuştu, beyine giden oksijen kesildi, 62’den tavşanlar yapıldı 
☄Bizim yaş grubunun kültlerinden 9.5 Hafta filminin belirli sahnelerinden kesitler yeniden hayat buldu. Bu sefer gün boyunca nefesimi kesen attığım 500 metre depar değil Sinem’di hiç kuşkusuz. Hem de saatler 18:30’u gösterene kadar…Yedik, içtik, seviştik dolu dolu. Aksiyon dolu bir buluşma daha sona ermiş, akşam olmuş, atımı alıp eve dönme vaktim çoktan gelmişti. @SineMelez 'e döndüm ve buraya kadarmış dedim. Yolun sonuna geldik, seninle böyle sürekli sevişmeye devam edemeyiz. Artık ayrılmamız gerekiyordu, bu kararı 1 gün önce vermiştim 

Ancak 18:30’a kadar yanında kalabilirdim. Maalesef bir sonraki buluşmaya kadar ayrıldık. Ama yeni bölümler yolda, hikaye yazılsın, çekimler tamamlansın, kurguyu halledelim 🖋📽
ondan sonra gösterime gireceğiz 

Not: Buluşmalarımız bol aksiyon içerir, kalbi olanlar izlemesin

Sonra attım atıma Sinem’i, yakınlarda bir yerde oturduk yiyip içmeye. Bir de sürpriz konuğumuz çıkageldi @Dilsizseytan ve düşman kardeşler o akşam ilk kez buluştular.

Konu konuyu açtı, muhabbet kahkahalara karıştı. Öyle ki artık bizi mekandan zorla kovdular kapatıyoruz kardeşim diye

Sabahın köründe atımla Sinem’i kuaföre

Nefes nefese sevişmenin ardından dedik azıcık soluklanalım, gittik kahvaltıya

Not: Buluşmalarımız bol aksiyon içerir, kalbi olanlar izlemesin