byariza
Normal Üye
- 13 Ağu 2017
- 5
- 9
- Cinsiyetiniz nedir?
Bugün Diana ile çok güzel geçen 3 saatlik görüşmemiz oldu. Evi temiz ve düzenli. Saat ile ilgili sorunu yok.Gözü saatte değil kesinlikle.Hatta sürenin sonuna doğru yaklaştığımızda bana zamanın sorun olmayacağını söyleyerek kendimi rahat hissettirdi.Bu bence büyük artı.Kendisi minyon sevenler için çok iyi hatları olan biri.Türkçesi gayet iyi.Yatakta kendinizi rahat hissettiriyor. "Hadi" kelimesini hiç duymadım mesela
Finallerden sonra kendi isteğiyle duşta bana eşlik etmesi çok hoştu.
Not:Kendisi farklı nedenlerden dolayı foruma giremediğini ve tanıtımdaki bilgileri güncelleyemediğini söyledi.O yüzden tanıtımdaki ücret bilgileri güncel değil.Zaten kendisiyle iletişime geçince güncel ücretler hakkında bilgi veriyor.
Kendisiyle muhtemelen daha çok görüşeceğiz.Diana ile tanışmak isteyenler hiç çekinmeden kendisiyle görüşebilir.
Herkese bol şans...
Finallerden sonra kendi isteğiyle duşta bana eşlik etmesi çok hoştu.
Not:Kendisi farklı nedenlerden dolayı foruma giremediğini ve tanıtımdaki bilgileri güncelleyemediğini söyledi.O yüzden tanıtımdaki ücret bilgileri güncel değil.Zaten kendisiyle iletişime geçince güncel ücretler hakkında bilgi veriyor.
Kendisiyle muhtemelen daha çok görüşeceğiz.Diana ile tanışmak isteyenler hiç çekinmeden kendisiyle görüşebilir.
Herkese bol şans...