Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Narin nazik bir Kuğu

smith Çevrimdışı

smith

Normal Üye
21 Mar 2010
33
86
Selam olsun Kartacalılar , Toplaşın hele,
İnce narin nazenin ürkek biraz da güleç bir hanımefendiden haberlerim var sizlere ...
Askeri liderim yüce baş komutan “küçük smith” romaya sefer talimatı verince yola düşmemek olmaz. yav şimdi hava sıcak sefer tası hamam vb o kadar zahmet desem de yüce baş komutan küçük smith emir verdi mi karşı koymak ne mümkün. Düştük yollara bir özbek güzeli için çıktık sefere..
Bir gün öncesinden söz kestim ki sefer boşa çıkmasın. Kararlaştırdığımız bir öğlen saatine yakın romen ibibikler öter ötmez vardık cenk meydanına.
Meydan kalabalık, sıra sıra cevizler mühitinde atları eyerlemeye, heyhat yer bulmak pek zormuş. ona göre vakitlice gelin dostlar..
Eve çıkar iken enerjinizi sakin ve tedbirli kullanın tırmanmak zaman alıyor cenk meydanında yenik düşmeyin ;)
Neyse urgan elimde kılıç belimde dayandım Elifin kapısına açıl susam açıl demeden girişte kuğu misali ince uzun pek de güleç orta asya güzeli elif hatun beliriverdi.
Ay parçası güleç yüzlü hatun biraz da masum ama hem işveli hem cilveli...
yav dedim ağzımdan akan sulara hakim olmaya çalışarak, sefer romaya emme bu özbek güzeli de nerden çıktı karşıma , ;)
Hanı da hamamı da kendi de akça pakça narin nazik bir kuğu,
ikramı hoş muhabbeti hoş sevişmesi hoş hanım hanımcık bir hatun..
Cenk meydanında ben sarhoş o muzaffer komutanın fetih iniltileri içinde yine mağlup olup, bir sonraki sefere diyerek eyerlenmiş atıma döndüm.
Kartacalı pembişdaş ve dahi Elifdaş karındaşlarım !!,
Seferiniz bol kılıcınız keskin olsun,
Bizde bu kılıç aşkı var iken ne sefer biter ne de sarhoşlukla gelen tatlı mağlubiyetler..
Selam olsun cümleten..

Son düzenleme:
GÜNEŞ1975 Çevrimdışı

GÜNEŞ1975

İyi Forumlar ...
22 Ağu 2021
2,517
2,698
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İnce narin nazenin ürkek biraz da güleç bir hanımefendiden haberlerim var sizlere ...
Askeri liderimden yüce baş komutan romaya sefertalimatı verince yola düşmek olmaz (ya şimdi hav sıcak sefer tası hamam o kadar zahmet desem de yüce baş komutan küçük smith emir verdi mi karşı koymak ne mümkün. Düştük yollara bir özbek güzeli için çıktık sefere..
Bir gün öncesinden söz kestim ki sefer boşa çıkmasın. Kararlaştırdığımız bir öğlen saatinde yalancı ibibikler öter iken vardık cenk meydanına
Meydan kalabalık, sıra sıra cevizler mühitinde atları eğerlemeye yer bulmak pek zor. ona göre vakitlice gelin dostlar..
Eve çıkar iken enerjinizi sakin ve tedbirli kullanın tırmanmak zaman alıyor cenk meydanında yenik düşmeyin ;)
Neyse urgan belimde kılıç elimde dayandım Elifin kapısına açıl susam açıl demeden girişte kuğu misali ince uzun pek de güleç orta asya güeli elif hatun beliriverdi.
ay parçası güleç yüzlü hatun biraz da masum ama kışkıtcılığını hiç kaybetmiyor.
yav dedim ağzımdan akan sulara hakim olmaya çalışarak hani sefer romaya idi bu özbek güzeli de nerden çıktı karşıma , ;)
Hanı da kendi de akça pakça narin nazik bir kuğu
Cenk meydanında ben sarhoş o muzaffer komutanın fetih iniltileri içinde yine mağlup olupbir sonraki sefere diyereğerlenmişatıma döndüm
Kartacalı pembişdaş kardeşlerim seferiniz bol kılıcınız keskin olsun
Bizde bu kılıç aşkı var iken ne sefer biter ne de sarhoşlukla gelen tatlı mağlubiyetler
Gök girsin, kızıl çıksın.... Kılıcınız keskin olsun.... Cenk meydanı zaferiniz olsun.... Tebrikler....

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,956
4,514
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Askeri liderim yüce baş komutan “küçük smith” romaya sefer talimatı verince yola düşmemek olmaz. yav şimdi hava sıcak sefer tası hamam vb o kadar zahmet desem de yüce baş komutan küçük smith emir verdi mi karşı koymak ne mümkün. Düştük yollara bir özbek güzeli için çıktık sefere..
Bir gün öncesinden söz kestim ki sefer boşa çıkmasın. Kararlaştırdığımız bir öğlen saatine yakın romen ibibikler öter ötmez vardık cenk meydanına.
Meydan kalabalık, sıra sıra cevizler mühitinde atları eyerlemeye, heyhat yer bulmak pek zormuş. ona göre vakitlice gelin dostlar..
Neyse urgan elimde kılıç belimde dayandım Elifin kapısına açıl susam açıl demeden girişte kuğu misali ince uzun pek de güleç orta asya güzeli elif hatun beliriverdi.
Ay parçası güleç yüzlü hatun biraz da masum ama hem işveli hem cilveli...
yav dedim ağzımdan akan sulara hakim olmaya çalışarak, sefer romaya emme bu özbek güzeli de nerden çıktı karşıma , ;)
Hanı da hamamı da kendi de akça pakça narin nazik bir kuğu,
Cenk meydanında ben sarhoş o muzaffer komutanın fetih iniltileri içinde yine mağlup olup, bir sonraki sefere diyerek eyerlenmiş atıma döndüm.
Kartacalı pembişdaş ve dahi Elifdaş karındaşlarım !!,
Seferiniz bol kılıcınız keskin olsun,
Bizde bu kılıç aşkı var iken ne sefer biter ne de sarhoşlukla gelen tatlı mağlubiyetler..
Selam olsun cümleten..
Paylasim icn teşekkürler

paintitblack Çevrimdışı

paintitblack

Normal Üye
2 Mar 2021
42
61
42
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Nasıl bir mizah bu valla hepsini okudum 🙂 sevişmenize sağlık

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar