Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Ne güzel O'nu tanımak

publix

Normal Üye
22 Haz 2015
16
19
Cinsiyetiniz nedir?
Uzun zamandır kendisi ile görüşme planlıyordum. Dün kısıtlı bir zaman ayırmama rağmen beni kırmadı ve görüşme sağladık.
Öncelikle kendisi çok naif, ilgili ve bilgili bir kadın. Ne istediğini bilen ve ne istediğimi anlayan özel biri.
Salt seksin olmadığı, karşılıklı bir şeyler paylaşabildiğin nadir pembişlerden :)

Sizi mutlu etmek için elinden geleni yapıyor. Rahatıyor, öpüyor, kokluyor, yıkıyor, duruluyor, uçuruyor. Daha ne yapsın? 🙃
Forumda birçoğunu tenzih ederek, bitse de gitse modundaki yeni yetmelerin içinden yükselen bir kardelen kendisi.

Özel anlar hep özel kalmalı. Mutlu ayrılacağınıza emin olabilirsiniz.

Özenin ve ilgin için teşekkür ederim Frida, seni tanıyarak yeni bir kapı açtım kendime :) Senden yarım saatlik bir kahve alacağım var unutma 😘

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,311
10,258
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım için teşekkürler...

Frida Çevrimdışı

Frida

Çok şey yaparım ama her șeyi değil..
15 Ağu 2018
770
2,365
Uzun zamandır kendisi ile görüşme planlıyordum. Dün kısıtlı bir zaman ayırmama rağmen beni kırmadı ve görüşme sağladık.
Öncelikle kendisi çok naif, ilgili ve bilgili bir kadın. Ne istediğini bilen ve ne istediğimi anlayan özel biri.
Salt seksin olmadığı, karşılıklı bir şeyler paylaşabildiğin nadir pembişlerden :)

Sizi mutlu etmek için elinden geleni yapıyor. Rahatıyor, öpüyor, kokluyor, yıkıyor, duruluyor, uçuruyor. Daha ne yapsın? 🙃
Forumda birçoğunu tenzih ederek, bitse de gitse modundaki yeni yetmelerin içinden yükselen bir kardelen kendisi.

Özel anlar hep özel kalmalı. Mutlu ayrılacağınıza emin olabilirsiniz.

Özenin ve ilgin için teşekkür ederim Frida, seni tanıyarak yeni bir kapı açtım kendime :) Senden yarım saatlik bir kahve alacağım var unutma 😘
Plan yapmayı oldum olası sevmiyorum anlık hızlı spontane olsun herşey:)) Acelesi olan beylere zaafım var en sevdiğim hemen gelsin gitsin değil yanlış anlaşılmasın... acelem var benim yok:)) Dün sayende günüm keyifli geçti samimiyetin enerjin hersey güzeldi teşekkür ederim😘 Yarım saat alacağın var kahveler benden benim de alacağım buçuk kaldı🤭 UNUTMA😍 TEKRAR görüşmek dileğiyle sevgiler...❤

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar