Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Nefes kesici gece ama yarım kaldı....

ThExc Çevrimdışı
5 Eyl 2019
229
185
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Foruma üye olduğum günden bu yana dikkatimi çeken pempişlerden bitanesi idi. Ancak şansımı bu hayatta hep az oluşu beni yıldırmıştı, ve sonunda @sinem ile randevulaştık ve bu sefer hayat bana bir çalım daha atmadı ben attım o çalımı ve @sinem o müthiş güzelliği ile karşılaştım. Tipik durumları yazmaya gerek yok 100 lerce konu var. En dikkat çekeni yazıcam bu bayan tek kelime ile müthiş. Kendinizi sanki 1 senelik sevgilinizle aynı ateşle kavulan bir çift gibi yatakta buluyorsunuz, ve sonra derece kıvrak ve öyle pozisyonlara giriyorsunuz ki hepsinde zevk alıyorsunuz. Mükemmelsin @sinem
Tabiki bu müthiş gecenin en üzücü olayı bu müthiş bayanın yanından erken ayrılmam ve bir daha bu kadar şanslı olurmuyum. Yaşattığın ve bir o kadar da misafir perverliğin için sana sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Öpüyorum seni.. güzellikler seninle olsun... yüzünden gülümseme eksik olmasın..🥰😘😍

evernever Çevrimdışı
16 Ocak 2020
5
2
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu paylaşımdan sonra Sinem ile görüşmek lazım.

Rohan Çevrimdışı
24 Ara 2019
744
534
48
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Anlatıyorsunuz böyle sinemi bize bizimde canımız çekiyor zaten çok güzel kalça ve bacakları var anlayın kardeşim uzakta oturuyoruz işte sineme
Özendirmeyin

Üye silindi 55882

Foruma üye olduğum günden bu yana dikkatimi çeken pempişlerden bitanesi idi. Ancak şansımı bu hayatta hep az oluşu beni yıldırmıştı, ve sonunda @sinem ile randevulaştık ve bu sefer hayat bana bir çalım daha atmadı ben attım o çalımı ve @sinem o müthiş güzelliği ile karşılaştım. Tipik durumları yazmaya gerek yok 100 lerce konu var. En dikkat çekeni yazıcam bu bayan tek kelime ile müthiş. Kendinizi sanki 1 senelik sevgilinizle aynı ateşle kavulan bir çift gibi yatakta buluyorsunuz, ve sonra derece kıvrak ve öyle pozisyonlara giriyorsunuz ki hepsinde zevk alıyorsunuz. Mükemmelsin @sinem
Tabiki bu müthiş gecenin en üzücü olayı bu müthiş bayanın yanından erken ayrılmam ve bir daha bu kadar şanslı olurmuyum. Yaşattığın ve bir o kadar da misafir perverliğin için sana sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Öpüyorum seni.. güzellikler seninle olsun... yüzünden gülümseme eksik olmasın..🥰😘😍
Evet bebeğim sonunda tanişabildik iyikide tm gel demişim harika bır insansın 😘 az olsada güzel zaman geçirdik ben çok mutlu oldum tanıştığıma.
Artık beni yakaladin @Sunam Karaca baklava sözün vardı unutma 🤪
Güzel sözlerin için çok teşekkür ederim kuzum yine beklerim öptüm 😘😘

Sunam Karaca Çevrimdışı
27 Mar 2019
1,039
2,271
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Evet bebeğim sonunda tanişabildik iyikide tm gel demişim harika bır insansın 😘 az olsada güzel zaman geçirdik ben çok mutlu oldum tanıştığıma.
Artık beni yakaladin @Sunam Karaca baklava sözün vardı unutma 🤪
Güzel sözlerin için çok teşekkür ederim kuzum yine beklerim öptüm 😘😘
Ne baklavası kız 😂😂

Mr. Experience Çevrimdışı
16 Ocak 2020
10
6
55
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yaşanan keyifli ve güzel anlarla ilgili paylaşım için her iki tarafa teşekkürler. Sinem hanım hakkında hep güzel yorumlar var.

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
2,090
2,866
53
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Konu Sinem olunca hep aynı nakarat😉Muhteşem Sinem😋😋😋

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar