- 5 Eyl 2019
- 229
- 185
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Foruma üye olduğum günden bu yana dikkatimi çeken pempişlerden bitanesi idi. Ancak şansımı bu hayatta hep az oluşu beni yıldırmıştı, ve sonunda @sinem ile randevulaştık ve bu sefer hayat bana bir çalım daha atmadı ben attım o çalımı ve @sinem o müthiş güzelliği ile karşılaştım. Tipik durumları yazmaya gerek yok 100 lerce konu var. En dikkat çekeni yazıcam bu bayan tek kelime ile müthiş. Kendinizi sanki 1 senelik sevgilinizle aynı ateşle kavulan bir çift gibi yatakta buluyorsunuz, ve sonra derece kıvrak ve öyle pozisyonlara giriyorsunuz ki hepsinde zevk alıyorsunuz. Mükemmelsin @sinem
Tabiki bu müthiş gecenin en üzücü olayı bu müthiş bayanın yanından erken ayrılmam ve bir daha bu kadar şanslı olurmuyum. Yaşattığın ve bir o kadar da misafir perverliğin için sana sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Öpüyorum seni.. güzellikler seninle olsun... yüzünden gülümseme eksik olmasın..

Tabiki bu müthiş gecenin en üzücü olayı bu müthiş bayanın yanından erken ayrılmam ve bir daha bu kadar şanslı olurmuyum. Yaşattığın ve bir o kadar da misafir perverliğin için sana sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Öpüyorum seni.. güzellikler seninle olsun... yüzünden gülümseme eksik olmasın..