Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Teşekkür ederim size deEylül Hanım büyük geçmiş olsun, moralinizin iyi olması da çok sevindirici. Umarim güzel bir bayram geçirirsiniz. Şimdiden iyi bayramlar![]()
hey maşallah...
şahanesinizGeçirdiğim sağlık problemi nihayet bitti pazartesi ve sonrası uygun olucam telefonum yarın dan itibaren açık olacak randevu oluşturabiliriz... Ekli dosyayı görüntüle 48795
Geçmiş olaun eylül hanım. Sonunda görüşmelerinşz başlıyor. İlk ben olmak isterim. Oyüzden bugünden yazıp biraz aceleci davrandım sanırım. Neyse olsun bir önemi yok yarına cevabınızı bekliyor olacağımGeçirdiğim sağlık problemi nihayet bitti pazartesi ve sonrası uygun olucam telefonum yarın dan itibaren açık olacak randevu oluşturabiliriz... Ekli dosyayı görüntüle 48795
Anadolu yakasina niye gelmiyorsun birkac gunde olsa gelsen tanissakGeçirdiğim sağlık problemi nihayet bitti pazartesi ve sonrası uygun olucam telefonum yarın dan itibaren açık olacak randevu oluşturabiliriz... Ekli dosyayı görüntüle 48795
Teşekkür ederimGeçmiş olsun. Maşallah...
Geçmiş olsun.Sizi yeniden sahalarda görmek güzelGeçirdiğim sağlık problemi nihayet bitti pazartesi ve sonrası uygun olucam telefonum yarın dan itibaren açık olacak randevu oluşturabiliriz... Ekli dosyayı görüntüle 48795
Her zaman ki gibi tek kelime ile muhteşemsin.
Bu arada çok geçmiş olsun
vapur jetonu gönderirseniz gelir belkiAnadolu yakasina niye gelmiyorsun birkac gunde olsa gelsen tanissak
Geçirdiğim sağlık problemi nihayet bitti pazartesi ve sonrası uygun olucam telefonum yarın dan itibaren açık olacak randevu oluşturabiliriz... Ekli dosyayı görüntüle 48795
randevu olusturmak için yazamıyorum amaGeçirdiğim sağlık problemi nihayet bitti pazartesi ve sonrası uygun olucam telefonum yarın dan itibaren açık olacak randevu oluşturabiliriz... Ekli dosyayı görüntüle 48795
Çok geçmiş olsun.Geçirdiğim sağlık problemi nihayet bitti pazartesi ve sonrası uygun olucam telefonum yarın dan itibaren açık olacak randevu oluşturabiliriz... Ekli dosyayı görüntüle 48795
Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun.
Prenses bana verdiğin cezayı bitirsen artıkÇok teşekkür ederim
Teşekkür ederimGeçmiş olsun...
Yanlız bu toto yüzündenyapmayın Eylül hanımmmm.....
İnsanız biz
DÜNYANIN 8. HARİKASI ;üstüne şiiirler yazarımmm![]()
Geçirdiğim sağlık problemi nihayet bitti pazartesi ve sonrası uygun olucam telefonum yarın dan itibaren açık olacak randevu oluşturabiliriz... Ekli dosyayı görüntüle 48795
Hey gidi heyGeçirdiğim sağlık problemi nihayet bitti pazartesi ve sonrası uygun olucam telefonum yarın dan itibaren açık olacak randevu oluşturabiliriz... Ekli dosyayı görüntüle 48795
Bayan kalçaGeçirdiğim sağlık problemi nihayet bitti pazartesi ve sonrası uygun olucam telefonum yarın dan itibaren açık olacak randevu oluşturabiliriz... Ekli dosyayı görüntüle 48795
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!