Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Özbek Güzeli Elif

frankotrodor Çevrimdışı
16 Ağu 2016
57
19
Cinsiyetiniz nedir?
Merhaba,

Elif ile görüştüm. Aslında iletişim bilgisini alalı bayağı oldu ama yok şu yok bu derken kısmet olmadı; neyse ki sonunda görüştük işte.
Yanında rahat hissedebileceğiniz biri. uyumlu, kolay iletişim kurulabilir, akıllı bir kız.
Slav mankenlerinki gibi bir fizik. İncecik bel, ipek gibi bir ten, yarım washington portakalı göğüsler, ince boyun, saçlar omuzda... Biraz çekik gözleri(gülünce kaybolan), narin elleri var. Neyse işte güzele tarif yetmez. Kalem gibi bir kız. Al kitap yaz :)

Değişik bir zamanda, sıcak bir havada yakıcı bir görüşme oldu. O meşhur kız arkadaş tadında dediklerinden.

frankotrodor Çevrimdışı
16 Ağu 2016
57
19
Cinsiyetiniz nedir?
Dipnot düşmeyi unutmuşum. İletişim bilgisini doktorhektor 'dan almıştım. Kendisine burdan teşekkür ediyorum tekrar.
Elif ile görüşmek isteyen benden iletişim numarası istemesin, konu başlığında da istemeyin zira ban sebebi. doktorhektor 'dan özel mesaj yoluyla isteyebilirsiniz.

sahilden Çevrimdışı
19 Tem 2012
658
2
Cinsiyetiniz nedir?
Sevgili Özbek Elif görüşmenin gerçekten de hakkını tam anlamıyla verebilen ender bayanlardandır paylaşımınıza sağlık. :)

dead man Çevrimdışı
4 Haz 2012
174
1
Cinsiyetiniz nedir?
elif iyidir,güzeldir,hoştur...benden size ufak bir tiyo..giderken 2 de bira alın :)

frankotrodor Çevrimdışı
16 Ağu 2016
57
19
Cinsiyetiniz nedir?
Kendisi bağımlılık yaptı. Bir kaç gün önce yine görüştük.
Aynı güzellik devam ediyor. Ya bu kız tam benim tipim ya da bu kızda bilmediğim farklı bir şey var.

30 Ara 2015
123
89
Cinsiyetiniz nedir?
vay arkadass cidden merak uyandırdıı :))

23 Kas 2014
121
37
Cinsiyetiniz nedir?
Güzele tarif yetmez hakkatten ama sen çok güzel tarif etmişsin.
Hele bir de bir iki dandik tiple görüştüysen, sonra Elif ilaç gibi oluyor. Çünkü eğer onu üzmezsenö sıkmazsan o zaten seninle rahatlamaya, eğlenmeye hazır.
Sırrı da bu.

deliveucuk

Normal Üye
18 Eki 2017
1
0
Cinsiyetiniz nedir?
doktorhektor kardeşim ben özbek bayanlardan çk hoşlanırım sende elif hanımla görüşmüşsün galiba yazdıklarını okudum çok ilgimi çekti elif hanımla
bende görüşmek isterim derdi sadece para olmayan özbekler var zaten senden ricam elif hanımın bilgilerini göndermen mümkünmü bana acaba iyi forumlar

muratdemir68

Normal Üye
22 Kas 2016
17
0
Cinsiyetiniz nedir?
Üstat elif hanımın bilgilerini benimle paylasirsan sevinirim.ruyalarim gerçek olsun artık.

doktorhektor Çevrimdışı
2 Ara 2011
291
84
Sayın arkadaşlar, burada adı geçen, onaylı/onaysız, hanım kızlar için kontak bilgisini açıktan istemeyin. Mesaj atmanız yeterlidir. Forumun her yerini okumuyoruz ancak mesajlarımıza bakıyoruz..

Boş yere konuların kapanmasına sebep olmayalım..

alpberk2017

Normal Üye
4 Eki 2017
12
0
Cinsiyetiniz nedir?
değerli hector elifin iletişim bilgilerini rica etsem teşekkürler.

doktorhektor Çevrimdışı
2 Ara 2011
291
84
Arkadaşlar neden anlamak istemiyorsunuz.. Forum kuralları belli, açıktan iletişim isteyemezsiniz... Daha bu kadar basit bir şeyi yapamayan kişilere nasıl güveneyim de irtibat bilgisi paylaşayım...?? Konular kapanıyor, kilitleniyor boş yere..

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,311
10,258
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Arkadaşlar neden anlamak istemiyorsunuz.. Forum kuralları belli, açıktan iletişim isteyemezsiniz... Daha bu kadar basit bir şeyi yapamayan kişilere nasıl güveneyim de irtibat bilgisi paylaşayım...?? Konular kapanıyor, kilitleniyor boş yere..

Ek olarak da, gri üyeler pm alamamaktalar; ama artık biz belirtmekten bıktık; saygıdeğer ahali istemekten bıkmadı; biz de uzaktan izliyoruz, bu işin sonu nereye gidecek diye :)

Kalx Çevrimdışı
18 Ara 2021
147
83
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler, her iki tarafa da tebrikler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar