Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Özbek güzeliyle harika ikinci randevu

Ceku007

Normal Üye
9 Kas 2020
48
128
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçen hafta görüşmüştük yazmaya anca fırsat buldum. kendisinden anlık randevu istememe ragmen beni kırmadı ve randevuyu kopardım.Kendisiyle ikinci defa görüşüyoruz. Özel anlara girmeyi pek sevmem ama oral konusunda kendisini aşmış cok keyif aldım Kendisi çok tatlı , güler yüzlü , bakımlı , hoş sohbet birisi umarım kendiside benden memnun kalmıştır . Kendisiyle en kısa zamanda tekrar görüşmek isterim. Herşey için teşekkür ederim.

foralife

Normal Üye
15 Eki 2020
11
6
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçen hafta görüşmüştük yazmaya anca fırsat buldum. kendisinden anlık randevu istememe ragmen beni kırmadı ve randevuyu kopardım.Kendisiyle ikinci defa görüşüyoruz. Özel anlara girmeyi pek sevmem ama oral konusunda kendisini aşmış cok keyif aldım Kendisi çok tatlı , güler yüzlü , bakımlı , hoş sohbet birisi umarım kendiside benden memnun kalmıştır . Kendisiyle en kısa zamanda tekrar görüşmek isterim. Herşey için teşekkür ederim.
Bilgi için teşekkürler umarım bizde tanışabiliriz

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,311
10,258
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım için teşekkürler...

Faar Çevrimdışı
15 Ağu 2018
2,375
1,545
Cinsiyetiniz nedir?
Sevişmenize sağlık. Bilgilendirici paylaşım içinde ayrıca teşekkürler

10 Eyl 2017
186
85
Cinsiyetiniz nedir?
sevişmenize sağlık,özbek güzeli ile bir türlü görüşemedik,inşaallah yakında olur

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar