Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Öbürü evcimen galiba
Öbürü evcimen galibasal gitsin ikisini birden
Dönerse senin dönmezse benimdir
![]()
Hem doğal hem muhteşem
Devamı gelir benceSuç sizde... Bu sıcak hava da nem oranı olmuş yüzde bilemem kaç.. Takke ye ne gerek var... Çıkartın salın gitsin...))))))))))))))))))))
Tabi şimdi söylede bir durum var. Akvaryum balıklarını bile yeni akvaryuma birden salamazsınız. Sakin ve yavaş alıştıra alıştıra))))))))))) Sevgili star salınca haber verirse ilk alışma sürecinde ben birşey vereyim araya koysun ki rahat dursunlar... Çözüm odaklı bir yapım var hep..
)))))))))))))))))))))))))))
Sütyensizlik eylemi bekliyoruz senden, kitlelere eylem başlatacak güç sende
Vatandaşlık veriyor mu?
Yaşasın özgürlük
HahahahahSevgili star sal bari talep çok.. Forum un biz canlılarına hayat ver. Sizden me1 ve me2 fotosu bekliyoruz..))))))))))))))))))))))))))
Yavaş yavaşSevgili star gülüp geçilecek bir konu değil...)))))))))) Kendinize gelin ve derin bir nefes alıp üstünüzdeki o agırlığı salın...
)))))))))))))
kabına sığmıyor dedikleri bu olsa gereken güzel özgürlük rüyası hapiste görülür (shiller) gögüslerinde hapis et beni
![]()
Yerini beğenmemişdir ben ayrilcam derse şaşırma
Yerini
Yerini beğenmemişdir ben ayrilcam derse şaşırma![]()
özgürlük sadece kişinin değil her bir memişin hakkıdır
özgürlük sadece kişinin değil her bir memişin hakkıdır![]()
Böyle güzelliklerin kapalı kilit altında kalmasını şiddetle kınıyorum zaten. Lütfen salın gitsin
Benide sütyen denen o rahatsız şeyin içine hapsetseler bende ilk fırsat bulduğumda kaçarım
Kaçıyorlar zatenBenide sütyen denen o rahatsız şeyin içine hapsetseler bende ilk fırsat bulduğumda kaçarım
Nasıl şeyler bunlar başım dönüyor
Özgür ruh ne güzel istenilen kan
Dil lazımİp gibi yağan şehvet yağmurunda ıslatıyorsunuz bizleri...
Kelimeler kelepçeli...
Dil hükmünü yitirmiş...
Aranan kan bulunduÖzgür ruh ne güzel istenilen kan♥
![]()
Gelicem az kaldıEylül hanim izmire gelin biz de yakından görelim bu sevimli seyleri
Diller lal olmasinİp gibi yağan şehvet yağmurunda ıslatıyorsunuz bizleri...
Kelimeler kelepçeli...
Dil hükmünü yitirmiş...
Bence deYakından görmek lazım bu şahaneleri☺
![]()
Yakında tutuklanacaklar
Ozgürlük herkesin hakkı…
Nasıl olacak oYakında tutuklanacaklar![]()
Bak merak ettim![]()
![]()
Tarifi şefte gizli
![]()
Sabret öğreneceksinBak merak ettim![]()
Bugün çok suç işliyorsunuz vallah
Sabırsız kadınım benSabret öğreneceksin![]()
Sal beni diye bağırıyor zaten
Ama çok tatlı yaaa
Cook utangaçBirisi utangaç herhalde![]()
Ama çok tatlı yaaa
Bilmemkim küstürdü ://
An itibarıyla sevişmek yürürlüğe girdi
Hatta madde onaylandı çalışmalar başladıAn itibarıyla sevişmek yürürlüğe girdi![]()
Emmissss
Genel tebliğ bekleniyorHatta madde onaylandı çalışmalar başladı![]()
Ne kadar güzel yakışmış dayanamadı tâbi özgürlüğünü ilan eder. Eylül Hanım iyi keyifler
Ne kadar güzel yakışmış dayanamadı tâbi özgürlüğünü ilan eder. Eylül Hanım iyi keyifler![]()
Rica ederim Eylül Hanım![]()
Teblig ederimGenel tebliğ bekleniyor![]()
Emir değil ricam olurEmirleriniz bekleniyor starım![]()
Ama onlarında çıkıp gezmeye hakları var değilmi. Yanlız salmayın ama biri ellerinden tutmalı onların mesela bennnn
Göz kırmıyor gel yaramazlık yapalım diyor
Biri kurtarmış kendini, diğerini esaret altında bırakmamak lazım. bence onu da özgürleştir
Özgürlük yakışmış valla
Adaylığınızi onaylıyorum en yakın zamanda tutmanız dileğiyle.Ama onlarında çıkıp gezmeye hakları var değilmi. Yanlız salmayın ama biri ellerinden tutmalı onların mesela bennnn![]()
KesinlikleAn itibarıyla sevişmek yürürlüğe girdi![]()
kabına sığmıyor dedikleri bu olsa gereken güzel özgürlük rüyası hapiste görülür (shiller) gögüslerinde hapis et beni
![]()
Yiiiriiimmm onları
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!