Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Deniyorum işte her rengi eh zaten gökkuşağı gibiyim içimde her renk var .. Ekli dosyayı görüntüle 46993
Amazing!!!!
Çok severim kargo yuKargo nun bir şarkısı vardı renklerin içinde cennetin içinde diye gidiyordu resimde hem renk hem de cennet var @STAREYLÜL
Teşekkür ederimdaha öncede belirtmiştim renkler gözetmemeksizin ne giyseniz hangi renkte olursa olsun o size yakışıyor buda STAR olduğunuzun kanıtıdır sanırım değilmi
rica ederim görüşmek tanışmak ve sevişmek üzere diyelimTeşekkür ederim
Yok repreduksuyon!orjinal mi bu eser
atın beni pembe düşlere , yalan dünya size kalsın
maşallah diyelim arkadaşlar...
Teşekkür ederimBaşarılı çalışmalar bunlarÖyle haybeden star olunmuyor. Mükemmelsiniz
![]()
Gunleri sayiyorum...kirmizi, pembe ve turkuvazdan olusacak bir gok kusagi yapacagiz![]()
Amaaa bu çok iyiDeniyorum işte her rengi eh zaten gökkuşağı gibiyim içimde her renk var .. Ekli dosyayı görüntüle 46993
Siyah ve kırmızı@STAREYLÜL en çok sevdiğin renk hangisi?
siyah tamamdır benceSiyah ve kırmızı
Gül kurusu evetayrıca bu pembe mı gülkurusu gibi geldi bana
yakışmışGül kurusu evet![]()
Teşekkür ederimyakışmış
Rengi mengi bilmem de o nasıl popiş öyle Eylül hanım kıvrımlı mıvrımlı en sevdiğimDeniyorum işte her rengi eh zaten gökkuşağı gibiyim içimde her renk var .. Ekli dosyayı görüntüle 46993
Rengi mengi bilmem de o nasıl popiş öyle Eylül hanım kıvrımlı mıvrımlı en sevdiğim![]()
Renk çok iyi , siyah daha da iyi olur. O nasıl bir açıdır öyle , Oklid 'in bakış açısı değişirdi walla.
Deniyorum işte her rengi eh zaten gökkuşağı gibiyim içimde her renk var .. Ekli dosyayı görüntüle 46993
Allstar ne denese yakışırDeniyorum işte her rengi eh zaten gökkuşağı gibiyim içimde her renk var .. Ekli dosyayı görüntüle 46993
Kesinlikle dogruSeks briç gibidir...
Star Eylül gibi iyi bir partneriniz yoksa iyi bir eliniz olmalı!
Tesekkur ederimBir Alman için seks, yemeğin üstüne yenen çikolatadır..
... Bir Türk içinse ölüm-kalım meselesidir!
@Star için;
........... Ölünür de...
.................... Kalınır da![]()
Tesekkur ederim![]()
Dil guzel kelam ettikçe hiç susmasınMarifet,
Dilimizdekileri çekip, çıkaranda![]()
Dil guzel kelam ettikçe hiç susmasın![]()
Ricam olurEmir telakki ederim Hanımefendi![]()
HahahahInsanin aklina gece gece neler getiriyirsun. Gerci sen biliyorsun neler dusunuyorum ama neyse![]()
Pembis pembis popissDeniyorum işte her rengi eh zaten gökkuşağı gibiyim içimde her renk var .. Ekli dosyayı görüntüle 46993
Pembekeee yakıyorsunkeee eridimkeeeDeniyorum işte her rengi eh zaten gökkuşağı gibiyim içimde her renk var .. Ekli dosyayı görüntüle 46993
Yakışmış Eylül Hanım renkli olmak güzeldir.Deniyorum işte her rengi eh zaten gökkuşağı gibiyim içimde her renk var .. Ekli dosyayı görüntüle 46993
Pembe tabiPembis pembis popiss❤
Yakalim ama yaniPembekeee yakıyorsunkeee eridimkeee![]()
Yak saricivcivYakalim ama yani
ne güzel yumuşacık duruyor. sarılıp uyumak istedi canım.Deniyorum işte her rengi eh zaten gökkuşağı gibiyim içimde her renk var .. Ekli dosyayı görüntüle 46993
Civciv mı Eylül bunu sevdiYak saricivciv
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!