Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Ruh Emici 😈😈

Bugi Çevrimdışı
26 Ağu 2016
113
108
Yakın zamanda @sinem in evine misafir oldum. Sevdiği bir alkolü kapıp gittim. Park yönünden rahat evin etrafına rahatlıkla bırakabilirsiniz. Ben az yesem de masayı baya donatmış. Keyifli sohbetlerimiz oldu kafalarımız uyuştu. Yüz güzelliğinden çok bahsetmeye gerek duymuyorum fotoğraflarında bir kısmı görünüyor zaten. Fizik de fotoğraflarda göründüğü gibi. Özel kısımlar baya hareketliydi. Kendisi de benim gibi önsevişme sever çıktı. Ama ne çıktı, H.rry P.tter filmindeki Ruh Emici gibi beni benden çekip aldı. Vampirella diye duymuştum, hafif kalır yanında. Vedalaşmak da biraz zor oldu. Tanıştığıma çok memnun oldum. 😊

Üye silindi 55882

Yakın zamanda @sinem in evine misafir oldum. Sevdiği bir alkolü kapıp gittim. Park yönünden rahat evin etrafına rahatlıkla bırakabilirsiniz. Ben az yesem de masayı baya donatmış. Keyifli sohbetlerimiz oldu kafalarımız uyuştu. Yüz güzelliğinden çok bahsetmeye gerek duymuyorum fotoğraflarında bir kısmı görünüyor zaten. Fizik de fotoğraflarda göründüğü gibi. Özel kısımlar baya hareketliydi. Kendisi de benim gibi önsevişme sever çıktı. Ama ne çıktı, H.rry P.tter filmindeki Ruh Emici gibi beni benden çekip aldı. Vampirella diye duymuştum, hafif kalır yanında. Vedalaşmak da biraz zor oldu. Tanıştığıma çok memnun oldum. 😊
Oncelikle yorumun için teşekkür ederim bebeğim 😘
Evet seninle sevişmek güzeldi gün boyu dudagim sizladi one opuşmeydi 🙈 çok güzel vakit geçirdim iyikide geldin yine yine beklerim güzel adam 😍😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar