Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme 💕💕💕😈S.İ.N.E.M.😈💕💕💕

şemsettin

Normal Üye
7 Eki 2019
11
34
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
KENDİSİYLE DÜN GECE GÖRÜŞMEMİZ OLDU.(kaçıncı görüşmem hatırlamıyorum 😂)HER ZAMANKİ GİBİ HEYCAN TAVAN ❤️❤️❤️

(ŞUNU SÖYLEYEBİLİRİM KENDİSİ SİZ ONDAN NE İSTERSENİZ EN UFAK AYRINITISINA KADAR SİZİ KIRMADAN DÜŞÜNEN KALİTELİ BİRİSİ.🙏)

HER ZAMANKİ YERİMİZDE 😉 YİNE RAKI SOFRAMIZ HAZIR.(SİNEMİN SEVDİĞİ HERŞEY ...en ufak ayrıntısına kadar düşünüldü😊)

VAKİT GELDİ KAPI ÇALDI 💕💕 VE SİNEM... BÖYLE BİR GÜZELLİK YOK ! TEPEDEN TIRNAĞA SEXİLİK AKIYOR😈 😘 GECENİN İLK HOŞBULDUK ÖPÜŞÜ ( anlatamam yaşamanız lazım 🙃🙃🙃-french kiss 🙃😂🙃)...

SOFRAMIZA OTURDUK.RAKILARIMIZI İÇMEYE BAŞLADIK.SİGARA ZATEN GIRLA 🤣 NE DERDİM NE TASAM VARSA UNUTTUM YEMİN EDİYORUM.(hangi görüşmemizdi bilmiyorum kafalar bi milyon son sigarayı ortak içmiştik...o sigara bile mükemmeldi 😂😘😘)SOHBETİ MUHABEETİ ON NUMARA ...HE BU ARADA SİNEM RAKIYI İÇTİMİ KULEDEN İZİN ALMADAN UÇUŞA GEÇİYOR.OTELİN ALTINI ÜSTÜNE GETİRİYOR 😂😂😂(seviyorum seni😘)

GECE BOYUNCA ENERJİSİ HİÇ BİTMİYOR🐆🐆🐆 😈😈😈

EN KISA SÜREDE YİNE GÖRÜŞMEK ÜZERE HER ŞEY ÇOK GÜZELDİ SİNEM 😘❤️❤️❤️

Üye silindi 55882

KENDİSİYLE DÜN GECE GÖRÜŞMEMİZ OLDU.(kaçıncı görüşmem hatırlamıyorum 😂)HER ZAMANKİ GİBİ HEYCAN TAVAN ❤️❤️❤️

(ŞUNU SÖYLEYEBİLİRİM KENDİSİ SİZ ONDAN NE İSTERSENİZ EN UFAK AYRINITISINA KADAR SİZİ KIRMADAN DÜŞÜNEN KALİTELİ BİRİSİ.🙏)

HER ZAMANKİ YERİMİZDE 😉 YİNE RAKI SOFRAMIZ HAZIR.(SİNEMİN SEVDİĞİ HERŞEY ...en ufak ayrıntısına kadar düşünüldü😊)

VAKİT GELDİ KAPI ÇALDI 💕💕 VE SİNEM... BÖYLE BİR GÜZELLİK YOK ! TEPEDEN TIRNAĞA SEXİLİK AKIYOR😈 😘 GECENİN İLK HOŞBULDUK ÖPÜŞÜ ( anlatamam yaşamanız lazım 🙃🙃🙃-french kiss 🙃😂🙃)...

SOFRAMIZA OTURDUK.RAKILARIMIZI İÇMEYE BAŞLADIK.SİGARA ZATEN GIRLA 🤣 NE DERDİM NE TASAM VARSA UNUTTUM YEMİN EDİYORUM.(hangi görüşmemizdi bilmiyorum kafalar bi milyon son sigarayı ortak içmiştik...o sigara bile mükemmeldi 😂😘😘)SOHBETİ MUHABEETİ ON NUMARA ...HE BU ARADA SİNEM RAKIYI İÇTİMİ KULEDEN İZİN ALMADAN UÇUŞA GEÇİYOR.OTELİN ALTINI ÜSTÜNE GETİRİYOR 😂😂😂(seviyorum seni😘)

GECE BOYUNCA ENERJİSİ HİÇ BİTMİYOR🐆🐆🐆 😈😈😈

EN KISA SÜREDE YİNE GÖRÜŞMEK ÜZERE HER ŞEY ÇOK GÜZELDİ SİNEM 😘❤️❤️❤️
Valla kaçıncı bende hatırlamıyorum tatlim😊 Bizim görüşmelerimiz zaten rakısız geçmez 😁 ama içincede yerimizde durmiyoruz 🙈🙈 sabahlar olmaz 😂
Iyikide tanıştık harika bir insansin tam benim kafadan :LOL:
Herşey için çok teşekkür ederim tatlım tez vakitte tekrar yapalım yine :giggle: Bekleriz 😘😍

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar