Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Sevgili tadinda

Efendi Çevrimdışı
19 May 2019
24
14
Cinsiyetiniz nedir?
Biraz gec olsada ancak bugun yazma firsatim olabildi. Forumda bir kac deneyimimden sonra melis hanimin referansiyla sinem hanimla diyalog haline gectim ve kisa surede misafiri olma sansi buldum. Melis hanimdan yerini bildigim icin bulmak zor olmadi hemen dairesinin yaninda otopark olmasi buyuk avantaj. Kendisi sicak kanli ve misafirperver kisiligi on planda orta duzey bir dairesi olup ust duzey bir misafirperverligi var sanki uzun zamandir tanisiyormus gbi sohbet havasinda zamanin nasil gectigini anlamadan kendinizi onun sefkatli kollarinda buluyorsunuz. Tabiri caize oluyu diriltecek cinsten farkli bir cekiciligi var. biraz hircin biraz egzotik.. sanki sevgilinizle vakit geciriyormus havasinda zaman kavrami ortadan kalkiyor. Kesinlikle en kisa zamanda tekrar misafiri olmak icin simdiden sabirsizlaniyorum. Tesekkurler balim en kisa zamanda yine yeni yeniden:))

Üye silindi 55882

Biraz gec olsada ancak bugun yazma firsatim olabildi. Forumda bir kac deneyimimden sonra melis hanimin referansiyla sinem hanimla diyalog haline gectim ve kisa surede misafiri olma sansi buldum. Melis hanimdan yerini bildigim icin bulmak zor olmadi hemen dairesinin yaninda otopark olmasi buyuk avantaj. Kendisi sicak kanli ve misafirperver kisiligi on planda orta duzey bir dairesi olup ust duzey bir misafirperverligi var sanki uzun zamandir tanisiyormus gbi sohbet havasinda zamanin nasil gectigini anlamadan kendinizi onun sefkatli kollarinda buluyorsunuz. Tabiri caize oluyu diriltecek cinsten farkli bir cekiciligi var. biraz hircin biraz egzotik.. sanki sevgilinizle vakit geciriyormus havasinda zaman kavrami ortadan kalkiyor. Kesinlikle en kisa zamanda tekrar misafiri olmak icin simdiden sabirsizlaniyorum. Tesekkurler balim en kisa zamanda yine yeni yeniden:))

Canim benim ben teşekkür ederim geldigin için :*sevgili tadını yaşata bildiysem ne mutlu bana.yine beklerim güzel adam çok opyorum:*

Efendi Çevrimdışı
19 May 2019
24
14
Cinsiyetiniz nedir?
Anadolu rutun hele bir bitsin ufakligi alip gelcem yine :)

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

Lanet olsun atom fiziğine, bundan sonra itlik
9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Efendi, güzel paylaşımınız için size ve sinem hanıma çok teşekkür ederiz. Sinem Hanımla geçirilen güzel zamanlar bağımlılık yapıyor. Eh ısırılmadığınıza göre, şu Vampirella lakabını da rafa kaldırabiliriz. Güzel ve tatlı vahşiliği içşn kendisine Barbarella demek istiyorum :)
Sevişmenize sağlık, nice güzel birliktelikleriniz olması dileklerimle...

Üye silindi 55882

Efendi, güzel paylaşımınız için size ve sinem hanıma çok teşekkür ederiz. Sinem Hanımla geçirilen güzel zamanlar bağımlılık yapıyor. Eh ısırılmadığınıza göre, şu Vampirella lakabını da rafa kaldırabiliriz. Güzel ve tatlı vahşiliği içşn kendisine Barbarella demek istiyorum :)
Sevişmenize sağlık, nice güzel birliktelikleriniz olması dileklerimle...

Rica ederiz .Dreamcim bir karar ver Vampirellami yoksa Barbirellami:D

Kaan_kaan Çevrimdışı
29 Nis 2019
55
30
Bende bende bende geleyim ırak ellerden aramızda dağlar denizler mi var şarkısı misali Sinem hanım

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,668
2,461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar