Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yok yaSevgili star bozma posizyonu hemencik gelip bişi deniyecem..)))))))))))))))))
Hemen gelmiş güzel bir foto süpersin hayatım teşekkür ederiz ☺
Valla şekerim dışarda hanımefendi olarak şaka yapıyorum işteYok inan çok kırıldım.. Garibim de heves etti bir anBoynu bükük kaldı.. Halbuki söz uçar yazı kalır demiş atalarımız.... Bizde hazır star ı yatak da görünce bizim de fahişemiz olur umuduna kapıldık...
![]()
Espri de yapmayız pekiDışarısı bizi ilgilendirmiyor.. Biz genel de ekip olarak iç kısım ile ilgileniyoruz..((((((
Am'a çok heves etmiştik.. Neyse anal da zevklidir.))))))))))
Bel gamzesi de var gerçiAman allahım o ne güzel bir poz öyle
Beldeki kavis oturul seyredilir 1 şeşe votkayla
Yapma starım yapma heycanlandırıyorsunBel gamzesi de var gerçi
HahahahahDaha sıcak ama![]()
Valla çekene kadar 10 kere poz veriyorum ah bide pandemi öncesi göbeksiz halime dönsem az kaldıBence bazılarına duruş dersi vermelisin.
Deme starım azda göbek olmalıValla çekene kadar 10 kere poz veriyorum ah bide pandemi öncesi göbeksiz halime dönsem az kaldı
Olmalı da makarnalar yaktı beniDeme starım azda göbek olmalı
Eylül ya sen çok yaşaOlmalı da makarnalar yaktı beni
Sus sus ne güzel spor yüzme yapıyordum 3 ay da gitti hepsiEylül ya sen çok yaşa
makarnalar hepimizi yaktı bol bol da kek börek
Sormq sorma tekrar başlamakta zor geliyor dimiSus sus ne güzel spor yüzme yapıyordum 3 ay da gitti hepsi
Evde koşu bandı var başladım ama sicak zorluyorSormq sorma tekrar başlamakta zor geliyor dimi
sporatekrar başlamak insan üşeniyor
DeneyeyimKoşu bandına çıkınca açıyorum tabletten Netflix 1 saat temiz yürüyorum tavsiye ederim
Starım dikkat et sıcakta sıkıntı olurEvde koşu bandı var başladım ama sicak zorluyor
Ha ha kirbac benim elimde amaRoma heykeli gibi maşallahMermer , taş , sütun
Prenses den evrilmeme yardim lazım
Bele ve sırta yapılan baskı ile göğüs kafesinin diz seviyesine indirilmesi ve buna istinaden bel kaslarının rahatlaması için kalça kaslarının gerilerek kalçanın yukarıya kaldırılmasıPrenses den evrilmeme yardim lazım![]()
Bele ve sırta yapılan baskı ile göğüs kafesinin diz seviyesine indirilmesi ve buna istinaden bel kaslarının rahatlaması için kalça kaslarının gerilerek kalçanın yukarıya kaldırılması
Ben anlamam o işlerden![]()
Bu fotoyu resmedebilir miyim kuzum. Nü çalışma olarak ilerleyen zamanda. ..
Olur hatta bir gün gelirim cizBu fotoyu resmedebilir miyim kuzum. Nü çalışma olarak ilerleyen zamanda. .. ♥
Tek kelime ile kusursuz
Kesinlikle resmedilmeyi hakediyor hatta açık artırma yaparız forumdaBu fotoyu resmedebilir miyim kuzum. Nü çalışma olarak ilerleyen zamanda. .. ♥
Haha yok ya öyle tutulursunOlur hatta bir gün gelirim ciz![]()
Nu poz verdim güzel sanatlarda öğrenciykenHaha yok ya öyle tutulursunfotoğraftan cizeyim ben. Şuan galata kulesi çalışmam var. Sonra sözüm var bir takipcime gemi, deniz cizecegim. Sonrasında bunu cizeyim bu fotoğrafını bitince atarım sana da
![]()
Mersii kuzu siz gönderin ben çizerim zevkle. Hızımı alamıyorum zatenNu poz verdim güzel sanatlarda öğrenciykenkolay gelsin
Boğaz köprüsü gibi üstün de olmak şahane olur du
Çok çekici,seksi of of..Güzelliğin bitirdi beni denizin ortasında.
Dikkat et boğulma daBoğaz köprüsü gibi üstün de olmak şahane olur du![]()
Boğulacaksan büyük denizde boğul demişlerDikkat et boğulma da![]()
Şimdi gerçekten socak bastı. Dayanılmaz güzellik
İdeal kadın duruşu ,
Kesinlikleİdeal kadın duruşu ,![]()
Ayva göbek kadına yakışan kalça az da olsa olmalı... sen afrodite taş çıkartacak bir vücuda ve guzellige sahipsin...
Çok teşekkür ederimAyva göbek kadına yakışan kalça az da olsa olmalı... sen afrodite taş çıkartacak bir vücuda ve guzellige sahipsin...
Harika duruş![]()
Doggy yapabiliriz mesela
@STAREYLÜL of kine ne of diyecek söz bulamadım![]()
MantıklıDoggy yapabiliriz mesela![]()
Teşekkür ederimşu güzelliği karşısına geçip izlemek vardı, harikasınız Eylül Hanım.
Bilinç altına işleyip hayal kurmak sevişmenin temeliHaz,
Bir mahfer kurdu gibi görevde.....
......... Bilinçaltına yavaşça eğilip,şehvet kokan tümceleri sıralıyor...![]()
Çok güzelsiniz
Bilinç altına işleyip hayal kurmak sevişmenin temeli
[/QUOTE
Buna...
........Eylül "Çekimi" desek![]()
Ooo afıyet olsun
Teşekkür ederim. O kadehi baş başayken de kaldırabilmek dileğiyle...Ooo afıyet olsun
InsallahTeşekkür ederim. O kadehi baş başayken de kaldırabilmek dileğiyle...
Tesekkur ederimÇok güzelsiniz
hiç bozma '' diyesim geliyor.
hiç bozma '' diyesim geliyor.
bilmem desem ki ? demesem ki ?
Görüşme anındaki bu güzel manzarayı şimdiden özledim
Eylül daha ne yapsın ne var ne yok hepsini göz önüne sermiş saygıyla egiliyorum
Bütün junior'ların ayakta alkislayacagi bir pozisyon. Olum junior oturda biz de görelim.
Evet sen bizzat sahitsinGörüşme anındaki bu güzel manzarayı şimdiden özledim![]()
Sadece bu an için misafirin olmayı isteyeceğim bir gün
memeler nerede duracağını biliyor ama
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!