Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sunam'la yine güzel geçen bir iki saat. Pürüzsüz ten dolgun yuvarlak hatlar ve sıcak anlar. Yanından her türlü memnun ayrılacağınız birisi. Teknolojik konularda da yardımcı oldum biraz
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için teşekkürler.
Sunam hanım bazen teknolojik konularda yardıma ihtiyacınız oluyor sanırım. Kısmetse birgün size uğrayarak bu konuda seve seve yardım etmek isterim☺ @Sunam Karaca
Sunam'la yine güzel geçen bir iki saat. Pürüzsüz ten dolgun yuvarlak hatlar ve sıcak anlar. Yanından her türlü memnun ayrılacağınız birisi. Teknolojik konularda da yardımcı oldum biraz
Sunam hanım bazen teknolojik konularda yardıma ihtiyacınız oluyor sanırım. Kısmetse birgün size uğrayarak bu konuda seve seve yardım etmek isterim☺ @Sunam Karaca
Bu sıcakta Sunam ile sevişsem ateşinden kesin havale geçirirdim Şaka bir yana paylaşım için teşekkürler sevişen yerlerinize sağlık.Ne diyelim darısı başımıza @Sunam Karaca